חשוב חשוב חשוב

../images/Emo123.gif

למה? את מכירה את הראיות? בדקת את אמינות המתלוננות? את יודעת אם באמת יש סיכוי להרשעה על פי כתב האישום המקורי? מי שמך לקבוע שקצב אכן אשם באותן עבירות אינוס? ואולי מזוז חילץ עצמו בשן ועין מבושה גדולה של זיכוי מוחלט בסוף הדיון בכתב אישום רעוע? שמעתי את עדותה של א' בתקשורת, ואת כל הבעיות שצצו בעדותה ("עדי" השב"כ, החברים מארה"ב, המכתבים וכו'). נדמה לי שהייתי מקרקסת אותה בבית משפט בלי שום בעיה. ואני לא מנוסה כמו ציון אמיר. כל תום דיק והארי פתאום מבין גדול בפלילים, תובע שופט וגוזר דינם של חשודים. נו, באמת... שינשינית שחטאה בגלישה ל- 10 דקות בלבד למרות שאסור לה בימים אלו, אבל יש גבול לכל תעלול

welcome back!

וחורה מחזיק אחריך...אבל מכיוון אחר... האם אנו רוצים ש"לחץ הציבור" ישפיע על מקבלי ההחלטות? על הסכמים וקבלתם? אולי ניתן לציבור להחליט לבטל את הסכם השלום עם מיצריים כי הוא לא אוהב אותו? וחלילה, אם נואשם ותחתם איתנו עיסקה, אולי נרצה שלחץ ציבורי יגרום לבג"צ או "סתם" בית משפט לחזור בו עקב דעת הקהל? אני מתעב את קצב ושמח שהוא הודה במשהו בכלל, אבל אם רוצים לעשות משהו- אני בעד גיוס 100 ש"ח מכל תורם כדי לאפשר תביעה אזרחית נגד קצב. אז נידע בדיוק מה יש ומה אין....אבל קודם א' (ושאר ה10) יצטרכו לרצות ולהסכים...

sagil1

New member
ואני היחיד שאומר לה נו!נו!נו! ? מהר לנוח

א. להתעצבן אסור לך עכשיו ב. לגלוש בימים אלו אסור לך (כי זה אומר שאת לא במצ שכיבה מתאים להוראות הרופאים) ג. יש לי גם הרגשה שחטאת בלקרוא קצת עיתונים.. ועוד קצת אינטרנט. בקיצור- מהר לנוח!!!! וכמובן ש.ש.ית החלמה מהירה ושלמה מכולנו

יש לי שאלה פשוטה מאוד

למה שמשה קצב לא יעמוד למשפט כמו כל אזרח שהיה כן עומד למשפט? מי אנחנו שנהיה שופטים אני בסך הכל רוצה שהוא יעבור את התהליך כמו כל אדם מהשורה! ועוד שאלה... למה א' לא כלולה בעסקת הטיעון?

את יודעת כמה מקרים מגיעים להסדר

מחוץ לכתלי בית המשפט? אני לא- אבל זה לא אומר שחו"ח במקרה "שלנו" לא היו מגיעים להסדר-לטובה ולרעה.

לא לא לא. אני לא בהריון!

הנה חסכתי לכם את כל המסרים והטלפונים (חייבת לעצור את המבול שנחת עלי בתגובה אחת ממצה) הלוואי שזו היתה הסיבה שבגללה אני מושבתת

sagil1

New member
אופס... לא ידעתי שגרמתי להרבה נזק

ואת שוב מול המחשב... כאילו לשמור על הבריאות שלך לא מספיק חשוב?! תרגישי טוב (לא כתבתי שם החלמה מהירה? ממתי הריון זה מחלה???)

למעלה