חשוב חשוב חשובבב

Unreachable

New member
חשוב חשוב חשובבב

טוויטי, בן או בת

אין לי מושג אבל אני מדברת עליו

כעל בן. למרות שציפור זה נקבה... אבל טוויטי תמיד ישאר אצלי בן =)

Silly LoveSong

New member
הוכחות

כמה הוכחות שמצאתי באתר אנגלי לגבי מיניותו של טוויטי: In "Bad Ol' Putty Tat" (1949), Sylvester manages to temporarily lure Tweety with a fake female canary (actually, one of his fingers with a hat and painted-on eyes) Also Granny always addresses her pets (Sylvester, Hector and Tweety) as boys. Male canaries sing; female canaries do not. Assuming Tweety to be a canary, the fact that he sings is a pretty good indication that he's male. כמובן שבעברית למתרגמים היה פיצול אישיות, כי לפעמים התייחסו אליו כאל זכר ולפעמים כאל נקבה.

Silly LoveSong

New member
תרגום לעצלנים שבינינו

(אני נדיבה
)
בסרט המצוייר "Bad Ol' Putty Tat" (שנת 1949) סילבסטר מצליח לפתות את טוויטי בעזרת כנרית מזוייפת (למען האמת, אחת מאצבעותיו עם כובע ועיניים מצויירות).
סתבא תמיד פונה אל בעלי-החיים שלה (סילבסטר, הקטור וטוויטי) כאל בנים.
זכרי כנריות שרים, נקבות הכנריות לא שרות. בהנחה שטוויטי הוא כנרית, העובדה שהוא שר היא סימן דיי טוב המצביע על כך כי הוא זכר.
בתמונה משמאל
ניתן לראות כנרית שיר אמריקאית, המאמינים כי דמותו של טוויטי מבוססת עליה (זה לא הוכח אף פעם).

../images/Emo32.gif טרמפ -

מה יותר אכזרי: לאכול את החיות או את האוכל שלהם? ושלא תווצר אי הבנה, גם אני טבעונית בצורה מסוימת.

Silly LoveSong

New member
מבחינה מוסרית...

כמובן שלאכול את בעלי החיים... להם יש רגשות ורצון לחיות, ואנו לוקחים מהם את הזכות הבסיסית שצריכה להיות לכל יצור חי בעולם הזה - חיים. למרות זאת, לא ממש הבנתי אותך.... "מה יותר אכזרי: לאכול את החיות או את האוכל שלהם?". ב"האוכל שלהם" את מתכוונת לירקות וצמחים??? בואי ואגלה לך סוד - בני אדם לא זקוקים לבשר על מנת לחיות (כפי שאת בטח רואה בעצמך), אך לעומת זאת אנו זקוקים לירקות, צמחים וסיבים תזונתיים. אי אםפשר להשיג בבשר מה שמשיגים בצמחים. לעומת זאת, ניתן להשיג את כל המרכיבים שיש בבשר גם בתזונה צמחית! אדם ההופך לצמחוני מציל בעצם 4,000 בעלי חיים בחייו (מס' בעלי החיים הממוצע שכל אדם הורג באכילת בשרם). וכל נשמה - היא עולם ומלואו.

יא, התכוונתי לירקות ולצמחים.

[אוכלי הבשר רוצחים חיות (בצורה כזו או אחרת), והצמחוניים/ טבעוניים שבינינו - רוצחים את החיות ע"י אכילת המזון שלהם (שוב, בצורה כזו או אחרת). מה חמור יותר?] ואכן, גם אני מסכימה שאכזרי לקטוע את חיי החיות בצורה ישירה, מאשר בעקיפין.

Silly LoveSong

New member
מה??

את טוענת שצחונים רוצחים בעלי חיים על ידי אכילת ירקות וצמחים שבעלי חיים צמחוניים אוכלים?! מה הקשר? חביבתי, בני האדם הם גם יצור חי שזקוק למזון צמחי (בדיוק כמו בעלי החיים הצתמחוניים) על מנת לחיות. לכן מן הסתם, אנחנו חייבים לאכול ירקות וצמחים. אני לא רואה שום דבר פסול בזה. אז מה יותר גרוע? לאכול מזון לו אנו זקוקים על מנת להתקיים או לרצוח בעלי חיים רק כדי שיהיה לנו טעים בפה (בלי כל קשר ל"הישרדות")?

המ, לא טענתי את זה.

לכן, ואני מצטטת, כתבתי "בצורה כזו או אחרת". ההקצנה כאן בכוונה.

Silly LoveSong

New member
זה מנהל זה? ../images/Emo3.gif

אחת מההודעות שלי אפילו מכילה את המילה "הוכחות" בכותרת.

למעלה