חשוב חשוב... חדשה..

ספי50

New member
חשוב חשוב... חדשה..

חדשה פה בפורום, בני בן 6 החל לפני כ 10 ימים טיפול בואלפוראל לאחר 2 פירכוסים. אני מאוד חרדה לו, הוא מאוד עייף , זה נפל כמו רעם ביום בהיר. אני זקוקה להמלצה על נוירולוג ילדים שעובד עם מכבי מאזור השפלה והמרכז. ( אפשר גם דרום עד אשקלון , ק. גת ) . תודה רבה.

museMe

New member
ברוכה הבאה

מה שלומך?,
לשאלתך, יש כאן רשימה של נוירולוגים ואפילפטולוגים (נוירולוגים מומחים לאפילפסיה) והטלפונים שלהם, בקישור הבא תראי גם רשימה של כאלה שעובדים על ילדים. את מוזמנת להתקשר אליהם ולראות אם הם עובדים דרך מכבי.
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=975&aId=96186

אם תעשי חיפוש בפורום על אחד השמות אולי תמצאי המלצה כזאת או אחרת משיחות שהיו כאן בעבר בנושא.

דבר שני, תופעות לוואי כגון עייפות הינה שכיחה ואמורה להתמתן ואולי אף לחלוף כשהגוף מתרגל לתרופה. עם זאת, מומלץ להתייעץ עם אפילפטולוג מומחה לטיפול בילדים בנוגע לתופעות לוואי כאלה ואחרות.

המון בריאות!

happyלפסיה

New member
אין לי ילדים וגם לא המלצה לניירולוג..

אבל כן יש לי להגיד לך ברוכה הבאה.
הפורום מבורך באנשים טובים שבוודאי יידעו לתת עצה טובה ואוזן קשבת.
שיהיו לימים רגועים ובריאים.

ליהי

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה הבאה

כמו שכתב לך כבר museMe עייפות היא מצב נורמלי כמתחילים טיפול אנטי-אפילפטי והוא עובר אחרי תקופת הסתגלות. הרשימה שקיבלת היא די מקיפה וכל הרופאים המצוינים שם הם רופאים אפילפטולוגים המתמחים באפילפסיה.

דני11612

New member
אם את חברת מכבי

הכנסי לאתר. הקלידי את מבוקשך ותקבלי תשובה. הצלחה.

פלג מים1

New member
כל כך מבינה אותך

חצי שנה יש בין האבחנה שלי לשלך, הבן שלי קטן מבנך בשנה וגם אצלנו אחרי שני פירכוסים. יכולה לשתף שמאז התרופות אין פרכוס והעייפות עוברת לאיטה. חזרנו למסלול החיים הרגיל.
שיעבור בקלות :)

למעלה