חשוב ו==>

חשוב ו==>../images/Emo206.gif ../images/Emo206.gif

סורי שפתחי אשכול חדש פשוט זה ממש ממש חשוב ודחוף ! אז ככה : בתאריך 13.3.06 יש פגישת פורום של הגיים בויז בעזריאלי.. לפי הרוב הפגישה תהיה בשעה 4 או 4 וחצי ככה שבנות יוכלו לאכול ארוחת צהריים לפני .. לדעתי צריך להיפגש בכניסה מהתחנת רכבת לקניון כי הרבה יבואו עם הרכבת [כמוני חחע].. אז שכל אחת תרשום איפה הכי מתאים לה להיפגש [בקניון] ואם היא רוצה שניפגש בשעה 4 או 4 וחצי אז יאללה .. הרוב קובע! אני ירשום עוד יומיים בערך את הפרטים הסופיים .. אזז.. מקום: איפה שרשמתי.. שעה: 4

אאממ...אני אומרת..

שעה: 3 וחצי-4... מקום: כשיוצאים מהתחנת רכבת לא לכביש...אלא לקניון...איפה שהכרטיסים והכל... כמה בנות אנחנו?!משו כמו 30-40 לא?!

עונה !

לא ממש הבנתי את השאלה אבל אני ינסה לענותת.. המפגשים עם הגיים בויז זה לכל מי שרוצה לבואא ! אם זה לא התשובה שאת רוצה אז דברי איתי באיסי ואני יענה לך ! : 260719106

עונה =]

שעה:4 או 4 וחצי מקום:בקומה השלישית(יש שם רק מקום אחד אז כולנו נדע ישר אם היא שיכת למפגש...חח)

מאמיי..

את צריכה לרשון 4 או 4 וחצי הבנתושש ? ותרשמי מקום מדוייק בקומה השלישיתת .. לווווב יווו !

Brwonie22

New member
באה באה..נראה לך שאני אפספס הזדמנות

לראות את מאור פנייך היפה? חחחחחחח

סוריי שאני לא פעילה הרבה אבל...

סוריי שאני לא פה הרבה זמן כי יש לי מבחנים ועבודות להגשה..=[[ כיתה ח' אני יודעת שזה לא אומר שאין לי זמן אבל יש לי חוגים וזה... אז אני יכולה ב-4 בעזריאלי..=]]

למעלה