חשוב ודחוף - מחפש...

Lance_Armstrong

New member
חשוב ודחוף - מחפש...

מחפש מישהו שירוץ 10 ק"מ בקבוצת שלשות בטריאתלון נתניה. יש מישהו? פליייייייז......

ike

New member
יש לי בשבילך אצן תותח

תן לי טלפון שלך ומיד אני מסדר לך אותו

ike

New member
בהחלט. אבל

תגיד לי מה רמת השחייה והרכיבה שלכם

Lance_Armstrong

New member
הכל טוב... אני חושב... מזה משנה?

לא באים להנות?! לא הכל תחרותי בחיים... אבל שחייה מעולה ואני רוכב חביב + אני חושב... זה מרחק קצר בשבילי ...

Lance_Armstrong

New member
053-671347 תבורך! ../images/Emo13.gif

רק להתקשר בבקשה מ3 בצהריים עד 22:00 הילד צריך מנוחה רבה וללמוד
תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה!!!
שמי איתי...

Lance_Armstrong

New member
אוקי כל העוזרים... ../images/Emo13.gif

אני בא לתחרות לא במטרה בשביל לצאת ראשון! זו גם מטרה אבל אני בא יותר בשביל להינות! לכן, אני לא מחפש דווקא את ההכי טובים! אני מחפש מישהו שיהיה בין אלו שמובילים בשביל הכיף, מתח וכו´... זה לא חובה מקום ראשון. למי שיש בעיות עם זה שאני לא ב30 הראשונים בארץ אז שלא יבוא... אני רק מחפש עוד מישהו שיבוא לרוץ... אני אשמח אם מישהו יוכל. אני חוזר על מס´ הפלאפון שלי 053-671347 בתודה מראש, איתי רוזנבלום. נ.ב מישהו היום התקשר אליי בסביבות אחת. אני הייתי בבית הספר כמובן והפלאפון היה בבית. השאירו הודעה אך בהודעה לא אומרים כלום... לא שמו לב שהמענה הקולי נפתח. זה היה מישהו מכם? המס´ היה חסוי...

ike

New member
מה זה ליכלכת בגדול האצן שלי אמר

שהוא דיבר איתך ואתה לא מגיע בסוף? ועוד בגלל בית ספר? אני אכתוב לך פתק להנהלה שאתה צריך להגיע לתחרות בשל אימוניך לתחרות הקרובה באג´רביזן.

ike

New member
בכל מיקרה יש לי אצן שמחפש שלישיה

לנתניה,יום שישי.

Lance_Armstrong

New member
כן, אני מצטער ../images/Emo10.gif

אבל יש לי כ"כ הרבה מבחנים שזה פשוט מדהים ומרגיז ...
אבל הודיתו לו ואני מודה לא שנית. מצטער
... אני לא יעזוב את בית הספר...
מבחינתי לא איכפת לי ללכת לתחורות... הבעיה היא אצל ההורים
אבל בסדרר אני מקבל את החלטתם... גם ככה אני יחסיר לפעמים בגלל מחלות וכו´ וצריכים לשמור את המנות ולא לבזבזם (תיכון...).

למעלה