חשוב ודחוףףףףףףף!!

BillyGirl

New member
חשוב ודחוףףףףףףף!!

איך אני מוצאת את מה שכתבתי פה ב6/8 ? כל יום מחדשים ומכניסים לארכיון את כל השאר??

Marty McFly

New member
את עושה חיפוש למעלה...

תחפשי את השם שלך לפי תאריכים בפורום הזה...

איזה הודעה את צריכה?

אני אחפש לך

BillyGirl

New member
נתונים

אז הנושא היה "כמה עובדות" 6/8/2002 שלחתי את זה והניק שלי פה BillyGirl מקווה שזה יעזור לך... ואם תמצאי תסבירי לי איך עשית את זה...מחפשים לפי פורומים לא?

Marty McFly

New member
הנה...

כנסי לקישור הזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=270&msgid=6309791 אני פשוט זכרתי את ההודעה, והיא פשוט בעמוד הקודם... אז הלכתי אליה...

Marty McFly

New member
בואו תשמעו סיפור:

הכל טוב.. שמעי סיפור שלפני שעה קרה לי: שמע משהו שהרגע קרה לי: שלחתי לדניאלה הודעה בפלאפון, והנחתי אותו על הדשא ליד המגרש כדורגל, ודיברתי שניה עם חברים שלי. הסתכלתי בחזרה, הפלאפון לא היה שם... וראיתי שאיזה 4 אנשים מתעסקים בתיק שלהם, מכניסים משהו. ישר הלכתי, לקחתי את הפלאפון של חבר שלי, עמדתי לידתם, התקשרתי, והטלפון היה סגור. שאלתי אחד מהארבעה אם הוא ראה פלאפון. שאל איזה? אמרתי כזה אפור... אמר לא. הלכתי לשוטרים שהיו קרוב... באו, חיפשו בתיק, מצאו את הפלאפון (בינתיים הארבעה הלכו, והשאירו את התיק) קראו לבעל התיק (זה ששאלתי אותו) אמר שכן... לקחו את שנינו למשטרה... נתתי תלונה... החברים שלו גם באו באוטו, חקרו גם אותם וזהו... כל זה קרה לפני איזה שעה וחצי

תסתכלי

איפה שאת כותבת את ההודעה למטה תחפשי: "צירוף קובץ (מסוג gif,jpg,bmp,mat,swf,fla,png,htm,tif,txt,doc,rtf,xls,nlm,wrl,pdb,prc,pdf עד 250KB) שימו לב ! קבצים שגודלם יותר מ 250KB לא יתקבלו" תלחצי על עיון, ותוסיפי תמונה... יש מבין?

למעלה