חשוב - המפתחות

חשוב - המפתחות

בס"ד נר שלישי חנוכה תשס"ח המפתחות יום אחד בשוטטי בגן הרגשות פגשתי מלאך, מלאך חשוב , מלאך מבין , תפסתי בכנף בגדו ושאלתי : מלאך יקר , אמור נא לי מהו המפתח ללב ? סב המלאך על מקומו הסתכל אלי ושאל אותי : ומה אתה חושב הוא המפתח? חשבתי לעצמי : אולי מפתח החוכמה ? אבל לעיתים עודף חוכמה מביא לידי התחכמויות והתפתלויות שמסבכות עוד יותר את החיים כנראה שלא זהו המפתח ללב. ואולי מפתח העושר ? בוודאי שלא! מייד עניתי לעצמי ,אמנם נכון ש"עדיף להיות בריא ועשיר מעני וחולה" אבל "העושר שמור לו לרעת בעליו " ו "מרבה נכסים מרבה דאגה" ולפני שאמשיך בעוד סיסמאות חשבתי על מפתח אחר , מה עם מפתח הבריאות ? אוה, אולי זה המפתח ?! חשבתי עוד קצת ופסלתי גם אותו. נכון שאומרים העיקר הבריאות .וצריכים בריאות בשביל פרנסה ועבודת ה' , אבל רוב העולם בריאים , ובכל אופן הלב אצל הרוב נשאר סגור ונעול. נו אז מה הוא המפתח? שאלתי שוב את עצמי , אהה . מצאתי את התשובה המוחצת , אמרתי . המפתח הוא מפתח האהבה ! טיפש שכמותך עניתי לעצמי איך תהיה אהבה אם הלב סגור ונעול ?! המלאך כנראה ריחם עלי ואמר : בזמן שאתה חושב , אני בינתיים אפזם לי שיר , ניי ניי נה ניי ניי , ני נה נה ניי ניי ני נה נהני נה נה נה נה....... המנגינה חילחלה למח ואז קפצתי משמחה והתחלתי לרקוד יש מצאתי את התשובה ..... "מצווה גדולה להיות בשמחה , להיות בשמחה תמיד....." התשובה היא מפתח השמחה !!! כי כששמחים מוכנים יותר לשמוע ולקבל ,ומקבלים יותר חכמה , אם יש חכמה אפשר להשיג גם עושר , אנשים שמחים גם בריאים יותר , ועל אהבה בכלל אין מה לדבר שבלי שמחה אי אפשר לאהוב . והריקוד והשמחה שמצאתי את התשובה הרחיבו את ליבי והבנתי שהנה נפתח לו הלב ואפילו לא צריך מפתח ביד , השמחה חברים היא מעלה נפלאה והחברים הטובים ,והמסיבה , והאחווה , הביאו לשמחה. ואם יש שמחה אז בעז"ה גם תבוא האהבה

אחד ומיוחד , יישר כוח גדול !!!!!

שתזכה לכל הברכות כולן. אהבה, שמחה ,אושר, הצלחה, בריאות, חכמה , עושר וכל אשר תרצה עוד...

touti

New member
יפה הבאת../images/Emo13.gif

אכן השמחה היא באמת חשובה:)

למעלה