חשוב! דרוש מענה

peregin

New member
חשוב! דרוש מענה

יש עדיין נקודה אחת שבה לא שמעתי את טענתה של מרצ הרבה אנשים כועסים ובצדק (אני לא יודע עד כמה זה נכון..) שמרצ כאילו הייתה בעד הפלסטינים בזמן שבעצם הם התקיפו אותנו. אז נכון שהדברים הם לא שחור ולבן ונכון שזאת רק תדמית ומרצ עושה דברים מתוך אמת ולמענינו אבל בכל זאת.. העם מצביע מתוך רגש, כלומר, העם כועס על מרצ שהפרה עוצרים ונכנסה לשטחי הרשות (שולמית אלוני למשל), כיצד מרצ מגוננת על עצמה בעניין זה?

הפעילות המחאתית שמרצ עורכת ../images/Emo42.gif

הפעילות המחאתית שמרצ עורכת בשטחים לעולם מגובה באישורים. לעיתים יש אזרחים שנכנסים על דעתם עצמם לשטחים וללא אישור. העובדה כי הם תומכי מרצ אינה מעידה על אחריות המפלגה על מעשיהם. שולמית אלוני אינה עוד נושאת תפקיד ציבורי מטעם מרצ ועל כן מרצ אינה אחראית על החלטותיה ומעשיה.

../images/Emo41.gif שאלה.

שולמית אלוני לא מייצגת את מרצ לדעתך משום שהיא לא חברה יותר בכנסת מטעם מרצ?

nonick2k2

New member
שולמית אלוני מייצגת את עצמה ורק

עצמה - וכל מה היא אומרת זאת דעתה האישית ולא דעת מר"צ.

אשרת

New member
אמנם היא כבר לא חברה במר"צ

אבל היא לעולם תהיה מזוהה עם מר"צ ,לצערכם/לשמחתכם.

nonick2k2

New member
נכון מאוד

אבל בכל זאת אין קשר - עכשיו שהיא אינה חברת מר"צ רשמית היא אומרת את דעתה, כמו כל תומך מר"צ אינו חייב להיות 100% תומך במפלגה. כל אחד והדעות שלו.

אשרת

New member
נכון, אבל משום שהיא כל כך מזוהה

עם המפלגה הזאת אז היא מזיקה/תורמת לכם יותר מכל תומך מר"צ אחר. וזה די הגיוני. יש אנשים שעדין חושבים שהגברת עוד חברה במר"צ.

אז תגיד לי משהו

למה שטומי לפיד אמר כל מיני דברים בתקופה שהוא לא היה קשור לשינוי אתם מייחסים את זה לשינוי?

nonick2k2

New member
הם לא מיחסים אותה לשינוי

הם מיחסית אותה לראש שינוי - האיש שינהיג את המפלגה הזאת. ולא המפלגה עצמה.

../images/Emo41.gif שקר וכזב

עובדה היא שאפילו בפורום זה רוב ההודעות הן על כך ש"שינוי היא מפלגה שוביניסטית", "שינוי היא מפלגה גזענית" וכן הלאה. מעניין שעל האמירה "שר הבטחון של סדום" "זקנה מרושעת" ו-"יותר גרועים מחגורות נפץ" לא מדברים כאן. כנראה שלשריד מותר לפתוח את הג´ורה....

peregin

New member
תענו לבוחרים שלא תומכים בכם.. ../images/Emo13.gif

בבקשה תתנו תשובה יותר רצינית מפורטת וממצא שכוללת יותר דוגמאות אני כבר בעדכם - אנשים רבים מהם שמעתי את הטענות האלה יכולים להיות בעדכם..
יש לי מרצ לעשות (למרות שכבר אין לי כל כך מרצ להלחם עם אנשים למה כדאי להם להצביע מרצ - אני מתחיל לחשוב שאם העם טיפש --> הוא עצמו יהיה זה שיסבול מהטעויות של עצמו. אבל אני מרחם על העם ואני רוצה עתיד טוב יותר בשביל עצמי ובשביל כולם.. למה אנשים מסרבים לראות את מה שמונח להם מול העינים?? איזו דילמה.. אררגג..)

Asaf p

New member
שולמית אלוני דווקא נמצאת ברשימת מרצ

לכנסת. זה עושה אותה מייצגת את מרצ בריבוע.

nonick2k2

New member
במקום 120... נכון

כמו שברק עכשיו תומך במפלגתו... ומצוי במקום 117 אם אני לא טוצה...

חיים 11

New member
שולמית אלוני -בשר מבשרה של מרצ

תחילה אין אלא להדגיש : שולמית אלוני הינה בשר מבשרה של תנועת מרצ ותמיד תישאר כך.פעילותה של שולמית אלוני הינה לאורך שנים ואין להשוותה לברק שהגיע כברק למפלגתו ולאחר ההפסד שלו בבחירות האחרונות דעך כוכבו ו"הוא עשה לביתו".אשר לפעילויות מרצ בהפגנות שציינת החיסרון העיקרי בן הוא שהן צורכות את התערבות הצבא בדאגה לביטחון היהודים המפגינים שם.לולא החיסרון-הקשה -הזה העולה לנו כמשרתי המילואים -בעוד נטל- ההפרעה היתה קלה יותר.

nonick2k2

New member
נכון מאוד

אני מעריך את שולמית אלוני ואפילו יותר מיוסי שריד. אבל להראות את מה שהיא עושה כאילו מר"צ עושה את זה, זה לא נכון.

Asaf p

New member
המקום לא משנה

היא חברת מפלגה ומועמדת כביכול לכנסת. אי אפשר להפריד ולהגיד זה מרצ וזה שולה אלוני. מה גם שברור שבתור יו"ר לשעבר יש לה השפעה גדולה (סמויה) על דרכה של המפלגה .

אחי מרצ היא מפלגה פרו ערבית

אילו תומכי מרצ היו מבינים במי הם תומכים מזמן מרצ הייתה מתרסקת הבעיה היא שהתומכים המסקנים של מרצ לא יודעים באיזה מפלגה הם תומכים. הרי יושב ראש מרצ יוסי שריד הוא ניצוץ של ערב רב שיצא ממצריים, וזה לגיטימי שהוא יהיה אנטי יהודי, זה ערב רב, כמו הרצל חוזה המדינה שרצה לנצר את כל יהודי אירופה אבל נכשל במזימה, הוא גם ניצוץ של ערב רב, ומה יוצא להם מזה, בסוף אפילו הזרע שלהם נכחד מן העולם הזה, שים לב הרצל אין לו שום צאצאים בעולם, הרצל ובני משפחתו נכחדו מהעולם הזה ולא נשאר כלום מהמשפחה הזו, ולמה כל זה ? רק בגלל מעלליו, וכך יהיה עם יוסי שריד וטומי לפיד כנ"ל. אני מקווה שלימדתי אותך משהו.

למעלה