חשוב! דחוף!

חשוב! דחוף!../images/Emo92.gif

שמי רלי בן דוד, אני חברת מועצת העיר ירושלים.אם חד הורית לשני ילדים. בימים אלו אני אוספת חומר: שאלות, רעיונות, בעיות, בירוקרטיה, זכויות שקיימות אולם לא פורסמו משיקולים אלו ואחרים, שקשורה לנו המשפחות החד הוריות. בכוונתי להוציא חוברת שתהיה מעין "המדריך למשפחה החד הורית", לטובת נשים או גברים העומדים בפני גירושין וחזקת הילדים עליהם, וכן למי שכבר גרושה. כאם חד הורית מזה 11 שנה עדיין אני נתקלת בזכויות או באטימות בנושאים מסויימים , לכן כל רעיון או עיצה תתקבל בברכה

anati123

New member
שאלת הבהרה

האם החוברת תכלול את זכויותיהן של כל סוגי המשפחות החד הוריות ? בדבריך התיחסת בעיקר לחד הוריות עקב גירושין. בכל מקרה, תבורכי ו

בנוגע לחוברת

ענתי123 , תודה על התגובה. תשובתי: אכן מדובר בכל סוגי המשפחות החד הוריות, גרושות, גרושים, ללא נישואין, אימוץ וכד´, ובתנאי שיש ילדים.

אופירה10

New member
הי רלי

רעיון טוב! אבל מאחר ואני יודעת שזו עבודה קשה מאד להגשים את העניין - רציתי לידעך כי קיימות כבר מספר חוברות כאלה בדיוק. ברשותי שתי חוברות: האחת חוברת מידע-מיחד שהופקה על ידי נעמת+מיחד ארגון למשפחות חד-הוריות+משרד העבודה והרווחה והיא מאגדת בתוכה את כל מה שנוגע למשפחות חד-הוריות בכל התחומים האפשריים. פשוט חוברת נהדרת. החוברת השניה הופקה מטעם מרכז אדוה (מידע על שוויון וצדק חברתי בישראל)- והיא יותר עוסקת בצד הסטטיסטי של משפחות אלו, אך בימים אלו מרכז אדוה אוסף חומר לחוברת נוספת באותו עניין שאת רוצה לעסוק בו. במידה ותרצי מידע נוסף, פני אלי במסר אישי להתראות אופירה

למעלה