חשוב ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

masterfunk

New member
חשוב ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מישהוא יכול להסביר לי איך זה שלרד הוט צ'ילי פפרז אין פורם???????? ולזמרי פופ וכל מיני להקות וזמרים שלא מגיעים לחצי מהרמה שלהם יש פורמים?

the band member

New member
חשוב עוד יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי אתה יכול להסביר לי מה אתה מחפש בפורום רוק מתקדם???!!!???!!! אני פשוט לא בטוח שללהקת פלפל אדום חריף יש קשר לפורום. אולי אני טועה...

למה אתה אומר את זה?

הרד הוט צ'ילי פפרס, בתקופה היותר מוקדמת שלהם... טוב, לא משנה.

Yudokolis

New member
טוב, אם כבר הזכרתם...

האמת, זה אולי ישמע מוזר לחלקכם, אבל האלבום Blood Sugar Sex Magik מזכיר לי הרבה פעמים את ג'נטל ג'יאנט... הסיבה היא מן הסתם עבודת הבס הנפלאה של Flea, שהיא Fאנקית וקונטרה-פונקטית להפליא. מספיק רק לשמוע את השיר השני באלבום, If You Have To Ask, שהפזמון שלו לא היה מבייש קטע מ-Free Hand.

CaerBannog

New member
יש את breaking the girl

תיפוף ברופרדי משהו, בכלל שיר פרוגי משהו

zambush

New member
אם הייתי מגיע מוקדם יותר ../images/Emo73.gif

הייתי מזכיר אותו. שיר לא רגיל מהרבה בחינות: המשקל הוא 3/4, ליריקס עם משמעות מעורפלת, ומי ששם לב לתיפוף, הבאס והגיטרה יכול למצוא אלמנטים מתקדמים. אמנם לא פרוגרסיב אבל לא רחוק כל כך

גם בincubus יש

אני שומע בימים אלה את האלבום S.C.I.E.N.C.E של להקת incubus, ויש להם מספר שירים בהם המשקל משתנה מארבע רבעים לשלושה רבעים, וחוזר חלילה. פרוגרסיב?

CaerBannog

New member
אפחד לא אמר שרד הוט זה פרוג...

רק אמרו שהשיר הזה הוא כמעט פרוג...

אתה יכול לפרט יותר?

מה עושים הבאס הגיטרה והתופים, אשר מצריכים תשומת לב כבעלי סגולות פרוגיות? גם בincubus יש כאה נגינה לא קונבציונלית, ואפילו יש קטע אחד שלרגע ממש חשבתי שמדובר כאן בפרוג (קטע של עשר עשרים שניות בערך) לעומת זאת, משקל של 4\3 לא עושה משהו פרוגי. גם בואלס יש משקל כזה. בשיר של אינקובוס, לעומת זאת, יש החלפות משקל. אבל מה זה משנה בעצם?

קרימזון

New member
באמת מצאת לך על מה להתלונן

אני מבין את זה שהרד הוט המוקדמים הם להקה מעולה אבל לדעתי קודם מגיע מקום ללהקות יותר "קלאסיות" או מוכרות לאורך זמן כמו הביטלס, לד זפלין, הדורס, הנדריקס...

למעלה