חשוב ביותר

xflil

New member
חשוב ביותר ../images/Emo18.gif

איפה אני מזמין כרטיסים לליל אהבה בצמח? ניסיתי להשיג דרך לאומי לא הלך תודה!

Rocketshipper

New member
*נאנחת בעצבות*

כל כך עצוב וכל כך נכון.... צריך לבוא לשם ולקשור את עצמינו לבמה ולצרוח במקרופונים שאנחנו עושים שביתת רעב עד שנשיג את מבוקשינו!!!!!!!!!!!!! ברגע שזה לא יעבוד תמיד אפשר לעשות פוגו ^_^;;

deeper

New member
אבל יש טו באב בשדה בוקר

עם מוזיקה שאמורה להיות לא פחות טובה - שלום חנוך ומשהו. אין לי עוד פרטים ובגלל שהכנרת התייבשה אז הנגב זהה לכנרת...

xflil

New member
צודק

וזה באמת עצוב מאוד... בסוף גם רוק עצמאות יהפוך למסיבת טראנס... כוסומו.....מעצבן אבל אני לא הולך לשם בשביל טראנסים תהיו בטוחים אני הולך בשביל ההופעה של היהודים

JOE KALIBER

New member
אל תוציא את הכסף בשביל הופעה

שלהם שמה כי זה יהיה אידיוטי אם אתה רוצה אני יברר לך איפה יש הופעות אחרות שלהם

xflil

New member
אחי

קראתי ראיון איתם והם אמרו שהם הולכים לתת הופעה ארוכה מאוד כמעט מלאה וכמה שירים מהאלבום החדש.....אני נורא רוצה ללכת....
ואני הולך ב-21 לחוף ניצנים אגב אני נכנס חינם כי שכן שלי...(אנחנו בידידות טובה מאוד כל השכנים בבניין) אח שלו הוא הגיטריסט של כנסיית השכל והם יהיו שם... (גיטריסט או בסיסט אני לא בטוח...הג´נג´י עם האפרו)

xflil

New member
אבל הם הבטיחו ../images/Emo10.gif

זה ההופעה האחרונה שלהם בסיבוב זה חייב להיות פצצה...... והם להקת הרוק היחידה שם....אז זה הגיוני שהם יהיו מלא זמן כי יש שם איזה מיליון די ג´ייז כל אחד 5 דקות

אתה מדבר על

אבי סטרול? כי סטרול הוא הבסיסט של היהודים ויש לו תלתים ג´ינג´ים כאלה

xflil

New member
כנסיית השכל!

לא היהודים! חחחח ואבי סטרול עשה קרחת

בכנסיית השכל יש

מישהו ג´ינג´י? חחחח אתה יודע שבמכבי תל אביב(כדורגל) יש שחקן אחד שקוראים לו אבי סטרול??? חחחחחחחחח וכן אני יודעת שהאידיוט הזה עשה קרחת!!!!! ראיתי במעריב לנוער חחחחחח חבל על התלתלים היפים שלו

xflil

New member
אני יודע.... הייתי ברוק עצמאות. ../images/Emo13.gif

אין לי הרבה מה להגיד היה פשוט פיצוץ בצורה מדהימה לפי דעתי מוניקה דפקו את ה-הופעה של הלילה ב-ה´ הידיעה עוד דעות כמו שלי.....אחרות?

xflil

New member
כן....הגיטריסט....או שהוא בסיסט

אני חושב גיטריסט....הוא ג´ינג´י עם מלא נמשים ודי הרבה שיער....לא כמו של סטרול....

xflil חבך לך על הכסף...

אם אתה רוצה הופםעה של היהודים ב-30 ש"ח תחפש בנט... בטוח תמצא כי זה בזבוז של כסף.... ואנחנו נורא מקווים שרוק עצרמנות לא יהפוך ל-טראנס עצצמואת!!! רק זה חסר לנו.....

Rocketshipper

New member
אתה צוחק?

היום אין לב למוסיקה....רק מה שמוכר! בכלל שנה שעברה הייתי ברמת השרון הייתה במה גדולה כזאת רק כדי לשמש לדי ג´יי *מכובד* ישיבה...והוא *ניגן* את המוסיקה האהובה עלינו - טראנס
ברחנו משם מהר אני וחברות שלי כדי לא לקבל כאב ראש...רק כדי לחזור ולראות שזה ממשיך...ואחר כך הגיע צביקה פיק (o_O) והטראנס המשיך....[ המופע הכי מוזר שראיתי אכן

למעלה