חשוב ביותררר

חשוב ביותררר

סלחו לי חבריהי שאני פותחת שיחה על זה..!!!! אבל למי שעוד לא הביןן ... יש לנו את המנהל הכי מדהים בעולם ואני חייבת לפתוח קישור מחמאות עליו..!!!!!! וכשאני אומרת מנהל אני מתכוון ליניביי!!!!! וכמובן לאסי'לה שאנחנו מתגעגעים אליו המון!!!!!!!!!!! ויניביייייי המקסיםםםםםםםם אין עליו!! אז יאללה שרשרו לפה פול מחמאות למנהל שלנו שבזכותו הכל פה עובד כמו שצריך!! יאללהההה תפנקו בהודעותת!! יניביי אתה מקסים!!!!!!! לאב דיקלה

צודקת בהחלט!!!

הפורום הזה מדהים כ"כ בזכות המנהלים שיש לנו כאן אסי ויניב - באמת עשיתם את העבודה שלכם אתם מקבלים הכל בברכה ובשמחה אין אין אתם ה-מנהלים תמשיכו לנהל את הפורום בצורה הטובה ביותרר ובהצלחה בהמשךך

ליאתייייייי כפרה עלייךך אה ו..

שלא תבינו אותי לא נכוןןןןןןןןןןןןןןןן מחמאות גם לאסי המקסיםםםםםם שאותו הכרתי ממזמן והוא מדהיםם..!! אסייי ויניבי אתם עושים עבודה מקסימהה..!! אוהבים אותכם.. ומחכים לעוד הפתעותת בקשר למאיוש ;)

אסיייי ויניבושששששששש../images/Emo24.gif

איזה מנהליםם אלוהיםםם הכי טובים בארץ.. קודם כל אני רוצה להודות לכם על כל מה שאתם עושים פה .. ועל כל מה שאתם תורמים לפורום הזה כדי שיצליח.. דבר שני אתם מנהלים אחלה.. כייף להיכנס לפורום הזה ולראות את הסיכומים השבועיים של יניב ואת ההפתעות שאסילה מכין לנו פשוט כייף..!! אתם באמת מנהלים את הפורום הזה בצורה הכי טובה.. והלוואי ותצליחו לארגן לנו מפגש עם מאיה.. זה החלום של כל אחד ואחד בפורום הזה.. ואני מאמינה שגם שלכם.. (איך אפשר שלא
) חולה עליכם אסי ויניב.. אתם אחלה...!!

k a b o o k

New member
יופי, אתם תגרמו לי להסמיק../images/Emo3.gif

תודה מדהימים שכמותכם
, מת עליכםםםםםםםםם
ותודה דיקוש
, מת עלייך גם

../images/Emo24.gif לאסי ויניב../images/Emo24.gif

טוב מה אני ארשום לכם
אממ.. אסי,יניב... כל הכבוד לכם על הפורום המושקע הזה שיצרתם לנו
תודה על כל מה שעשיתם למעננו ולמען הפורום
תודה על שהקשבתם,עזרתם,דחפתם,צעקתם... לנו\עלינו כשהיינו צריכים את זה... תודה על המפגשים הנפלאים ועל ההתמכרות הנפלאה למאי'וש... אז בקיצור:
תמשיכו להתמכר למאיה
גם אם אחרים קוראים לה בשמות גנאי וממציאים שמועות
כי אנחנו יודעים שזה לא נכון
תמשיכו לנהל את הפורום הזה בחוכמה וביושר
אגב יניב תודה על הסיכומים... ו... זהו
לאב יו

נכוןן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

אני רק בגללו הצטרפתי לפה
(טוב גם בגלל מאיוש) הוא כזה מלאך...
והוא ממש עושה ת'עבודה שלו טוב!!! בקיצור יניבושששש קבל צל"ש

melody100

New member
יניבי המאמי!!! מגיע לו להיות מנהל!!

כל הכבוד לך מאמי תמשיך בדרך הזאת תמידדדדדד ודרך אגב קבלו רקע פצצה הרקע הכי יפה שיצא לי בחיים:

למעלה