חשוב !! בבקשה תיעצו

eldad78

New member
חשוב !! בבקשה תיעצו

קודם כל שלום חיברתי את האורגן שלי באמצעות כבל מידי אשר מתפצל ליציאת גויסטיק למחשב הגדרתי בפרפרנס מידי MPU-401 אני לא יודע מזה אבל זה הדבר היחידי שהיה שם . לפי הטוטוריאל הבנתי שאני פשוט יכול להקליד על המידי ואני אשמע זאת ברמקולים אשר מחוברים למחשב אבל אני לא שומע שום דבר מהם מישהוא יודע מה אני צריך לעשות ?

ירדן פ

New member
תבדוק כמה דברים

בדוק אם הכניסת ג'ויסטיק פועלת כראוי בדוק אם האורגן הוא על מצב של שליחת מידע ב-MIDI

eldad78

New member
זה אורגן די ישן אז

איך אני מוודא שהוא בנצב של שליחת מידע אין בו צג דיגיטלי או משהוא כזה אין הגדרות במחשב או משהוא כזה שצריך לשחק איתם ?

eldad78

New member
קראתי ואין שום אזכור למעבר למצב

מידי יכול להיות שזה עובר אוטומטי ?

solokkhz

New member
תנסה את זה

צריכה להיות באורגן אפשרות לבחירת ערוץ שליחה במידי תדאג שהערוץ יהיה על מצב של all או פשוט שיהיה על ערוץ מס 1 בהגדרות של התוכנה: edit- pereferences - midi תדאג שהתוכנה מזהה את כניסת המידי שלך ושים את הערוץ על מספר 1 בהגדרות של כרטיס הקול edit- pereferences - audio תדאג שהתוכנה מזהה את כרטיס הקול שלך אני מקווה שזה יעבוד נ"ב אם אתה עובד עם כרטיס קול פשוט יהיה לך כנראה איחור (latency) בין הזמן שאתה מנגן עד שאתה שומע אתה יכול לנסות לצמצם את האיחור ע"י הזזה של סלייד ה buffer size בהגדרות האודיו בהצלחה

eldad78

New member
צירפתי קובץ וורד אודה צאוד למי.

שיעזור לי לפתור את התעלוה איך לעזעז.. משנים את האורגן למצב פעולה במידי

למעלה