חשובב באיזה תוכנה חוץ מהקזה אפשר להוריד את הטרקים.............????????????
K kerenex New member 17/11/05 #1 חשובב באיזה תוכנה חוץ מהקזה אפשר להוריד את הטרקים.............????????????
T The Wonderboy New member 17/11/05 #2 יותר חשוב תקרא את החוקים של הפורומים בתפוז, ותבין למה אף אחד לא יענה לך
O orberman New member 17/11/05 #6 כושי לי רבאק אחי תקרא את החוקים, וגם אל תקלל! סתם...נכון מייק מקלל והוא עובר על החוק ואפחד לא מעיר לו על זה! אז גם לאזרחים מותר! יאללה לקלל נאפוווווווווווווווו י'בןןןןןןןןןןן יונהההה כושי לי ררררררר אבק
כושי לי רבאק אחי תקרא את החוקים, וגם אל תקלל! סתם...נכון מייק מקלל והוא עובר על החוק ואפחד לא מעיר לו על זה! אז גם לאזרחים מותר! יאללה לקלל נאפוווווווווווווווו י'בןןןןןןןןןןן יונהההה כושי לי ררררררר אבק
P Paranoid Eyes New member 17/11/05 #7 ברמן עוד קללה אחת כזאת ואני אקרע אותך ולא תגיע ליום הבר מצווה!
O orberman New member 17/11/05 #8 כושי לי רבאק אני יפרק לך ת'צורה עובדת אורנ'ג יקרעע אותךךך אל תתחילי!!!
P Paranoid Eyes New member 18/11/05 #9 אני לא עובדת אורנג' וברמן תזהר ממני אני לא צוחקת! לא טוב להתעסק איתי!
P psytherapy New member 18/11/05 #12 ואי ואי ואי מה תישלחי לו כפה דרך האנטרנט איו תכנולוגיה כזו מיתקדמת עדין