חשובבבבב

tHEsATLAN

New member
חשובבבבב

אנשים !! כמה שאלות הרביעיה הפותחת מוציאים דיסק או לא ?! אם כן מתי ?! בויאקה - מוציאים דיסק חדש ? אני מקווה ! (לא שמעתי בשום מקום אבל הגיע הזמן :) ) דיאודי ונובלס - יש עוד שירים חוץ מהפריסטייל שלהם כל מי שיודע איפה ניתן להשיג שירים של נובלס, דיאודי והרביעיה הפותחת מוזמן לרשום לי, ואם כבר יש דיסקים, לרשום איפה אני חייב !

EmGee

New member
מקווה שזה עוזר

הרביעיה מוציאים דיסק בקרוב אבל עדיין לא אין תאריך מדויק. בקשר לבויאקה אין לי מושג די או די ונובלס גם כן משעתי אותם רק בפריסטיילים דיסקים קודמים לא יצאו ל4 ולדי או די ונובלס

גם זה עוזר..

בקשר לנובלס ו-DOD יש להם 2 שירים(נבחרת החלומות, קצב פסיכודלי) מוקלטים שלפעמים זוכים להשמעות במסיבות אלו או אחרות.. אבל חוצמזה ..... אני חושבת שמנהל הפורום ד´לורד יוכל לתת יותר מידע ממני

שלומי44

New member
זה טוב לי..

אוראלי אני רוצה אנאלי אוראלי מדבר במהירות של קצב פסיכודלי.... שיר פצייץ וזה לפחות השיר היחיד שלהם שאני מכיר. אנשים אומרים שהרביעייה צריכים להוציא דיסק בעד משהו כמו חודש וחצי חודשיים אבל אל תתסו אותי במילה...

da^Lord

New member
תשובות

בקשר לנובלס ודיאודי - יש 2 שירים מוקלטים . 2 פריסטיילים. עובדים על עוד דברים.. גם אני איתם ביחד עם מאיר Z נקראים "עם 1".. אל תשאלו אותי למה
פריסטייל שלנו מהעסק יש באגף "קישורים" למעלה. וזהו.. מקווים להמשך מעניין ומגוון. בשיר השני(הראשון שלנו) היה לנו הכבוד לשיר עם TN ודיג´יי מ.י.י.ס. בקשר לרביעיה, באמת אמורים להוציא דיסק, מה קורה עם זה? אולי הברמוס יודע.

NO-BLESS

New member
לכל המעוניין

כפי שדה´לורד (או דה´ביל, איך שאני אוהב לקרוא לו) אמר, אנחנו כרגע עובדים על דברים חדשים ותוכלו לשמוע אותם בקרוב מאוד. כרגע אני מחלים מפציעה קשה וניתוח, מה ששם את העבודה והכל בצד. אבל הכל יסתיים בקרוב ואני מקווה שהדברים החדשים שתשמעו ינעימו את זמנכם :)

למעלה