חשובבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!

א י ןש ם

New member
חשובבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!

אוקי... אז ביום שיש קיבלתי מכתב שבו היה רשום שעברתי את השלב הראשון לתכניתנית... התקשרתי ללשכ"ג לברר עוד פשטים בקשר לזה, והם נתנו לי מספרי טלפטון של חיל התקשוב, שכמה שלא התקשרתי אין מענה... ומספר פקס. אז... מישהו יודע אולי מתי נפתח הקורס...?!? מתי אמורים לקבל את הזימון לשלב הבא (תחקיר נראה לי...), וכו... תודה!

א י ןש ם

New member
זה ממש (אבל ממש!) מוזר...

כי דבר ראשון לא שמעתי על אף אחד חוץ ממני שכבר קיבל תשובה, ודבר שני כתוב כזה: 1. אנו מודים לך שהגשת בקשה להתמיין למקצועות המחשב, ואז 2. אנו שמחים להודיעך כי עברת בהצלחה את המיון הראשון למקצוע תכניתנית... אז מה הקשר של 1?!? תמיד כותבים את זה...?!? (כאילו זה משהו פורמלי או משו כזה...?!?)

onix 88

New member
כנראה בגלל שדירגת את זה גבוה

במנילה, כאילו ביקשת להתמיין לשם, אין לי הסבר אחר.. שיהיה בהצלחה! לדעתי הקורס הבא נפתח במרץ והשלב הבא הוא באמת תחקיר.

hever2

New member
נראה לי מתחיל במרץ

אני התמיינתי ב-13 אבל הדואר עדין לא הגיע אלינו - נחכה לקבלת התוצאות. כמה שאלות נכונות פתרת בשפת מחשבון ?

א י ןש ם

New member
אמממ...

אז זהו שפתרתי 9 תרגילים, וקצת מ-10 (התחלתי אותו ואז נגמר הזמן...), וגם היו לי חריגות (של שורה או שתים ככה...)בשני תרגילים.

א י ןש ם

New member
אז ככה...

חלק מהשאלות היו לי מאוד קלות וחלק לא כ"כ... בעיקרון עשיתי הכל די מהר כזה ולא ממש התעמקתי אלא סתם סימנתי די מהר מה שנראה לי הכי הגיוני (ובערך 4 אנלוגיות בכלל לא הספקתי...!).

GuestOfHonor

New member
פתיחת הקורס

הקורס הנוכחי התחיל ממש לפני שבוע, אז הקורס שלך יתחיל חצי שנה מעכשיו. אין זמן מדוייק שמקבלים בו תחקיר... אני קיבלתי פחות מחודש לפני הקורס. בכל מקרה זה לא שלב ממיין אז זה לא צריך להדאיג אותך - את בפנים.

חחח כן אה..?

תגיד יש לך מושג למה המד"נית באה ומבקשת מאיתנו למלא לאיזה כיוון אנחנו רוצים להגיע בצבא..? מה זה משנה לה..? =/

onix 88

New member
בטח סטטיסטיקות

גם לנו עשו את זה בזמנו, זה סתם שטויות, לא חושב שיש לזה איזושהי השפעה.

onix 88

New member
לא..

לדעתי היום הזה די בעייתי, הם עושים אותו ממש בתחילת י"ב, כשעוד לרוב אין מושג מה זה צבא ומה הם רוצים לעשות שם, ובגלל זה לא ממש מעניין אותם לשמוע על הכל. בכל אופן, היום הזה גם לא ממש יעזור לך בגלל שלרוב מציגים שם את החילות הקרביים, כמעט ולא (אם בכלל) תפקידים עורפיים.

אמממ דווקא הרוב אצלנו די יודעים..

ושמעתי שמישהי ביקשה זימון למקצועות המחשב ביום בקו"ם... ואמרו לה שהמיונים בינואר ואם יש לה נתונים מתאימים ישלחו לה משהו כזה... וכמו שאני מכירה את הבצפר הדפוק שלי כמו שכללל העיר שלי יצאה לגדנ"ע ורק הבצפר המטומטם שלי לא.. הם עוד יקחו אותנו ליום בקו"ם יום לפני הגיוס.. סתומים.. =/

onix 88

New member
בטח אמרו לה כדי להפטר ממנה

היא תצטרך לדרג את זה במנילה במקום הראשון ואז ישלחו לה, זה שהיא ביקשה שם לא ממש עוזר לדעתי. שיהיה בהצלחה!

כמו שחשבתי..

טוב אין לי מה להציק להם מעכשיו כשהמיונים רק בינואר אני יכולה לחכות למנילה שבין כה וכה תגיע בעוד חודש/חודשיים.. =] תודה רבהה.. =]

למעלה