חשובבבבבבבבבב

חשובבבבבבבבבב

מקס ולוגן לא נפרדו במציאות! ויש לי אפילו תמונות חדשות שלהם משנת 2003 אז ככה שכל השאר זה שמועות!!!

karms20

New member
הם כן - והתמונה ישנה...

ג'סיקה בעצמה אמרה שהם כבר לא ביחד שהיא הייתה אצל ג'יי לנו!!!!. היא אמרה שהיא רווקה!!! הוא לא מגיע איתה לשום דבר. אפילו לא לבכורה של הסרט שלה - אז איך ביחד והוא לא נמצא שם????? הקיצר - צר לי להודיע לך אבל הם מאוד לא ביחד. וזה לא שמועות/ ספקולציות או רכילות אלא מפי הגברת והארוסה לשעבר ג'סיקה.

תראי את זהההה

או.קיי סליחה... אני לא כל כך מבינה אנגלית וגם לא הבנתי מה רשום פה אבל אחותי חושבת שזה משהו על לחזור הכתבה הזאת נכונה לתאריך: 15/11/03

ברודי

New member
זה בצרפתית (נדמה לי) לא אנגלית

תסתכלי על זה ככה, גם אם התאריך נכון והתמונה נכונה, לפני שבוע בערך ג'סיקה התארחה בג'יי לנו ואמרה שהם לא ביחד. ראינו אותה מדברת ואומרת את זה. אין סיכוי שזה זיוף או שזה ישן או משהוא. לעומת זאת לך יש עיתון בצרפתית עם תאריך לא עדכני, ואפשרות שהתמונה ישנה, ואפילו אם היא לא ישנה והם סתם נפגשו לארוחת בוקר זה עדיין לא אומר שהם חזרו..! אני גם רוצה שהם יחזרו
אבל הם לא.

בתרגום חופשי...

הכתבה שואלת אם הם ביחד שוב. בכתבה כתוב שהם נפגשו על הסט של מלאך שחור ויצאו במשך שנתיים, עד שנפרדו ביוני האחרון. לא כתוב מפורשות שהם יוצאים שוב ביחד...

בראיונות לקידום הסרט HONEY

היא אמרה שהיא לא יוצאת עם אף אחד. והתשובה חזרה בכל הראיונות, כך... שכנראה היא באמת לא יוצאת עם אף אחד כרגע.

karms20

New member
דווקא זה שמועה!

שכתבת שהם לא ניפרדו ושכל השאר זה שמועות שכשההוכחה שלך היא כולה רכילות מעיתון... וגם אם העיתון עדכני זה לא אומר כלום - הרי העיתונים האלה מבוססים על השערות/ שמועות. אנחנו מבוססים עפ"י הגברת עצמה - כמו שכבר כתבו לך פה.

למעלה