חשד

חשד

אנחנו נשואים+3, אמצע גיל 40.

יש לי תחושות בטן שהיא בוגדת כבר מספר חודשים.
יש לה חבר טוב מהעבודה ויש סביבם רינונים בעבודה, היא יודעת אבל לא מתייחסת.
היתה לנו תקופה לא טובה של הזנחה הדדית.
אין לי אף הוכחה, אין איחורים בזמן, אין חריגות מיוחדות.
מעבר לכך היא לא הטיפוס.
אבל היא כן מסתירה את הקשר איתו - היא לא מדברת איתו בטלפון כשאני בבית, מצלצלת אליו כשהוא בנסיעות לחו"ל "כדי להעביר לו את השעמום".
היא טוענת שהיא מסננת אותו אבל קראתי סמסים שהוא שואל אם היא פנויה לשיחה (10 בלילה) והיא עונה שינסה מאוחר יותר (אני חזרתי באותו לילה מאוחר מהעבודה).

ואני במצב מעורער.
תחושות הבטן (אני אדם עם אינטואיציה מאוד חזקה), וההסתרה מצד אחד.
מצד שני הצורך שלה לעורר אותי להסתכל עליה גורם לה אולי "למשוך לי באף". (היא סיפרה ש"ישבנו במשרד לבד כמעט עשרים דקות ....").

אם אין כלום למה היא מסתירה?
וכשדיברתי איתה על זה (בריב קשה) למחרת היא מחקה את כל ההיסטוריה מהסלולארי.

ואם היא רק מפלרטטת, ההתערערות מביאה לחיפוש אובססיבי, וזה כבר בעייתי עבורי.

מצאתי שההסתרה היא הגורם המערער ולא האם קרה או לא קרה.

מבולבל

nirity1

New member
קשה לי הלגיד לך

אבל נשמע מחשיד. וגם קירבה אינטימית מבחינה ריגשית ( כמו שנשמע שיש להם ) יכולה להביא לרומן.
אם אתה מוכן גם לשמוע דברים לא נעימים הושב אותה לשיחה רצינית.

תשאל את עצמך

שיעור 2: לפעמים, אחרי שנים, גברים רואים את נשותיהם וחושקים בהן (שוב) רק כאשר גבר אחר כנס לתמונה.

אז מעבר ללרחם על האגו שלך, כדאי שתשאל את עצמך מה היא באמת אומרת שלך (כשהיא מתעניינת בגלוי בגבר אחר).

על הזנחה הדדית יש תשלום, חביבי.

ולפעמים אין מנוס, חייבים להיות שם כדי לצאת משם באמת. וזה לאו דווקא משהו רע. אולי לא ממש נוח, לאיזה פרק זמן, אבל זה העניין, לצאת מאזור הנוחות המשמימה כדי לייצר התערבלות חדשה ומרעננת.

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא בטוח שיש שם סקס, אם לזה התכוונת

אבל בטוח שיש בעיה בין שניכם.
וגם: למה היא צריכה "למשוך לך באף" כדי לעורר אותך להסתכל עליה?

מבחינת שניהןם, אנשים נכנסים לקשרים משמעותיים במקומות עבודה לאוו דווקא על בסיס יחסי מין או רומנטיקה. יש קשרים שהם מאוד משמעותיים ועמוקים והם לא רומנטיים. עדיין, הבעיה שלכם נשארת בעינה, בין אם זה רומנטי ובין אם זה לא.

ודרך אגב, ריב קשה זה לא בהכרח הזמןם הכי טוב לדבר על יחסיכם. אולי תמצאו זמן שמתאים לשניכם ותעשו את זה בשקט וברצינות, ותראו מה יש ומה אין ביניכם.

לא בטוח

תודה על התגובות המחכימות.
שיש שם סקס, אבל הגילוי המשמעותי הוא שאני מתערער בכל פעם שיש תחושת הסתרה.
כל הסיפורים על זה שהם דיברו לבד במשרד, שמרננים עליהם (זה היא שסיפרה לי), שהיא ריאיינה מישהו חתיך לתפקיד בעבודה, כל אלו נראים לי כמו משיכה באף בסגנון "אני יכולה", אחרת למה לספר?
אבל כשאני שואל על טיב היחסים ביניהם היא משנה דיעה מפעם לפעם (חברים טובים, אני משתמשת בו למטרות פוליטיקה בעבודה, אני מסננת אותו, וכו').
וכשהיינו בארוע משותף ממש חשתי שהם נמנעים אחד מהשנייה ומסתירים משהו.

אני לא ממש יודע אם העוצמה האדירה של תחושת ההסתרה נולדה בבעיות העבר של הקשר או בקונטרול פריקיות שלי. או שהאינטואיציה אמיתית והיא באמת מצאה כתף מחוץ לבית.

Aski7

New member
אתה

נשמע גבר עם מודעות עצמית.. זה כבר התחלה.

חייבת להגיב

אני לא נוהגת להגיב אבל הפעם מהדרך שאתה הצגת את הדברים זה צועק לי להגיב לך..
היא מנסה בכל דרך אפשרית להדליק אצלך נורה אדומה ולסמן לך שיש לכם בעיות וחסר לה תשומת לב ויחס (או כל צורך /חוסר אחר )
כנראה וזו השערה בלבד (מנסיוני) חסרה לה תחושה שהיא לא מובנת מאליה ונשחקתם כמו בכל זוגיות ארוכה,
תתעורר לפני שיהיה מאוחר מדי , לא צריך סקס כנראה יש שם משהו רגשי שמתפתח וזה מדרון חלקלק ליותר..
היא בעצמה מבולבלת ולכן מצד אחד מסמנת שמשהו קורה אבל מיכוון שקשה לה להודות בפני עצמה ובפנייך אז גם מנסה בו זמנית לשדר שאין כלום ,
כדאי מאוד שתבין שבין אם היתה /לא היתה תהיה או לא תהיה בגידה -אתם בדרך לכשלון הזוגיות שלכם במובן של אובדן אמון בזוגיות שלכם (ולאוו דווקא על בסיס מיני )
ולהשיב את זה אחר"כ קשה מאוד וידרוש נכונות ומאמץ ממנה ומי יודע אם לא יהיה מאוחר מדי והיא כבר לא תרצה להילחם ע מה שיש לה בבית כי תהיה כבר עמוק במקום אחר..
ואם לא תטפל עכשיו בסדק שנוצר בלי ששמתם לב בנישואיכם ותבינו מה השתנה ביניכם בזוגיות ומה יש לשנות כדי שלא יתאפשר לחדור ביניכם ,
יכול להיות שבלי ששמתם לב הזמן עשה את שלו והתרחקתם, נוצרו מטענים וכעסים מתחת לפני השטח ביניכם,
עכשיו הזמן לפתוח את הדברים ולטפל לפני שיהיה מאוחר מדי
מאחלת לך כל טוב ובהצלחה עבודה רבה לפניכם .

סליחה

אבל שם לב שאשתך צועקת לך משהו בקול הכי רם בעולם ואתה מתעסק בנבכי ההסתרה ומה זה עושה לך (?!)

היא יכולה ועוד איך, תאמין לי. היא גם תעשה את זה בכיף ותפוצץ לך את כל ההסתרות בפרצוף, אם לא תתחיל להתעסק בעיקר ותמשיך לחטט לעצמך בטפל.

אייבורי

New member
נו

אז ככה אתה רוצה להעביר את חייך
בבילוש וחקירות, חשדות ופארנויות.

אני אומר, תבחר להיות על-הכיפאק ומשם דברים יסתדרו

גארוטה

New member
זה בדיוק מה שהיא עושה

מושכת לך באף, מנסה להעיר אותך, גורמת לך לקנא, אבל אתה כל כך עסוק בלהיות בלש פרטי
שאתה פשוט לא רואה שכל מה שהיא רוצה זה שתתחיל להסתכל עליה, תראה אותה ותעצור
את ההזנחה.

כדאי שתצא מהסרט ותפסיק למכור כרטיסים כי זו רק הצגה עם שחקנית ראשית טובה.

רפסודיה

New member
מה שמערער זה ההתעסקות שלך בשטויות

הבלבול שלך הוא מותרות שאתה מרשה לעצמך.
אשתך דופקת על כל הקירות שלך כדי להעיר אותך מתרדמת החורף של הדובים האדישים. די כבר. תתעורר לפני שבאמת יהיה מאוחר מדי. ממה שאתה מתאר כעת אתה עדיין יכול להציל את הבית שלכם. אתה רוצה ומוכן להתעקש על הקשר שלכם?
לך מהר הביתה ותתחילו לדבר עליכם. על כל אחד מכם לחוד ועל שניכם יחד.

niva99

New member
אני האחרונה שאגיד לך לא לסמוך על תחושת הבטן

נסה לחשוב מה המטרה שלך ופעל בהתאם.

למעלה