חשד להפיכה צבאית ????

פספורט

New member
5 הרוגים , עשרות פצועים...

בפיגוע חבלני ב ' האט יאי ' בדרום תאילנד . המשטרה מוסרת כי בין ההרוגים יש תייר מקנדה , הפיצוץ אירע במקום הומה אדם בשעת שיא של הקניות באיזור מסחרי . אז למה המוסלמים כועסים על האפיפיור ? הוא רק התנצל והם הלכו לפוצץ , חלאות אדם !!!

rgv250r

New member
טנקים במרכז בנקוק?

שלום לכולם מישהו יודע מה קורה בבנקוק? טאקסין הודיע על מצב חירום. BENKOK' פספורט, מישהו ערב שקט לבנקוקאים שביניכם

Erap

New member
מי שמטמין פצצה במרכז מסחרי הומה אדם

הוא אכן חלאת המין האנושי. אבל לייחס את הפיגוע לדברי האפיפיור נראה לי קצת מופרך - הפיגוע כנראה יותר קשור למאבק הבדלני שמתחולל בפטאני. ובכלל, להסיק שכל המוסלמים הם חלאות שרק מחכים לתירוץ לפוצץ אנשים זו הגזמה פרועה במקרה הטוב או גזענות דוחה במקרה הרע.

lsimon

New member
help!!! מישהו יודע???

עוד יומיים נוחתים בתאילנד ונוסעים ישר לצפון - המצב עלול להשפיע??? מישהו יודע???

פספורט

New member
הבהרה...

אכן , ניסוח ההודעה לא היה מוצלח ובמיוחד למי שמזדמן לפורום לעיתים רחוקות , מדוע ? בכל הודעותי בעבר על פעולות החבלה בדרום תאילנד, אני מייחס זאת לבדלנים המוסלמים על רקע התביעה לעצמאות/אוטונומיה , כפי שבכלי התקשורת מציינים זאת . גולשים קבועים בפורום הזה שהנושא מענין אותם יודעים זאת . החלק השני התיחס אכן למוסלמים ברחבי העולם שכל קריקטורה של מוחמד או אמירה ביחס לדת שלהם , הם מפגינים , שורפים כנסיות ומתנכלים לנוצרים , ובסוף גם מאשימים את ישראל וארה"ב שהכתיבו לאפיפיור את נוסח הדרשה . ההנחה המוטעית שלי היתה שבעקבות ההפרדה שעשיתי (רווח של שורה) בתוך ההודעה תעביר את המסר בצורה נכונה . ואם אחרי כל הדברים האלה עדיין תכנה זאת גזענות דוחה , אין לי בעיה .

קרלטון

New member
תגיד את האמת...

תכתוב הכל בשביל לעורר את הפורום הזה משנתו, לא?
לא צריך להתרגש, זה מן ניסוי כזה, לכתוב הודעה פרובוקטיבית ולראות כמה זמן עד שמישהו מגיב. יש פורומים שזה לוקח חצי דקה, פה זה יכול לקחות שלושה ימים...

קרלטון

New member
ננצל את ההזדמנות

לחדשות מרעישות: ברחוב רצ'דפיסק בבנגקוק נצפה גשם חבל על הזמן פלוס רוחות עזות בקליבר שאי אפשר לפתוח את החלון... מה זה, הוריקאן ולא סיפרו לי?

פספורט

New member
וואלה נכון...

פה אני יכול לקלל את האמא של כל הגולשים ,
והמשיח יגיע לפני שאקבל תגובה שקט כמו בית קברות !
ולמרות הכל נשאר כאן עד שיגרשו אותי .

פספורט

New member
שכחתי , אפשר להשתולל חופשי...

ההוא למעלה נסע הביתה , אין מי שימחק !

אMור

New member
חבובי, יש תפוז גם בארץ...

נו טוב, כנראה חוסר ניסיון מצוי של מי שחושב שאם לא מגיבים - אז אין קוראים. בכל מקרה, אין לי שום עילה למחוק את הודעותיך ואני נמנע מלעשות את הפעולה הזאת באופן כללי. בעקבות הדיון ההוא על "ציר הרשע" שלך, הוכחת לי שאין לי כ"כ דיבור עם מישהו שמכניס הודעות פרובקטיביות ונאלם דום כשמתקבלת תגובת נגד... נו טוב, גם זו הייתה השקעת יתר, אבל שיהיה - תהנה...

KajaGugu

New member
לטמון את הראש בחול

הפיגוע אולי קשור ל"למאבק הבדלני שמתחולל בפטאני" אבל הוא גם קשור למאבק הכולל שמנהל האיסלאם נגד מי שאינו מוסלמי. מוסלמים בחלקים שונים של העולם עסוקים בלחימה והרג של יהודים, נוצרים, בודהיסטים וכל מי שאינו מוסלמי. זה קורה בישראל, ארצות הברית, בריטניה, תאילנד, רוסיה, הפיליפינים ולמעשה בכל מקום בו מוסלמים נימצאים במקום בו יש גם אנשים שאינם מוסלמים. להתעלם מהמגה הזאת זה בעיני לטמון את הראש בחול. לא כל המוסלמים טרוריסטים אבל כמעט כל הטרוריסטים בימיינו מוסלמים. כל מדינות האיסלאם ולא משנה אם הן במיזרח התיכון או בדרום מזרח אסיה היא דיקטטורות או טוטאליטריות. מוסלמים נילחמים בבודהיסטים, יהודים ונוצרים, שלושת בני הדתות הללו משום מה אינם נלחמים אחד בשני. אני לא בטוח שברור לי מה שאמר האפיפיור, ברור לי שכל מי שדורש מהמוסלמים שיפסיקו לחנך ולקדש את השינאה זוכה לטענות שהוא גזען המעודד אלימות. האיסלאם בימינו הוא שם נירדף לדיכוי, טרור, שינאה ואלימות.

מוטי 669

New member
היום בכותרת של ידיעות אחרונות

עמוד נרחב בנושא של הויזה בתאילנד למשך 90 יום ואפשר לחזור רק אחרי שלושה חודשים. אין יותר לצאת ולחזור באותו הרגע

noet

New member
רגע... אז מה קורה בבנגקוק?

מישהו ראה טנקים? כי אני לא , אם להיינו קוראים באינט' לא היינו יודעים כלום...

מוטי 669

New member
היי פספורט

עכשיו בשעה 6 וחצי שעון ישראל רואים בערוץ 2 בתוכנית 6 עם עודד בן עמי שידור ישיר מהטלויזיה הממלכתית בתאילנד ובה מראים את מלך תאילנד בסיורים שונים ברחבי הממלכה מהעבר הרחוק כשהיה צעיר . במקביל שוחח המגיש עם נחמיה מבית חבד שאמר לו שהכל כרגיל והוא לא רואה שום דבר ברחוב

למעלה