חשגז בפארק 2002 לדעתי-

חשגז בפארק 2002 לדעתי-

היה בכלליות very nice אני חושב שההופעה באמת הכי מדהימה והכי מקצוענית היתה של מומי .זה היה מדהים הופתעתי בטירוף כי אני לא חסיד גדול של אר.אנ.בי. אבל זה היה פשוט מעולה כל שיר פגע בול נהנתי ואהבתי בטירוף. ההופעה שהכי ציפיתי לראות וגם הכי התאכזבתי ממנה היתה של מוקי משום הבן אדם הזה שבד"כ על במה הוא פצצת אנרגיה נראה אתמול מאוד עייף ציפיתי ליותר רעש ממנו לא נורא. לכלא 6מגיע פול ריספקט היה באמת יופי של שואו. העמידה של הברנש על במה מצויינת הוא וסנאגל נתן אחלה שואו .סנאגל חברינו רק צריך למתן את ההתלהבות וההתרגשות ולצרוח קצת פחות היה סאונד חזק.זה כאב קצת:) אבל בתאכלס חבל רק שיר אחד מאוד נהניתי מהם. סאב אני מאמין הוכיח סופית שבסצינה הוא באמת המועדף בחי מיום ליום היה וייב מטורף. הוא גם נתן אחלה הופעה המממ מי עוד. מאוד נהניתי לראות את שירי כאפרה עליה עם הדג נחש.בוייאקה באחלה הופעה. ונימי אוי נימי.פשוט רמה אחת מעל כולם(ויסלחו לי כל הראפרים)פשוט ענק.אין לו מושג מהזה פחד במה אהבתי שהוא עלה עצבני וצעק לקהל לקהל כשהוא ירד בוקר טוב! חחח המממ זהו ממה שאני זוכר בכלליות עבר טוב. היו חסרים לי אנשים חשבתי שיבואו יותר אבל סבבה לאט לאט. דבר אחד בטוח אחרי הצרחות של אתמול. יש היפ הופ בארץ.והוא גם טוב נ.ב-בקרוב משהו חדש ומפתיע מאיתנו ששותפים לו..הממ פעם אחרת...

ערפדי

New member
ג´ואל ...

אחלה תגובה ... ו... למה אתה לא אומר לפורום מה במה אתם מוערבים וכל זה ... !!! תגיד תגיד ... תגיד להם שאתה וכל שלוש לראש הולכים לדפוק נפקדות מהצבא חודש שלם ולהקליט שיר בג´אמייקה .. תגיד להם !!!

בהתחלה חשבתי להגיב לך בתגובה

שאתה ט´מבל!:) אבל החלטתי במקום פשוט להגיד לאחיך מה עשית אתמול...

ערפדי

New member
המילה ...

"תמות" אומרת לך משהו ... נ.ב ---> ועל כן אימרו אמן ואמן !!!

למעלה