חשבתם שאני אשכח?

חשבתם שאני אשכח?

שיר השבוע- אלבום השבווע- תמונת השבוע- מאכל השבוע- שיעור השבוע בבצפר- משהו חיובי שקרה השבוע- משהו שלילי שקרה השבוע- איש שקשור לשבוע שאתם רוצים לציין- ימי הולדת שיהיו שבוע הבא- ציפיות ואיחולים לשבוע הבא- משפט השבוע-

IפותI

New member
ווהו!

שיר השבוע- לאדעת אלבום השבוע-כנ"ל תמונת השבוע-שונאת את הסעיף הזה! מאכל השבוע-שניצל שיעור השבוע בבצפר- לא הייתי בבצפרXD משהו חיובי שקרה השבוע-לא הייתי בבצפרXD משהו שלילי שקרה השבוע-מחזורX_X איש שקשור לשבוע שאתם רוצים לציין- אמאD: ימי הולדת שיהיו שבוע הבא- הווו לאדעת. ציפיות ואיחולים לשבוע הבא- מפעל פסח מאדרפאקר!!!!!!!! משפט השבוע- L: I think it is great, but u should take off one line.. Light: which one? L: "And u can kill L" I'll die...
חהD:

galileho

New member
אני

שיר השבוע- teenage mutan ninja turtles theme song אלבום השבווע-אין תמונת השבוע-אין מאכל השבוע-צ'יפס שיעור השבוע בבצפר-אין משהו חיובי שקרה השבוע-חופש פאקינג פסח וראיתי צבי הנינג'ה ^_^ משהו שלילי שקרה השבוע-כלום לשם שינויD: איש שקשור לשבוע שאתם רוצים לציין-עומרי ימי הולדת שיהיו שבוע הבא- הממ לא ניראה לי שיש ציפיות ואיחולים לשבוע הבא-שיהיה חופש כיפי ושאני לא אהיה חולה:X משפט השבוע-donatello does machines!

bily n

New member
גם ניצן עונה

שיר השבוע- או "סערת מוחות" של הארקטיק מאנקיז או "חי" של פרל גאם.. אוי רגע, אולי גם "אני לבד" של לייב. חחח אין כח לאנגלית. אלבום השבוע- אין מוגדר תמונת השבוע- אני וברק הסקסי שלי (ודפנה) מאכל השבוע- טופי כמובן שיעור השבוע בבצפר- הכל חרא משהו חיובי שקרה השבוע- טיול לכרמל וגם תחילת חופש פסח משהו שלילי שקרה השבוע- תעודות וגם זקס עזב את הארץ איש שקשור לשבוע שאתם רוצים לציין- זקסי אולי ימי הולדת שיהיו שבוע הבא- למדריכה שלי בקורס יש יום הולדת 18 בראשון (מחר) חחח ציפיות ואיחולים לשבוע הבא- שיהיה טיול לאילת הכי מעולה בעולם!! חחח משפט השבוע- "לבומבינו יש את הציצי הכי גדול במועדון" (מועדון אילנוער)

למעלה