מסכימה חלקית
מסכימה עם זה שלא צריך לוותר מהר על זוגיות... ומסכימה עם זה שהילדים לא מאושרים מיזה שההורים מתגרשים ויכול להיות צלקות? אבל להוריד על זה בלי לבדוק אפילו נתונים?? נו באמתתת גם לי הציעו בן להורים גרושים, שיש שם עוד כמה גירושין במשפחה(דודים וכאלה) ואצלנו אין שום גירושין ב"ה! אז אמא שלי מאד נבהלה כי היא אמרה שהסטטיסטיקה שבן להורים גרושים יתגרש גם... אבל אני התעקשתי. זה יכול להיות נכון במקרה בו הילד עבר חוויות קשות ולא ראה זוגיות מהי. אבל אם הגירושין עברו בצורה יפה ונעימה, בלי מריבות אני לא חושבת שאמורה להיות פה בעיה!! וגם אם הגירושין היו קשים לבדוק איך זה השפיע על הילד.. מה שיהיה לך בחיים זה מה שנקבע מלמעלה. גם אותי כל החיים הורים של בחורים שפטו לפי המשפחה שלי שהיא "מעורבת" שהיא "עם אחים שירדו מהדת" שהיא "עם ילדים קטנים שובבים" ושהיא ושהיא.. וכל כך רציתי שישפטו אותי לפי מה שאני בלבד!! כי נכון שהמשפחה שלי השפיעה עלי ויש לי כאלו וכאלו צלקות אבל העניין הוא שאני חיה איתם, אני מתמודדת איתם, אני לומדת מה לא לעשות... החיים לא מחייכים לנו כל הזמן... יכול ב50% שתמצאי בחור שהוריו לא גרושים ותתגרשי כי אוט' שאת מתחתנת את נכנסת לסטטיסטיקה ש50% מתגרשים.. ויכול להיות ב50% שתתחתני עם עם בחור שהוריו גרושים ותחיי איתו לנצח באושר.. בקיצור בכל מקרה את ב50% וזה רק סטטיסטית.. ודעתי על סטטיסטיקה היא כמו שהמרצה שלנו לסטטיסטיקה היה אומר "יש שקר, יש שקר גס ויש סטטיסטיקה"