חשבתם פעם

Moonwallker

New member
חשבתם פעם

מה היה קורא עם מייקל לא היה משנה את צבע עורו (ואלה שחושבים שהוא חולה במחלה או שנולד עם מחלה-אז נניח שהוא היה בלי מחלה) תתארו איך מייקל היה נראה היום ותחשבו איזה זמר הוא היה

it is

רק בגלל שהצבע השתנה בגלל מחלה, זה אומר שהוא עדיין לא שחור? אז אתה טועה הוא כן, והוא גם גאה בכך...

נכון ! מייקל אמר ! אני מצטט :

"אני גאה להיות אמריקאני שחור" זה היה בראיון של אופרה על מייקל ! שאמרתי לכם שמצאתי את הקלטות אז מסכן מייקל....הוא כמעט בכה.. אופרה שאלה אותו על העלילות שהעלילו עליו ושהוא "אנס" ילד... אז הוא אמר "זה ממש שקר , בבקשה תפסיקו להאמין לצהובנים(עיתונים) זה בכלל לא נכון" ובראיון בשנת 95 אישה אחת ראיינה אותו זה היה עם ליסה מרי פראסלי , היא אמרה לו "מצאו תמונות בחדר שלך של לדים ערומים" ..זה נכון ? מייקל ענה לה.."לא..ממש לא ..ישנם אנשים בעולם ששולחים לי דברים בדואר ואני לא פותח אותם..זה שקר..והוא היה מזה רציני...הוא גם אמר "אני אפילו לא מעוניין בזה." אז היא באה לשאול אותו שאלה אחרת ולפני שהיא הוציאה מילה מהפה..עוד פעם הוא ענה לי "זה שקר..והיה כזה ויכוח...כל שניה הוא אמר שקר...זה שקר אחד גדול..שקר ..שקר ,שקר,שקר" וזהו.. טוב אני אחי צריך לחזור מ-גולדה..אז אני הולך.. איזה מהר הוא עושה ..תוך 16 דקות..כל הכבוד לו הוא ממש רזה..חח..
טוב ביי לבינתיים...אני אשדל כל יום להיכנס ולשים תמונות חדשות.. בינתיים אני במחשב של אחי ואין לו תמונות של MJ אוףף... יאללה ביי ביי
In Love Adi

למעלה