חשבתי..........

מצוטטת

New member
חשבתי..........

איך, או באיזו דרך ניתן לפזר "מסך עשן" ל"ג בעומר היה השבוע כאילו דההה{רמז...לא לחפש מתחת לשורות
} בהתחלה, הלכתי על הרעיון של
, אבל זה כבר דיי לעוס! אז אמרתי, אולי נלך על
+
, אבל זה "דביק" לי מידיי ולא בממש משרת לי את הכוונה.... אז ללכת על משהו "ביזארי פרובוקטיבי", לא בטוח יהיו לי מספיק קליינטים מה גם לא "צד חזק" שלי
אז בחרתי להמשיך בקו העיקבי שלי, נכון שזה לא "פשע" להיות חלק מ"עדר" {וVקשה לא לקחת את המילה לקונוטציה שלילית
} מצד שני, ה"אני" שלא מחייב להיות מחוייב לכלל תמיד היה לי טעים יותר.עד ונכון להיום לא מצטערת שככה אני בוחרת להתנהל! ולא שחלילה אני "מכתירה" את עצמי לכזותי uniqe ממש בממש לא
זו כנראה ההשפעה העוברית , שנותרה והשאירה בי חותם
, מאז אני כזותי הפוכה..... וככל שהזמן {שבורח לי אגב בין האצבעות} עובר, אני יותר ויותר משתכנעת שאני כנראה חלק מהזן שלא נולד לנוע עם הזרם, יעני "תיזרמי בובה" מיותר לבקש אותי(
)[רק בחייאתק ב"עדינות" עם תחליטו להתחרע עלי עם האמירה!}..... הקיצר, מכל המגילה הזותי שחלק יזפזפו, וחלק יגידו קשקשת של שומדבר עם כלום, הגעתי למסקנה .......... שאותי כנראה יצליחו ל"אלף" רק בקבר או בגלגלת הבאה ש'לי
אותי ללמד ל"זייף" {ולא רק אורגזמה} כבר אבוד!!! מסתבר, שאנשים "קטנים" כדי להביא אותך ל"מידותיהם" ינסו בכל דרך ולא יוותרו מלכופף אותך או להקטין לך!!! לא כזותי תובנה בשמים אומנם..... גם בלי סיבה או "תרוץ" חריג שפכתי כאן תחושה מספיק טוב, לא
מדליה למי ששרד לי עד כאן בחיי
מצו' בהמשכים.......מציאות מול פנטזיה... סופ"ש קסום לכם

נדמה לי

New member
נשאר לי רק לחכות

למדליה שלי...וזה לא שמוכרח,נהנתי לקרוא גם בלי,אבל חושב הבטחה צריך לקיים.

מצוטטת

New member
:))

לך, מגיעה משאית מלאה מכל אלו בלי כל
חכה, בוא תאגור.... המישלוח יקר כאן בארץ....

../images/Emo28.gif סופ"ש קסום גם לך מצו

מה שכתבת כאן, יפה מאד בעיני. יש לי לסיפור אחר. שאולי קשור ואולי לא. בכל זאת רוצה להביא אותו ולקשור אותו מתוך האישי שלי, לפורום הזה. היתה לי סבתא, אמא של אבא שלי. סבתא אסתר. היא היתה אישה של אהבה טהורה. האישה הזאת נתנה לי חיים, ואהבה ויש לה חלק גדול בחיוך שלי עד היום, למרות שנפטרה לפני 17 שנים. בתור ילדה, כשלא הלכתי לגן, הייתי צמודה אליה בבקרים. ומצטרפת אליה כשהיא עשתה את עבודות הבית. תמיד באהבה, תמיד בחיוך, תמיד עם שיר על שפתיה. הקשבתי בשקט כשהיא דיברה עם חברותיה. ליוויתי אותה לקניות. עשינו יחד כביסה, גיהוץ. תמיד ביקשתי שהיא תתן לי לעשות גם. לבד. יום אחד ראיתי אותה מעבירה סדינים אחרי כביסה דרך משהו כמו תוף מסתובב שמופעל על ידי מנואלה. מן הסתם מסחטה גדולה. תמיד התפעלתי איך הכל היה יוצא משם חלק, ומבהיק, בלי קמטוט קטנצ'יק. וביקשתי גם לנסות. לקחתי סדין נקי מהפיילה, שאז נראתה לי כמו אמבטיה ענקית,גררתי אותו כמובן על הרצפה
והכנסתי למכונה בעזרתה. סובבתי את הידית, והסדין התחיל להתגלגל דרך המכונה. אבל זה לא יצא כמו שלה, אחיד, יפה וחלק. ים של קימטוטים יצאו לי. היא ליטפה לי את הראש, ואמרה לי לא לחשוב על הקמטים, כי אז בטוח הם יגיעו. אלא לדמיין איך הבד יוצא חלק ומבהיק. "תעצמי עיניים", היא אמרה לי. "סבתא, מה פתאום לעצום עיניים?". מצחיקה הסבתא הזו. אם אני לא אסתכל, אז רק יכול להיות יותר גרוע. "תעצמי רגע עיניים ותדמייני את הבד יוצא חלק ויפה כמו אצלי, ונראה מה יקרה. בואי נעשה רק נסיון קטן. אני מבטיחה שלא אגע בכלום בזמן שהעיניים שלך עצומות". הסכמתי. סמכתי עליה בעיניים עצומות תמיד, ובאותו רגע בפרט. עצמתי עיניים ודמיינתי את הסדין, בדיוק כמו שהיא עושה. קולה המשיך ללוות ולעודד אותי והיא המשיכה ללטף את ראשי. סובבתי את הידית ביד אחת. וכוונתי את הסדין ביד השניה, התרכזתי במראה הלבן והחלק שבדמיון, בקולה הנעים, ובמגעה המלטף. עד שכל הסדין עבר במכונה, והחלק האחרון היה מושלם!!! פשוט מושלם. מציאות מול דמיון. דמיון שמייצר מציאות. פנים שמשתקף בחוץ. כל אלו היו שם ביום הזה. בחדר הכביסה ההוא. ואם לקשור את זה לאמונתי לגבי המקום הזה: כל אחד מאיתנו, מייצר כאן את המציאות הפורומית האישית שלו. אדם בודד, ואפילו מנהל שידו קלה על המחיקון לא יכול "להרוס" פורום בסדר גודל כזה. הזרמים שזורמים פה הם גדולים מזה בהרבה. ובלי לפגוע בדינה, או בכל מנהל שהיה לפניה, אני אדישה לחלוטין למי שמאייש את הפוזיציה הזו. הסך הכל שיתקבל, תמיד יהיה, לדעתי, הסך הכל של מה שכולם מביאים לפה. ולהתפס למקרים שבהם יש טעות בשיקול, ואפילו טעות עקבית שחוזרת על עצמה, כאילו הם מה שמסרס את הכותבים פה, ומונע מהפורום הזה להיות חזון אחרית הימים של במה אינטרנטית? לא מסתדר לי.

מצוטטת

New member
../images/Emo13.gif

מאחר וממשפט שלך לכד את עיניי ונגע לליבי <<עוצמת לרגע את עיניי ומדמיינת איך...>> רגע חייבת לפקוח על מנת להקליד , כין לי ברירה, לא טובה בהקלדה עיוורת
כי במציאות של בחוץ של החיים האמיתיים האמיתיים מסע הכומתה האישי של כל אחד מאיתנו שונה! מה שלא סותר את העובדה אליה כיוונת שם יותר מכל חשוב שיקול הדעת! שם חשוב כל כך המאמץ ברגישות! היא {המציאות}, שכל כך מוּנעת ומוֹנעת את הכל....הכל!!! יאללה, בסדר אנסה לעצום לפרקים ארוכים יותר עיניים אנסה את ה"שיטה".....אם לא יועיל , בטח לא יזיק לכי תדעי.עוד חזון נאמר,....... החיים הם סיפור 'חד גדול, ובהמשכים

../images/Emo20.gif אולי מה שהמציאות

החיצונית כיום מוֹנעת... ההרגדשה הפנימית תוכל לשחרר? מי יודע? לעצום עיניים, לדמיין את הטוב ביותר ללא טיפל'ה של חשש, פשרה או אשמה. להתחבר לרגש הזה, שהכל אפשרי... לא יכול להזיק

L o v e M e1

New member
עונג של בקר שישי לקרוא אותך ואת מצו

עם כוס קפוצ'ינו ביד
שווה נעיצה לפחות לשבוע

מצוטטת

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif

גמלי מענגת הכתיבה..... אז אולי ב'מת ת'שלחי
עם אקסאמפלא אלי גם אם אפשר
לפחות עד שאחזור להשלים לקרוא ולהגיב........

Rinattt

New member
../images/Emo20.gif

תענוג לקרוא כמה חבל שלא ממש מבינה כל כך תימנית אולי היו לי כמה סיפורים מסבתא שלי

אילוף כלבים..שם זה מצליח

נראה אותך מנסה לאלף חתולה... אז אולי הפנטזיה שלי תהייה גם המציאות שלי..

מצוטטת

New member
הצליחו.......

לאלף נמר.......
יש כאלו שהפינזיה ש'להם זה לאלף ת'סוררת
עכשיו צריך למצוא רק "משורר" שיכתוב מילים ל

R a c h e li

New member
אחרי קריאה מעמיקה

עם לפחות חצי חפיסה סגריות כדי לפענח את הכתובים שלך.....(כאן עניתי בקשר לעשן
) לדעתי כל השאר בגדר של דברים שלא הבנתי
בוקר טוב אישה יפה