חשבתי..........
איך, או באיזו דרך ניתן לפזר "מסך עשן" ל"ג בעומר היה השבוע כאילו דההה{רמז...לא לחפש מתחת לשורות
} בהתחלה, הלכתי על הרעיון של
, אבל זה כבר דיי לעוס! אז אמרתי, אולי נלך על
+
, אבל זה "דביק" לי מידיי ולא בממש משרת לי את הכוונה.... אז ללכת על משהו "ביזארי פרובוקטיבי", לא בטוח יהיו לי מספיק קליינטים מה גם לא "צד חזק" שלי
אז בחרתי להמשיך בקו העיקבי שלי, נכון שזה לא "פשע" להיות חלק מ"עדר" {וVקשה לא לקחת את המילה לקונוטציה שלילית
} מצד שני, ה"אני" שלא מחייב להיות מחוייב לכלל תמיד היה לי טעים יותר.עד ונכון להיום לא מצטערת שככה אני בוחרת להתנהל! ולא שחלילה אני "מכתירה" את עצמי לכזותי uniqe ממש בממש לא
זו כנראה ההשפעה העוברית , שנותרה והשאירה בי חותם
, מאז אני כזותי הפוכה..... וככל שהזמן {שבורח לי אגב בין האצבעות} עובר, אני יותר ויותר משתכנעת שאני כנראה חלק מהזן שלא נולד לנוע עם הזרם, יעני "תיזרמי בובה" מיותר לבקש אותי(
)[רק בחייאתק ב"עדינות" עם תחליטו להתחרע עלי עם האמירה!}..... הקיצר, מכל המגילה הזותי שחלק יזפזפו, וחלק יגידו קשקשת של שומדבר עם כלום, הגעתי למסקנה .......... שאותי כנראה יצליחו ל"אלף" רק בקבר או בגלגלת הבאה ש'לי
אותי ללמד ל"זייף" {ולא רק אורגזמה} כבר אבוד!!! מסתבר, שאנשים "קטנים" כדי להביא אותך ל"מידותיהם" ינסו בכל דרך ולא יוותרו מלכופף אותך או להקטין לך!!! לא כזותי תובנה בשמים אומנם..... גם בלי סיבה או "תרוץ" חריג שפכתי כאן תחושה מספיק טוב, לא
מדליה למי ששרד לי עד כאן בחיי
מצו' בהמשכים.......מציאות מול פנטזיה... סופ"ש קסום לכם
איך, או באיזו דרך ניתן לפזר "מסך עשן" ל"ג בעומר היה השבוע כאילו דההה{רמז...לא לחפש מתחת לשורות