חשבתי

אוקי , תודה על התשובה.

יש בעיה עם הומואים , כי שעמתי שעושים חרם על כל ההומואים בבצפר במיוחד במגמת מחול...

../images/Emo4.gifאה

תמיד זה ככה שמתייחסים ככה להומואים בכל בצפר זה לא קשור או שלמחוליסטים קוראים הומואים וכאלה אבל מה אתה הומו?

Mr GK

New member
איזה שטויות

אף אחד לא ישאל אותך במבחני קבלה אם אתה הומו או לא.

י ר ד נ י

New member
הוא לא התכוון למבחני קבלה..

הוא התכוון לאנשים שם, לחברה.. [אני חושבת..] אממ בכל מקרה אתה צריך לעמוד בפני הזהות שלך, לא להסתתר ובטח לא להתביש, מי ששופט אותך על פי זה צריך להתביש בעצמו.

dance fr3ak

New member
למה נראה לכם שחסרים הומואים בתלמה?

חוצמזה הומו זה לא מחלה.. זכותך לאהוב בולבולים... לא נראה לי שתהיה לך בעיה עם זהות מינית .. בטח לא בעולם המחול חח

Mr GK

New member
לא הגיוני

בעולם המחול הומוסקסואליות זה דבר יותר נפוץ (ולא רק בארץ, אני חושב). דווקא יותר הגיוני להניח שבתלמה מקבלים באופן יותר פתוח אנשים כאלה.

י ר ד נ י

New member
זה בדיוק מה שאמרתי

שלא יעשו לו בעיות במבחני קבלה וזה אבל אולי החבר'ה שם, האנשים, הבני נוער יציקו לו וכל זה בגלל שהוא הומו. כי כמה שהבצפר מקצועי וזה עדיין זה בני נוער, שלא תמיד יודעים להיות בוגרים וככה זה ילדים, הטבע שלהם זה להיות 'מרושעים' או 'אכזריים' כלפי השונה.

norco22

New member
מחול בתלמה../images/Emo27.gif

תראה, המגמה בתלמה נחשבת טובה, השאלה היא האם אתה מוכן להשקיע ועד כמה? יש עוד מגמות בתיכונים אחרים אבל בכולם תצטרך לתת מעצמך המון מעבר. לגבי שאלת הזהות שהעלת. הנושא הזה הוא קצת בעייתי, אני מסביר: הז'אנר של מחול סובל מהסטיגמה הזאת של "הבנים שרוקדים הם הומואים" כבר הרבה שנים כי זה נחשב לענף שדורש עדינות ורגש שאתה צריך להקרין על במה כדי להעביר את המסר וזה בגלל שכאשר תשאל את רוב האנשים מה זה ריקוד הם יגידו בלט, בלי שום קשר לעוד מיליון סגנונות ריקוד שונים ובלי שום קשר לזה שבלט זה אחד הסגנונות הקשים והתובעניים ביותר, לצערי בתרבות הישראלית זה נחשב לגיי להיות רקדן (לא בכל מקום) וברוסיה למשל רקדי הבלט הם דמויות מוערכות ביותר. תאר לעצמך שכשנפצעתי בפעם הראשונה אנשים באו אלי ואמרו לי "מה..? נפצעת בכדורגל הה?" ואני הסתכלתי להם ישר ללבן של העיןואמרתי בלי להסס שנפצעתי בשיעור מחול... מיותר לציין שרוב האנשים היו המומים כי היה קשה להם לקבל את זה שאני קצין בצבא וגם רוקד, היה להם יותר נוח לקשר אותי לקהילה של ההומואים כי זה יושב להם יותר טוב בראש, למרות שאני לא. ושלא תבין לא נכון, אין לי שום בעיה עם זה, אני מכיר כמה הומואים והם אנשים נפלאים, שני מורים שלי הם הומואים למשל.. הדרך שבה אתה מקבל את עצמך זו ההרגשה שתקרין כלפי חוץ. אם אתה מחשבן לכל אחד, לא תגיע רחוק. מקווה שעזרתי לך דרך ההסבר שלי למרות שקצת בילבלתי את השכל...

למעלה