חשבתי

she said

New member
חשבתי

חשבתי שכאשר אעבור למרכז אגדיל סיכוי של מעגל החברים"חברות" או איך שזה לא נקרא , מהקהילה יותר..הנני מהצפון במקור. אך הדבר אינו פשוט.יאפ.. הנה אני כבר כמעט 3 שבועות כאן וממשיכה לחיות בבדידות שכזו מהכל..אולי יקח קצת זמן? בנתיים ממשיכה להעביר תזמן לצד חברי הטוב המחשב. סתם רציתי לשתף... שתהיה שבת שלום לכולן:)

גלי 1972

New member
התחלות לא תמיד פשוטות, אבל...

כמו שאת בטח יודעת, חשובה ההתמדה. אני מניחה שאת יודעת שעצם המעבר למרכז לא מהווה ערובה לכך שתכירי אנשים בכלל, לאו דווקא נשים מהקהילה. הדבר עוד יותר בעייתי אם את מעוניינת להכיר אוכלוסיה ספציפית מאוד, כמו רק נשים לסביות. אני חושבת שהדרך הנכונה היא קודם לרכוש מכרים וחברים בכלל, מהעבודה, שכנים... דרך הרחבת מעגל החברים, נחשפים לעוד אנשים, ואת אף פעם לא יכולה לדעת מי יהיה זה שיכיר לך את בת הזוג שלך לעתיד
כמובן שאם את מעוניינת להכיר נשים לסביות, יש את הדרכים "המסורתיות" כמו הפורום הזה (התחלה טובה!) ועוד הרבה מאוד פורומים של הקהילה, אתרי היכרויות באינטרנט, כמובן שחדר לסביות בשלל הצ'אטים שיש באינטרנט, פאבים ......אגב, דרך אתרי ההיכרויות והפורומים, את יכולה להחשף לעוד פעילויות של הקהילה כמו מסיבות, הקרנות של סרטים... בקיצור, חוצמזה שהגישה שלך לחיפוש צריכה להמשיך להיות אקטיבית, כמו התחלת ההשתתפות שלך כאן בפורום, את צריכה גם סבלנות! כמעט שלושה שבועות זה לא מספיק זמן להסתגל לחיים במקום חדש
שיהיה לך הרבה בהצלחה בכל התחומים, ובטח ובטח בנושא הזוגיות! גלי

בדיוק- סבלנות והתמדה

הדרך היא פשוט להמשיך להכיר, לגשש, ולזכור שחברויות לא נולדות ביום אחד. מסכימה לחלוטין עם גלי- ככל שתכירי יותר אנשים כך יש סיכוי משאחת ההיכרויות האלו תצא לך זוגיות, או חברות נפש שלא דמיינת. הסוד הוא להמשיך ולא להתייאש כל כך מהר. שלושה שבועות הם באמת רק ההתחלה.

חברה

טוב, מציאת חברים היא לא דבר שקורה מייד. יש אשליה כזאת למי שבא מהפריפריה שההגעה למרכז תביא איתה באופן אוטומטי חברים חדשים. לפעמים זה מגיע לגיחוך ברמת "הגעתי מפתח תקווה (15 דקות נסיעה מתל אביב) לתל אביב אז עכשיו יהיו לי המון חברים". איך מתחברים? אני לא מאמינה שאנחנו מתחברים באמת עם השכנים שלנו, אלא אם במקרה קורה שהם אנשים כלבבנו. אמנם אנחנו ביחסים טובים עם השכנים אבל אף אחד מהם לא חבר. אני גם לא מאמינה בהיכרויות בפאבים וכדומה. איפה כן מכירי חברים חדשים? את יכולה לחפש מקום התנדבות שמדבר אל ליבך. למשל חוש"ן (שירות ההסברה של הקהילה) או בית דרור (מקלט לנוער להט"ב) ישמחו למתנדבים תמיד. אפשר גם למקום לא קהילתי, תלוי מה מעניין אותך. את יכולה לחפש אירועים בנושאים שמעניינים אותך. היתרון של תל אביב הוא במגוון האירועים והפעילויות בתחומים שונים. יש הרבה מרכזי תרבות שבהם יש הרצאות על כל מני נושאים, או סדנאות שונות. הרבה מאוד הרצאות הן בחינם או במחיר ממש סמלי. את יכולה להירשם לחוג כלשהו, חפשי במתנ"סים הקרובים לביתך. בעצם מה שאני מנסה להגיד הוא שחברים את תמצאי במקומות בהם היית רוצה למצוא את עצמך
צאי למקומות שאת אוהבת, ותמצאי שם אנשים שאוהבים את אותו הדבר. זו התחלה

בקריאה נוספת...

ראיתי שכתבת שאת מדברת על חברות מהקהילה. טוב, האמת היא שבזמן האחרון יש מעט מאוד פעילות בקהילה, לפחות הלסבית. ההמלצות שלי לגבי התנדבות בארגונים קהילתיים עדיין תקפה. מה עוד? אם את אקטיביסטית יש את סלון מזל. אמנם הוא לא מקום קהילתי נטו, אבל סביר שתמצאי שם לסביות. המנרווה היא אופציה, אבל רק אם תרוצי מהר מהר (הערב הוא הערב האחרון לפני הסגירה). חוץ מזה, לדעתי המחשב הוא פתרון טוב, אם את משתמשת בו כדי לדבר עם אחרות ברשת. באין מקומות מפגש פיזיים, יש לנו מקומות מפגש וירטואלים שמהם אפשר להמשיך לעולם הפיזי.

venose28

New member
היי

אשמח לצרף אותך בכייף למעגל החברות המצומצם והמיוחד שלי

למעלה