חשבתי ש..וכל פעם התאכזבתי

תפוזית

New member
חשבתי ש..וכל פעם התאכזבתי../images/Emo46.gif

חשבתי אולי אני מאלה שכבר בפעם הראשונה מצליח להן- ולא. חשבתי אולי או.קיי עינין של חודש חודשיים נסיונות - וכלום חשבתי שמומחה לפריון יעזור לי: בדיקות הורמונליות, בדיקות זרע וכלום. חשבתי שאני מאלה שלאחר צילום הרחם - נקלטות וכלום. חשבתי שאיקקלומין זהו הפתרון- וכרגיל כלום. עברנו לזריקות וכלום. עשיתי הפסקה מהפורום חשבתי אולי זה לא טוב שאני קוראת יותר מדי (ככה אמא שלי אמרה לי)וכמובן שטויות... עשינו הפסקה חשבתי אולי אהיה מאלה שבהפסקה/ספונטני נקלטו וכלום. יצאנו לנופש (בארץ/בחו"ל )אמרתי אולי החודש זה יהיה זה וכלום חשבתי שהחודש פעם ראשונה הזרעה (לקח לי זמן לשכנע את הבעלול)ושוב שלילי. תסלחנה לי הבנות שמנסות יותר (IVF) וכולי... אבל אני מרגישה מבולבלת כאילו אני לא יודעת מה עכשיו. מרגישה שאני מאבדת תיקווה, לא כ"כ אופטימית, האמת שאפילו לא בכיתי הרבה כיון שבתוך תוכי ידעתי שגם החודש זה לא. (דרך אגב, זרע תקין בדיקות הורמונליות תקינות ובכל זאת...). זהו בקיצור לא יודעת מה לעשות, אני יודעת שהרופא שלי דוגל בחודש זריקות חודש לא. אז כנראה החודש טבעי.

../images/Emo23.gifאויש תפוזית יקרה קבלי ../images/Emo24.gif

והמון המון עידוד ממני. מבינה מאוד את תיסכולך,ואת אכזבתך,אבל אני מבטיחה לך שיבוא היון (בע"ה בקרוב) שתהי כל היום מחוייכת בגלל הבוטן שיגדל לך בבטן. אל תתעסקי בזה יותר מידי הישתדלי כמה שפחות - אני יודעת שזה קשה אבל בכל זאת תנסי להעסיק אותך בדברים אחרים. וזה יבוא
מחזיקה לך
בכל הכוח שהחודש הזה יהיה החודש שלך

בבוצי

New member
קבלי חיבוק גדול../images/Emo24.gif

מזדהה איתך מאד. בכל מילה ומילה. אני מאחלת לך שיהיה לך הרבה כוחות להתמודד עם מה שהחיים מציבים לך .הניסיון מאד גדול- לא להשבר. אני בדיוק במצב שלך, רק שהתקדמתי טיפה ועכשיו אני בעיצומו של טיפול ההזרעה השלישי והאחרון, שאם לא ילך, אני מתקדמת להפריה חוץ גופית(וכבר יש איתו בעיות). ולכאורה לא כל כך ברור לי למה עד עכשיו לא הצליח שום דבר, כי הרי לא מצאו שום בעיה לא אצלי ולא אצל בן זוגי. אבל,כנראה, זה הנסיון שלנו בחיים. והמוטו שלנו לא להשבר ,להיות חזקים,ולהתפלל חזק שהסיוט הזה יהיה מאחורנו. וחוץ מזה תחשבי, שיש הרבה בנות, שעדיין לא התחתנו... הם סובלות יותר.(לנו לפחות יש בן זוג לחיים). אז שיהיה לך בהצלחה ולא תצטרכי יותר טיפולים . ותקלטי טבעי.

רות כהן

New member
תפוזית,אסור להתייאש!

אני תומכת בדעתה של בבוצי,יש עוד הרבה לעבור וזו לא סוף הדרך!!! מחזיקה לך אצבעות שבפעם הבאה ילך יותר טוב

תפוזית

New member
מה אתן אומרות../images/Emo53.gif

שלום בנות יקרות, היום חשבתי לעצמי שאו.קיי חשוב שאני אצל מומחה לפיריון אבל מאוד חשוב המעבדה שעושה את ההשבחה (לפני ההזרעה), סתם חשבתי לעצמי שאולי יש טובים יותר טובים פחות. אז כמו שאנחנו ממליצות על מומחה לפיריון אולי גם זה חשוב. (לא יודעת סתם מהרהרת...). שאלה נוספת: האם צריך לעשות הפסקה בין טיפול לטיפול (זריקות גונאל, הזרעה.)? (הרופא שלי אומר שכן). שאלה אחרונה (מבטיחה), האם אתן ממשיכות לקחת חומצה פולית? והאם ישנם מאכלים שרצוי להמנע מהם בתקופה הזו (שאנו מנסות) סתם חשבתי אולי קפה,גבינות.. או לחילופין האם יש מאכלים שרצוי לאכול? מצטערת שאני קרציה היום (פתחתי כבר הודעה עצובה) פשוט היום המכשפה הגיעה לאחר הזרעה ראשונה ואני מיואשתתתתתתתתתתתתתתתתתת

פינקי33

New member
אני התחלתי לפני 9 חודשים לקחת

חומצה פולית אבל עם הזמן והייאוש התחלתי לזלזל והפסקתי...

לי מ ו ר

New member
אני בעד הפסקות.

אין מה עלשות הגוף שלנו לא יכול לקבל כמויות היסטריות של הורמונים ולהמשיך לתפקד כרגיל. ההפסקה שמאלצים לקחת לפעמים, היא בהחלט הפסקה מבורכת. הגוף מספיק להתאושש מעט ולהתחזק, לפני הפעם הבאה. אני יכולה לספר לך מניסיוני שהחודש היחיד שלא עשיתי הפסקה, הניב שלוש ציסטות. חומצה פולית, בהתחלה לקחתי, כמו ילדה טובה, אחר כך התחלתי לזלזל, ועכשיו שמתי אותה במקום טוב מול העיניים שאני אזכור לקחת אותה. בקשר לתזונה אני משתדלת לאכול נכון, אבל לא מתנזרת מכלום.

neta2

New member
לגבי הפסקות, כל אחד ותחושותיו

הוא. לי מאד חשוב הפסקה קצרה בין הפריה להפריה. כי כמות ההורמונים היא אדירה וחשוב לי לתת לגוף ולנפש קצת מרגוע. כשהייתי בשלב ההזרעות היו 3 חודשים רצופים בהם לא עשיתי הפסקה ואחכ הייתי לגמרי תשושה. וזה רע גם לעצמך וגם לזוגיות אבל כמו שאמרץי לי זה נוח לעשות הפסקונת קצרה לאחרת זה חשוב להמשיך ללא הפסקה ויש כאלו שההפסקות שלהן ארוכות מאד. תעשי רק מה שאת מרגישה, אין פה שחור ולבן. יש רופאים שיגידו שלא צריך הפסקה, ויש שיאמרו שההפסקה חיונית. אני לא מבינה בכלל כיצד אפשר לעבור מהפריה אחת לשניה מבלי חודש של נשימה בין לבין. אני ממשיכה עם החומצה. עשיתי הפסקה ארוכה והתחלתי שוב. הרופא שלי מתעקש על זה. מאכלים? אני אוכלת הכל! עושה ספורט אז זה מתאזן
אל תתיאשי, זה כואב אבל זה יבוא בסוף. בהצלחה

ellieg

New member
לוקחת אך מזלזלת

ב חומצה פולית וברזל (היה לי המוגלובין נמוך בעבר). יומיים כן, יום לא ויום למה לא! גם אצלנו ממליצים על הפסקה. בסיבוב הזה עדיין לא הגעתי להפסקה ובסיבוב הקודם נכנסתי להריון לפני ההפסקה. נראה לי חשוב בגלל שאת מגרה את השחלות וקיימים סיבוכים נוראים עם לא עושים הפסקה. (תקראי את האלון לרופא שמצורף עם הזריקות).

ellieg

New member
למרות הזילזול בח. פולית חיונית

רציתי להוסיף למרות הזילזול שלי מאוד חשוב לקחת ח. פולית. קראתי כמה מחקרים על הנושא, ואחרי שקוראים הכל מבינים כמה זה חשוב. לדעתי כמו כל הבדיקות שאנו עושות (בדיקות גנטיות, מי שפיר) ויכול למנוע המון מומים במערכת העצבים.

אני שונאת הפסקות

מרגישה הכי טוב כשאני "עובדת" על הטיפול. אבל עכשיו הכריחו אותי להפסיק בטענה שההורמונים פחות אפקטיביים אם לוקחים אותם חודש אחרי חודש אחרי חודש...
הבטיחו לי בחודש הבא (אמרתי להם שהתמכרתי למנוגון והם לא יכולים לעשות לי את זה!!!). חומצה פולית - יש מולטי ויטמין prenatal שלוקחים בתקופת ההריון וכולל גם חומצה פולית, והבנתי שמומלץ לקחת אותו גם לפני ההריון עצמו - מה 'כפת לך, זה עושה קצת תחושה של הריון. בפעם הראשונה שקניתי אותו הרגשתי קצת רמאית, אבל היינו נורא מבסוטית מעצמי
מעבדה - אין לי מושג. אני לא חושבת שיש לנו כלים להבחין בין מעבדה טובה יותר או פחות. אז יופי, אמרו לי שהמעבדה של איכילוב נחשבת טובה - מה אני יודעת? אין לי שום קריטריונים לבחון את זה.
גדול על ההזרעה הראושנה
מקווה שהבאה תהיה האחרונה.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif תפוזית ../images/Emo24.gif

הפעם הרשאונה תמיד נורא כואבת, לא משנה פעם ראשונה של מה. פעם ראשונה אצל רופא הנשים שאומר שאולי יש בעיה. פעם ראשונה אצל מומחה פוריות כשנדמה לנו שהנה הכל הסתדר. בכל פעם ראשונה כזאת רף הצפיות והתקוות ממריא והנפילה מרסקת. אז קבלי חיבוק תפוזית ותפילה שהפעם השניה תהיה הפעם. אני לא חושבת שיש הבדל משמעותי במעבדות להשבחת זרע. לכל היותר יהיה הבדל שאיכות השטיפה מה שיכול לגרם לכאבים, אבל לא לאחוז הצלחה. מומלץ מכל הלב לעשות הפסקה בין טיפול לטיפול. אמנם בוער לנו ואין סבלנות, אבל צריך להתחיל את ההריון בגוף ונפש בריאים ככל האפשר.
נועם

למעלה