חשבתי שהבראתי...

h a l o m o t

New member
כשאני לא פה זה כנראה בגלל...

שאני מתעסק בענייני צבא... הייתי במשך שבוע באישפוז בחר"פ בצריפין, ואז ראיתי שם נירולוג צבאי... כנראה שיורידו לי את הפרופיל ל45..

h a l o m o t

New member
לא מרגישים בשינוי...

הרופא אמר לי שאין לתרופה הזאת תופעת לוואי של דיפרסיה אף על פי שבאינטרנט מעידים על תופעת לוואי כזאת.. אבל מאד קשה לקשור בין התופעה ללקיחת התרופה, אני לא יודע מה עם הדופק שלי... יש מצב שהוא עדין גבוה... עכשיו לא אפקטיבי לבדוק אותו כי יש לי מחלת חום.. לא עשו לי EEG או MRI... הסתפקו בעובדה שבדיקות EEG קודמות יצאו תקינות..

הי

אתה צריך להגיע לבית חולים אזרחי. לרופא מומחה לאפילפסיה ולא נוירולוג. נוירולוג זה לא מספיק, אתה צריך מומחה אמיתי שיאבחן אותך ויתן כיוון. מתי היה ה-EEG הקודם? אם היה מיזמן, אולי עכשיו היה מיתגלה משהוא. תבקש הפניה לאיכלוב. למחלקה לאפילפסיה שמנהלת פרופ' נויפלד. אפילו אישפוז, אם הדופק עדין גבוה, ואולי יש עוד סיבות. אני מבין שאתה רוצה להישאר בצבא ולא לעשות מהומות, אבל עדין נידרש טיפול טוב. להערכתי זה לא בעיה לקבל הפניה לאיכילוב.

h a l o m o t

New member
לפי מיטב ידעתי..

חיילים לא מטופלים בבתי חולים אזרחים.. הEEG האחרון היה לפני שנה, אני לא חושב שיש צורך ב"מהומות" כמו שאמרת...

טעות בידך

כמו קופות החולים , גם הצבא מפנה לבתי חולים. לפחות למירפאה. ואין בעיה.

ruthty

New member
כדי לך מאוד להקשיב לאבא של אפי היות

והוא צודק בדבריו הצבא כן מעניק טיפול לחילחם בבתי חולים בבית החולים יעשו לך בדיקות יסודיות

תודה

פשוט, ניראה שאם תגיע למקום הנכון, תטופל הרבה יותר טוב. האפילפסיה דורשת מומחים, הטיפול בך נידרש שיתחיל נכון. לא ניראה לי שבצריפין יש את אלה.

chenross

New member
../images/Emo39.gifאתר מעודכן

היי, גם אני נתקלתי בבעיה להכנס לאתר של אי"ל, אז התקשרתי אליהם וקיבלתי את האתר החדש: www.epilepsy.org.il חוץ מזה, אפשר להתקשר אליהם, הם תמיד שמחים לעזור חיפה: 04-8527163 ת"א: 03-5739090 ירושלים: 02-5000283 בהצלחה

חייםלוי

Member
מנהל
האתר שלהם נמצא גם בקישורי הפורום

וגם בצד שמאל של המסך יחד עם האתר של המרכז של גלית.

אני מכיר את ההרגשה

אתה מרגיש לבד, אף אחד לא יכול לעזור לך, ולפעמים ההורים הם נטל יותר מאשר עוזרים, והכי גרוע גם החברים אחרי שהם רואים התקף. זה מרגיש רע להשאר לבד אבל הכי גרוע זה להשאר בבית, כי אתה מתחיל לאכול את עצמך עכשיו אני מתחיל ל\לעבוד וסוף סוף יוצא מהבית. תזכור תמיד יש תקווה.

nigger22

New member
קבל ../images/Emo24.gif וכנס תקרא למה...

מאחד ששירת בצבא אחרי פטור ובסוף היה בקבע אז אני מבין כל מה שאתה כותב ורק רוצה לעודד אותך שבסוף יהיה טוב אתה תתרום את שלך ויהיה לך טוב רק דבר אחד, שמור על הבריאות שלך כי אין חשוב מזה. הרבה בהצלחה.

מידי2

New member
קשה לך וזה מובן אבל...

אתה בנקודה שבה אתה עכשיו לבד ונאלץ להתמודד עם ה"מחלה" שתקפה אותך. קודם זו היתה בעיה שתחלוף ולכן קל היה להתעלם מקיומה ובוודאי שלא לראותה כבעיה - הרי היא פה אבל כבר עומדת בדלת לצאת מחייך. ההכשחשה של המשפחה הוסיפה לתחושה שזו אכן בעיה מאוד מאוד גדולה ובושה גדולה הרבה יותר. כנס לאתרים השונים של האגוות השונות לאפילפסיה תקרא ותראה כמה אנשים חיים עם ה"מחלה". במילה חיים אין הכוונה לחיים בסיסיים הכוונה לחיים כמו של כל אחד אחר עם וללא אפילפסיה. יש ימים טובים ויש ימים פחות טובים אבל זה קורה עם ובלי אפילפסיה. תפקיד יכולת לאבד גם בגלל שמישהו אחר נכנס עם פרוטקציה ותפס את מקומך או בגלל שהראיה שלך לא התאימה. במקרה אצלך האפילפסיה פגעה בקבלת התפקיד. קשה אבל בהחלט סוף העולם. גם מי שמרכיב משקפיים אינו יכול לקבל כל תפקיד שחשקה נפשו כי הוא נחשב " בלתי מתאים בגלל בעיתו הרפואית" ויתרה מכך מה עם ההוא שאינו מסוגל לעבור בחינות לתפקיד כי פשוט אינו מוכשר מספיק ? אין אדם שיכול לקבל כל שתחשוק נפשו, פשוט אין. חשוב שתקרא ותלמד על הבעיה שלך וכפי שכבר אמרו לך תשאל ותחקור את הרופאים מה סוג האפילפסיה שיש לך מה התרופות שאתה מקבל משם תמשיל לאינטרנט כי חומר רב כולל נסיון של אנשים אחרים בפורומים בארץ ובעולם. אנשים שמחים לעזור אחד לשני ותוכל להעזר בהם. יש עורכי דין, רופאים , רואי חשבון, חשמלאים, מכונאים מזכירות , מורים, אנשי עסקים, פוליטיקאים, זמרים ובדרנים ומה לא ש"חולים " באפילפסיה. נכון יש להם בעיה רפואית אבל הם קובעים אם היא תפריע להם או לא. הכל בראש. אם תקרא ותלמד תדע כיצד לחיות עם זה והשד לא יראה כל כך נורא. כל המחקרים מראים כפי שכתבה כאן מישהי שהבורות היא זו שגורמת לאנשים לפחד. אפשר ואפשר אולי לעיתים קשה יותר אבל לכל אדם בעולם שלנו יש איזו בעיה שעושה את ימיו קשים לעיתים. באתרים השונים תמצא רשימות ארוכות של גדולי עולם ומפורסמים שחיים וחיו עם אפילפסיה. אינני מכירה את אבא של אפי אבל אולי רצוי שתנהל שיחה עם אדם שמכיר וחי עם הבעיה שאינו מתכחש לה ושלמד הרבה כדי להבין ולחיות עם. אבא שמכיר באפילפסיה של ילדו ופתוח ללמוד ולדבר על זה יכול להציג בפניך את העולם של החיים עם אפילפסיה באופן שונה מזה שאתה רואה עכשיו. יש כמובן את האגודות אייל ובבאר שבע. שיהיה לך רק טוב ותמשיך קדימה - אתה אותו אדם שהיית קודם כלום לא השתנה. ** תברר עם הרופאים שלך אם התרופה שאתה לוקח אינה כוללת דכאון כאחת מתופעות הלוואי

h a l o m o t

New member
עידכון..

אני עושה עכשיו טירונות מחדש בגלל כל ימי האישפוז למרות שעברתי את כל המבחנים והדברים שעוברים בטירונות רק כדי שיהיה רשום להם שעברתי כך וכך ימים.. :\

למעלה