חשבתי קצת

חשבתי קצת

והגעתי למסקנה שהשיר הראשון שראיתי בסופר רק הוא של פלססיבבו עכשיו מכיוון שאף אחד לא דיבר עליהם... אני אשאל 2 שאלות: 1 מי אוהב אותם (או מכיר אותם) 2 מה אתם חושבים עליהם.....

ReD-HoT-GiRL

New member
אני מכירה אותם...

השיר שלהם ``every me every you`` או משהו כזה... זה הפסקול של הסרט ``משחקי פיתוי``..... הם די בסדר אבל יש דבר אחד שלא הבנתי!! זה סולן או סולנית?? בכל קליפ זה נראה משהו אחר....

sOrCeReSs

New member
טוב

זה סולן ובאמת מהכמה שירים שאני מכירה שלהם.. הם דיי טובים

Flash_Gordon

New member
גם אני מכיר אותם

הם להקת גלאם רוק מודרנית והם גם מופיעים בפסקול המצוין של הסרט המצוין Velvet Goldmine והם שרים שם את 20th centuary boy של טי-רקס

H2O

New member
גם אני

די עצוב לי לגלות שכל כך מעט אנשים מכירים את הלהקה הזו.פלסיבו... יצאו להם עד כה 3 אלבומים: Placebo;Without You I`m Nothing;Black Market Music. האהוב עליי ביותר הוא הראשון...בנוסף הם ביצעו גרסאות כיסוי לכמה שירים בינהם: bigmouth strikes again של הסמית`ס ו20th century boy של טי רקס. ואגב זהו סולן ושמו בריאן מולקו...

metalgirl

New member
אני מכירה אותם

והם להקה בסדר ויש להם שירים דיי יפים. וזה סולן ולא סולנית למרות שזה נראה ככה. אורית

ועוד אחת שמכירה אותם

אני חושבת שהשיר הכי ידוע שלהם זה Nancy Boy לא? וחוצמזה יש להם שירים ממש יפים... והשמועה אומרת שהם יופיעו כאן בסוף הקיץ יחד עם רד הוט. הכינו את התחתונים לזריקה על בריאן הכוסי..

למעלה