חשבתי על רעיון

חשבתי על רעיון

לארגן יום התנדבותי בתנועה נגיד באיזור המרכז וגם לעשות קטיף (בין היתר)... מה דעתכם?? (סתם בדרג"ב היום קיבלנו תעודות...)

חמודה:)

בגדול ב"ה מעולה... חוץ מאנגלית שזה לא צד חזק שלי בכלל אבל אני חושבת שאני יעבור ל4 יחידות.... דבר ראשון למי זה הולך להיות??? (בעזרתו שיצא לפועל) טוב אז חשבתי על שתי אפשרויות, הראשונה כמעט לא מציאותית אבל אולי קצת כן: אפשרות ראשונה: ט"ו בשבט עוד שניה אבל אטני לא יודעת אם יש חופש או אין, ואם זה בכלל לעניין כי זה עוד שניה ממש. אפשרות שניה: באדר יש את תל חי ויש גם אפשרות בפורים. חשבתי קצת ואני חושבת שאולי מתאים לשלב גם טיול וגם התנדבות נגיד... שיהיה משהו חוויתי ומשהו ערכי.

בישי89

New member
איזה סוג התנדבות?

איפה בדיוק? אמרת מקודם משהו על איזור המרכז... איך אפשר לשלב את זה עם טיול? (מעבר לסיור בעזריאלי, אני לא מכירה הרבה טיולים שווים באזור המרכז
) מי יארגן את כל העיניין הזה? יש לך משהו יותר ספציפי לרעיון שלך או שאת סתם זורקת רעיון כללי כדי שאנחנו נפתח אותו? באשר ללימודים, אני יודעת שלי אישית אין בעיה להבריז מבי"ס למען מטרה טובה כמו התנדבות, אבל אני מניחה שיהיו הרבה שלא יסכימו אז אני חושבת שהכי טוב יהיה לעשות את זה בפורים ואז נוכל לשלב את זה ביחד (התנדבות עם תחפושות. אולי ההתנדבות יכולה להיות לשמח חולים עם כל התחפושות עלינו, או הבאת משלוחי מנות לעניים או משהו בסגנון)

חשבתי על זה שיהיה בעיה עם הלימודים

ולכן אני גם חושבת שצריך יום חופש... אני בהתחלה חשבתי על רעיון של קטיף של הדרים או משהו בסגנון.... (יש לנו פרדסים ולכן עלה לי) אבל השאלה אם עד פורים עוד יש הדרים אני ממש לא זוכרת.... אח"כ חשבתי יותר רעיון התנדבותי.... צריך לנסות לפתח את זה אבל מהר ואח"כ לדבר עם מישהו מההנהגה או ש"ש או משהו כזה..... תחשבי שאם ישנם תחפושות אז אי אפשר לעשות מסלול.... אפשר משהו כליל כמו כובעים ואיפור.... קיצר תתחילו לחשוב.....

בישי89

New member
וואי אני מזה לא מבינה בעיניני קטיף

אני אמשיך לחשוב על רעיונות.... נראה מה אפשר לעשות... בכל מקרה, כל הכבוד על היוזמה!

למה לקטוף אם אפשר לטעת ?

למה שלא ניקח איזה יישוב בארץ ונלך לטעת בו איזה חורשה קטנה ? אנחנו עשינו את זה בלוד וקראנו לה "חורשת נעורים" (עזבו שיום אחרי זה גנבו את כל השתילים לגינות פרטיות של אנשים, אבל זה היה נחמד...)

מז זה משנה? דוחים אותו

או מקדימים אותו איך שבא לנו.... אבל השאלה אם עוד שייך נגיד להזמין עצים וכל זה? זה לא מאוחר מדי??

בישי89

New member
מה נסגר עם הרעיון? זז משהו?

צריך לארגן משהו לפורים, שקשור בלתת משלוחי מנות לאנשים שצריך לשמח (יש הרבה מאוד חולים שישמחו אם יכנסו אליהם לחדר חבורת מטורפים עם מסכות ויעשו קצת שמח). אפשר גם לעשות טיול רגלי קצר (כמו שאמרת רק עם תחפושת קלילה - או למי שיש כוח ואומץ, משהו יותר מושקע - כובע ורעשן...) ובסוף הטיול ללכת לחלק משלוחי מנות לחיילים
פורים זה חג הנתינה, בואו ננצל את זה וניתן מכל ה-

אני לא אוהבת ט"ו בשבט ../images/Emo10.gif

אמא שלי מכריחה אותנו לשבת איתה ועם אבא שלי בסלון עם השולחן שהיא מסדרת חחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה