חשבתי על רעיון

חשבתי על רעיון

במפגש הבא שיערך אצלי,תאריך משוער יום ו' ה-6.1.06 להזמין את דלית,מדריכת הסדנא של שיטת סילבה להרצאת מבוא. השאלה אם יש הענות,אם אתם יכולים/מסוגלים לעבור קורס שכזה בין יומיים שלמים (חופש מהעבודה,בית,ילדים). כמו כן,אפשר להביא אנשים נוספים,כל המרבה הרי זה משובח. מי שבעד וזה אומר גם יכול לקחת יומיים חופש,שיצביע
ומי שלא שיצביע

שלא תהייה אי הבנה,

את הלילה ישנים כל אחד בביתו,אלא אם נחליט שזה יהיה בחיפה וניקח צימר.

vca

New member
רעיון יפה אך לא הייתי מערב שמחה

בשמחה. אני מעדיף לשמוע הרצאת מבוא לשיטת סילבה במועד אחד ולא במפגש הפורום.

כל הרעיון זה שכשכולנו יחד,

אגב,דלית רפלקסולוגית בעצמה ולמדה אצל זיידל. כמדומני היא למדה תחומים ברפואה המשלימה. כשסיפרתי לה על הפורום והמפגשים היא התלהבה,יכול להיות מעניין לא?

אולי לא הסברתי טוב,בהרצאת מבוא

זה רק הרצאה,לא עוברים את הסדנא,לא לוקחים את היומיים חופש. את היומיים חופש לוקחים במידה וינה הענות ומחליטים לללכת על זה. אצלי במפגש אני רוצה להזמין את דלית שתיתן לכם את הרקע לשיטה ומטרת השיטה. אבל לפני שאני מזמינה או מציעה לה,עליי לדעת אם זה יסתדר לכם בכלל לקחת בעתיד (כשיוחלט) יומיים חופש,יש כאלה שבמקום עבודתם זה ממש לא אפשרי.

מקוםבלב

New member
בוקר טוב מיכל

אין לי בעיה שתהיה הרצאת מבוא בכל נושא שהוא. אבל לא נראה לי שאנחנו צרכים להתחייב לשום דבר. זה אינטרס שלה לבוא ולהציג ולחשוף את השיטה.כן נעשה או לא ,כרגע אין לזה חשיבות . מה שכן לדעתי זה צריך להיות מתומצת ועינייני בלי כל נושא המכירה מסביב. מכיוון שזה מפגש פורום הפוקוס צריך להיות על המפגש ולא על זה. שיהיה יום נפלא.

בוקר קסום וגשום ../images/Emo13.gif

קיבלתי..בוודאי שאתם לא צריכים להתחייב לשום דבר,אני שואלת בשביל לדעת אם יש בכלל טעם להזמין אותה. אני מבינה שבמפגש אצלי זה לא לעניין,פשוט דלית,המנחה,מת"א וחשבתי שאם כבר המפגש בת"א, זה יהיה נחמד,אחרת שוב צריך לחכות עד שבאזור ת"א יהיה מפגש.

מקוםבלב

New member
תמיד נחמד

לשמוע על עוד שיטה ומבחנתי בכף תזמיני אותה כמובן בלי שום התחייבות מבחינתינו.

avorly

New member
מיכלי,

היא מוזמנת בכל מקרה, הרי תמיד אנחנו פתוחים לקבלת אנשים חדשים. אם יצא לדבר גם על סילבה- מה טובו. ואם לא- אז לא.

שיטת סילבה

בוקר טוב, סוף כל סוף הצלחתי להרשם. אני "חדשה", מעוניינת להגיע לפגישות שאתם עורכים וכמו כן להשתתף בהרצאה על שיטת סילבה. יום חם ונעים

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

את מוזמנת למפגשים בשמחה. את מועדי המפגשים תוכלי לראות פה בפורום. לגבי הרצאות וכ"ו לרב מתעדכנים במפגשים. המשך יום קסום.

למעלה