חשבתי על משהו....

חינאור

New member
חשבתי על משהו....

שאולי קצת לא שיגרתי לעמיר ולדרך הצנועה שלו ולהתרחק כמה שיותר מאור הזרקורים אבל וואלה אם יש משהו שנורא הייתי רוצה לראות זה ישמע מצחיק אבל בעיני ובעיני כולכם אפילו זה יהיה מאוד מיוחד זה אם יעשו על עמיר דוקוסלב כמו שעושים בערוץ הבידור האמת הם עושים את זה בצורה יפה מאוד ומעניינת.......היה מעניין לראות את עמיר ודרכו אני בכלל הייתי הולך על משהו יותר גדול לכיוון עמיר ואם כבר הוא מוציא את הרהורים ואומר שזה פסקול לסרט שעוד לא נעשה אני בכלל הייתי חושב לעשות סרט על עמיר , אני יודע שזה בדרך כלל כבוד שעושים לאנשים שכבר הלכו לעולמם כמו זוהר ארגוב אבל וואלה עמיר אגדה בחייו...אז אם איזה מפיק קולנועי רואה את ההודעה קח לך נקודה למחשבה , בכלל לדעתי כמה שעמיר אולי יתנגד למה שאני אומר אכשיו אבל בתור אחד שלא מזמן סיים בגרות בספרות לדעתי הכתיבה והאיכות של עמיר עולים על כל אחד ואחד מהתכנים שנבחנתי עליהם.......ודרך אגב אמא של חבר שלי היא מורה לספרות והיא לא מתביישת ללמד כמה מהשירים שלו תוך כדי השיעורים , בקיצור נתחיל בדוקו סלב נמשיך בסרט ונגמור בתור משורר לאומי...( אחחחח איזה פנטזיה טובה האמת היא הייתה יותר טובה אפילו אם היה אפשר להוסיף איזה הופעה בקיסריה + הדי וי די שלה ) .כמה כישרון יש במטר ושישים הזה........אבל עמיר כמנהגו אפילו רינגטון הוא לא משחרר ובגלל זה אנחנו משוגעים עליו ומתגאים בו כל כך .

למעלה