חשבתי על משהו..

חשבתי על משהו..

עלתה לי בראשי המחשבה, ואני הולך להשמע חתיכת יפה נפש מוסרי, אבל כל חברי לד זפלין היו אנשי משפחה, וביחד עם זאת כוכבי רוק בקנה מידה עולמי, אתם חושבים שהם באמת שמרו אמונים ולא התעסקו עם כל הגרופיות שלהם?

jimorrison

New member
חחחחחחחחח

ברור שלא.. רק מהתמונות אתה רואה אותם מחובקים עם גרופיות.. ובכלל הסיפורים...

ofirush 14

New member
בדיוק,

ברור שהם התעסקו עם הגרופיות... אממ..מישהו יודע למה ג'ימי התגרש מאשתו הראשונה, ורוברט גם?

בנוגע לרוברט..

טוב הטענה שהעלנו מקודם היא סיבה מספיק טובה, אבל אני חושב שזה גם קשור במוות של הבן שלו, קאראק...

ofirush 14

New member
אבל הוא התגרש הרבה אחרי, לא?

כלומר, הוא הספיק להקריץ לעולם עוד ילד, ואני מניחה שהוא מאשתו. בביגורפיה שלהם בערוץ ההיסטוריה אמרו שהוא גרוש כיום. אז נראה לי שזה לא היה כזה מזמן...

למה זוגות אחרים כן מתגרשים?

מחוסר אושר או ממיצוי סופי של החיים ביחד..

בטריה

New member
מה פתאום!!!

הם זיינו את הגרופיות שלהם ועשו איתן מה שהם רק רוצים! יש ספר על זה... שמסופר שם על כל הדברים שהם עשו (כולל לדחוף דגים לכ** של הגרופיות)... שמירת אמונים? מה פתאום

MusicA

New member
יש איזה סיפור שהם הלכו ליום דייג

עם הגרופיז שלהם ועם כל הצוות ושמו את הדגים והכרישים הקטנים באמבטיה. בלילה כשכולם היה מטוגנים על מריחואנה מישהו השאיר את הברז של האמבטיה פתוח וכל הדגים התפזרו בדירה. סופר שבונהאם לקח כריש קטנטן ודיגדג לאיזה גרופית את ה........

ofirush 14

New member
זה לא היה ככה...

אמרו שהדירה הוצפה או משהו כזה, וזה הוריד לגרופית את הבגדים, ואז בונהאם או לא זוכרת מי כיסה אותה בדגים... ומי הטיפש שישאיר את הברז פתוח? בואנה, הסמים האלה. ובאותה התקופה ג'ימי לא היה נשוי...אבל הוא היה מאוד נאמן לגרופית בת ה-14 שלו לורי מאדוקס (ככה קראו לביאטצ'?)

למעלה