חשבתי על משהו

matan 18

New member
חשבתי על משהו

גוקו למד עם גזע מיוחד של חיזרים את אומנות ההשתגרות ממקום למקום. (יעיל ביותר.) ראו אותו עושה את התרגיל המגניב הזה בערך מליון פעם. עכשיו מה שאני רוצה לדעת הוא מה ההבדל בין מה שגוקו עושה בדרך כלל לבין הקטע ההוא כשגואהן היה תחת האימונים של פיקולו ממש בהתחלת הסידרה, ורדף אחריו דינוזאור שכימעט הצליח ליטרוף אותו אבל בשניה האחרונה גואהן הצליח לשגר את עצמו "בטעות" כאילו לא במודע, על הר גבוה כזה... עכשיו הסבר...?

gokussj2

New member
הכוח שלו התפרץ ופשוט

אז בשלב הזה של הסידרה הוא עוד לא היה מודע לכוח שלו לכן מראים את זה כאילו הוא שיגר את עצמו אבל למעשה הוא פשוט זז\עף בשיא המהירות ברגע של סכנה אמיתית , חחח כבר הייתי בטוח תשאל מה ההבדל בין מה שגוקו עושה למה שהקאיושינים עושים זה כבר יותר דומה(אבל שונה גם)

gokussj2

New member
כן זה פשוט

דבר ראשון השמות: גוקו עושה "אינסטנט טראנסמישיון" או ביפנית shunkan idou הקאיושינים עושים משהו שנקרא "קאי קאי" ההבדל הוא כזה: אינסטנט טראנסמישיון מצריך לזהות קי(אנרגיה) של עצם מסויים במקום אליו אתה רוצה להגיע , במילים אחרות אינסטנט טראנסמישיון זה שיגור שעוקב אחרי קי וכך הוא פועל. קאיקאי לא סתם הוא רק של קאיושינים , הם לא צריכים לזהות קי במקום מסויים מכיוון שהם יכולים לצפות על כל היקום הם פשוט משגרים את עצמם לאן שבא להם בלי להיות תלויים בקי שנמצא במקום מסויים.

matan 18

New member
נצל"ש

למה לגואהן גודל הזנב מחדש ולגוקו/וג'יטה לא?

gokussj2

New member
סאיינים

כשהם ילדים גודל הזנב אם נתלש וכשהם בוגרים זה כבר לא גדל , לכן גם לגוקו בדרגון בול זה גדל כשהוא קטן , למרות שמשהו כאן מוזר , לגוהאן לא גדל הזנב כשהוא בן 12 , לגוקו כן , יכול להיות בגלל שגוהאן חצי סייאני אז הגיל המקסימלי שהזנב גדל הוא יותר קטן משל סייאני מלא.

matan 18

New member
אתה כבר

עונה לי אל יותר ממה שאני שואל. דרך אגב לא אמרת כלום על הציור של וג'יטה.

gokussj2

New member
יפה ומדוייק כמו תמיד , ניסיתי עכשיו

למצוא תמונה שאני זוכר שדומה לזה

matan 18

New member
יש

הרבה תמונות שדומות זה וג'יטה מהחזית שלו. זאת תמונה כל כך מוכרת.

matan 18

New member
משהו קטן שעשיתי.

מה אתה אמור על המהירות של האימיול שלי?

matan 18

New member
זה לא אמיתי

אני פשוט אמן עם הצייר כל השטויות שאני עושה נעשות בצייר בלבד.

למעלה