חשבתי על משהו...

gokussj2

New member
חשבתי על משהו...

אומרים תמיד שהסייאנים היחידים שנשארו מהכוכב וג'יטה הם גוקו וג'יטה נאפה ראדיץ ברולי פאראגוס וטורלס , אוקי אז כל אלה כולל סייאנים מהסרטים , אבל משהו שחשבתי עליו , הרי אמרו שהסייאנים שלחו תינוקות לכל רחבי הגלקסיה עוד לפני שהכוכב נחרב , זה היה משהו שבשגרה שלהם ובנוסף רואים בספיישל בארדוק מלא ספינות יוצאות מהכוכב לעבר הגלקסיה אז לפי זה ניתן לחשוב שקיימים עוד המוני סייאנים ברחבי הגלקסיה שאפילו לא יודעים עליהם.

Goku4

New member
ועוד משהו גם

אחרי שהרגו את פריזה ביקשו מכדורי הדרגון בול להחזיר את כל מי שהוא הרג זה אומר שגם כל הסאיינים אמורים לחזור לחיים

linki252

New member
זה בגלל שבגירסה בעיברית...

אמרו שהוא יחזיר את כל מי שהוא הרג ובגירסה באנגלית זה כל מי שהוא הרג בנאמק (נראה לי)

gokussj2

New member
נכון...

אמרו באנגלית להחזיר את כל הלוחמים שמתו על נאמק

Brolly

New member
כל החלליות שברחו נהרסו ע"י פריזה כי

הם היו בשטח השלטון של פריזה... החללית של גוקו הגיעה לשטח השלטון של קולר, וקולר התעצל להרוס את החללית, ובגלל זה גוקו הוא היחיד שהצליח לברוח מהכוכב בחללית...

gokussj2

New member
זה לא בדיוק ככה אני אגיד לך למה...

הרי פריזה שלט שנים על הסייאנים ואת העסקים המפוקפקים שלהם ברחבי הגלקסיה הם עשו במשך זמן רב , אתה מתייחס למה שראו בסרט אבל תחשוב על זה שעוד הרבה לפני התקופה של הסרט בארדוק ולפני שפריזה בכלל חשב על להשמיד אותם , כבר היה לסייאנים עוד הרבה שנים לפני זה שהם שלחו חלליות במשך מאות שנים הם עשו את זה וזה אומר שיש עוד המון סייאנים ברחבי הגלקסיה , הרי פריזה בא להשמיד אותם בכוכב שלהם אבל הוא לא יכל לעקוב גם אחרי כל התינוקות שנשלחו לכוכבים מרוחקים הרבה שנים לפני זה.

linki252

New member
לפי הסרט של קולר אז גוקו לא יצא...

שנים לפני שהכוכב נהרס! הלא הוא יצא ממש קצת לפני...

gokussj2

New member
ראבאקקק תנסו להבין רגע...

אני מדבר על סייאנים אחרים אוקי. עכשיו אני אמרתי שהקטע של לשלוח תינוקות לכוכבים אחרים היה אצלם משהו בשגרה והם עשו את הדבר הזה במשך מלא שנים , והרבה לפני שפריזה החליט לחסל אותם כך שבזמן הזה חלליות סייאניות כבר יכלו להספיק להגיע למלא כוכבים ואז מה שאני אומר זה שהרחבי הגלקסיה אמורים להיות עוד הרבה סייאנים שנשלחו בתור תינוקות הרבה לפני שהכוכב הושמד.

Brolly

New member
אמרו שם ששולחים תינוקות לכוכבים

שבהם התושבים מספיק חלשים כדי שתינוק אפילו יוכל לנצח אותם אי אפשר לדעת כמה חלליות נשלחו כבר לפני לכוכבים חלשים... תמיד אפשר למצוא חורים בעלילה...

gokussj2

New member
אוקי זה בדיוק מה שאני טוען...

אז זה הגיוני שהיו עוד סייאנים

vejita

New member
אז רגע...

בסרט ה8 הראו מלא סאיינים הם לא היו אמורי למות כבר?

linki252

New member
דבר ראשון: לא שלחו מלא סאיינים...

לכוכבים אחרים, רק בערך אחוז אחד שהיה ממש חלש, ודבר שני: באמת אמורים להיות עוד סאיינים...

gokussj2

New member
נכון , שמע יודע מה תמחוק את...

המילה מלא אבל עצם העובדה שהם היו שולחים באופן קבוע גם לפני שפריזה בא להשמיד אותם זה כבר אומר שצריכים להיות עוד.

קאי 17

New member
תקשיב ותזכור

לעולם אבל לעולם אל תנסה למצוא הגיון בסדרה הזו

קאי 17

New member
תקשיב ותזכור

לעולם אבל לעולם אל תנסה למצוא הגיון בסדרה הזו

למעלה