חשבתי על משהו ..

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

irreplacable

New member
עכשיו התחלתי לקרוא

"ואם היו אומרים לך"
טוב לדעת שזה ספר טוב

זה ספר פשוט מעולה

אולי הטוב ביותר שקראתי בשנים האחרונות, ואני קוראת המון. הוא ממש מטלטל. היא פשוט כותבת את כל המחשבות האפלות שאתה לא מעז לבטא לעצמך בפרצוף. מדהימה. תהני!

Puskas

New member
פסדר

גלידה: לימונענע או פיספלורה

סרטים: אייס ונטורה 2, מלך האריות הראשון, סדרת סרטי טרזן המקורית (הם לא בהכרח הכי טובים אבל לשבור את הראש על כל הסרטים שראיתי זה ייקח נצח).

מאכלים: ספגטי מיט בול/עגבניות/פטריות ויין, רקוט קרומפלי (פשטידה הונגרית מדהימה מתפו"א וגבינות), לזניה חלבית של מאמא.

עזרה: לא ממש עזר לי.. מה זה פסיכולוג? חח..

3 שירים: אייל גולן-עינייך מספרות, זוהר ארגוב-בדד, זהבה בן-טיפת מזל (על קצה המזלג, כמו סרטים גם פה אין מצב להביא את שלושת הגדולים, התחרות קשה מדי).

הספר: לא קורא בשנים האחרונות, אני איש של עיתונים ומגזינים.

מיליון דולר: קונה דירת 4 חדרים נחמדה בשכונה טובה באזור שלי, מביא מכונית צנועה (איזה גולף מודל 2009 ככה) ואת השאר שם בחשבון.

החלום: טיול מסביב לעולם עם האישה, איזה שנה שלמה ככה.

אי בודד: עם האיש שהמציא את הבירה.

מה אומר 42: מספר השנים בהן בן אדם בשיאו, לפני הירידה האיטית לזקנה ומחלות.

Oh and my name is Gil

einat162

New member
עונה :

טעם הגלידה הכי אהוב : שוקולד עם או בלי תוספות, ועדיף שוקלד של מכונת גלידה אמריקאית.

3 הסרטים הכי טובים: מלך האריות, מלך האריות 2 (נראה לי שאני היחידה שאוהבת אותו), לגבי השלישי - הדעות חלוקות.....

3 מאכלים אהובים : פיצה, לאפה טרייה מהטאבון, גלידת שוקולד.

הדרך שבה הפורום עזר לי הכי הרבה : עוד מקום לפרוק תסכולים וקיטורים (ולקבל פידבקים).

3 שירים אולטימטיביים :
ויטני יוסטון I'll always love you ,
Ana Johnsson We Are
avril lavigne nobody's home
ועוד אחד - כי 3 זה מעט מידי
evanescence everybody's fool

הספר האולטימטיבי - אני חייבת להודות שהרעיון של ג'ף לינדסי היה אחד המקוריים Dexter by Desighn

מליון דולר? הייתי קונה איזה דירה קטנה באמצע מנהטן ומשם נראה, אולי טיול ארוך ברחבי ארה"ב כולה.

החלום הכי גדול ? אני הולכת בקטן, טיול שופינג בניו יורק - עשיתי, בוצע.

עם מי הייתם רוצים להתקע על אי בודד? אין לי שמץ.

42 ? זה לא היה מספר הדירה של פוקס מאלדר?

טוב נו...

שם : שרית

טעם גלידה אהוב: פיסטוק

3 סרטים אהובים: שר טבעות, גאווה ודאה קדומה (כל הגירסאות), שקרים אמיתיים.

3 מאכלים אהובים: אורז,סושי,עוגות משמינות

3 שירים אולטימטיביים: אין לי אפשרות לבודד 3 שירים, יש לי יותר מדי שירים אהובים

הספר האולטימטיבי: לא קראתי ספר מאז הלידה של הילד הראשון שלי שזה 4 שנים אז מי זוכר...

אם היה לי מיליון דולר: דבר ראשון סוגרת את המשכנתא, עוזבת את העבודה ומשקיע בנדל"ן.

החלום הכי גדול שלי: להיות עשירה

עם מי הייתי רוצה להיתקע על אי בודד: אני כבר על אי בודד
(הנייק שלי) האמת שבעלי מספיק לי

אני מודה שהמאמץ היה קטן ממה ששיערתי :)

עונה...

מה טעם הגלידה הכי אהוב עליך ? בעיקר סורבה קוקוס או מנגו... ואני אוהבת גם יוגורט קפוא!!!! זה אחד הדברים...

3 סרטים הכי טובים שראית ?טיטניק, הגשרים של מחוז מדיסון, פעם הייתי/הסודות...

3 מאכלים אהובים . . ? רק 3??? אמממ בעיקר מאפים (שאני לאחרונה מאוד מאוד נמנעת! דיאטה קוראים לזה...) פסטות,וסושייייייייייי....

הדרך שבה הפורום עזר לך הכי הרבה.. ? אין דבר אחד..יש פה אנשים מדהימים :)

ה3 שירים האולטימטיבים ? אי אפשר לבחור 3..מוזיקה זה החיים שלי! אין 3... יש מליון....
(כן גם YMCA נחשב..)

הספר האולטימטיבי ? הלוחשת לתינוקות :) הגשרים של מחוז מדיסון (יש גם ספר) והסוד!!!
(תשובה כגון ... ההוראות לבניית הספה של איקאה לגמרי תופס)

אם היה לכם מליון דולר מה היית עושה איתם ? קודם כל עוזבת את הבית,קונה בית, ומאמצת כלב וחתול...
(תשובה כגון נותן לי כדי שאני לא ישב בבית ויכתוב סקרים מפגרים לגמרי תתקבל)

מה החלום הכי גדול שלכם ? להיות מאושרת, להגשים שאיפות, וללכת תמיד עם האמת שלי... ולעשות טוב לאנשים שאני אוהבת. ושלום עולמי :p

עם מי הייתם רוצים להתקע על אי בודד ? עם אף אחד!!!! להיות לבד...עם עצמייייייייייייי באי בודד... אבל שיהיה לי גם את האפשרות לצאת מהאי בודד כשיתחשק לי..ממש בא לי שיהיה לי מקום פרטי משלי שאף אחד לא ידע על קיומו ואני יוכל לחזור וללכת אליו מתי שבא לי... חפרתי! אבל רציני :)

ולסיום שאלת מליון הדולר, והכי חשובה
לפי דעתכם מה אומר 42 . ? שטוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו?!?!?!?!??!?!?
(מי שקרא את מדריך הטרמפיסט לגלקסיה סבבה מי שלא שיחנטרש משפט מצחיק)
(אגב תשובה כגון שזה 69 פחוט 27 גם תתקבל ..)

למעלה