חשבתי על משהו...

יונת13

New member
אני...!

יונת כהן שבט נצח ובחודש שבט בת 16 חיפה עיה"ק תובב"א מדריכת שבט ניצנים נו"ש

רוני13

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo163.gifברוכה הבאה(?)|../images/Emo13.gif

איך זה הגיוני שאת מנצח? גם אני בשבט אהיה בן 16...ואני שבות

יונת13

New member
אני הכי קטנה בשבט שלי

אני אמורה להיות בשבט שבות אבל קפצתי גן חובה ולכן אני בנצח...

יונת13

New member
לא תחושה..

באמת היינו יחד בסמנריון קיץ וגם המחנה היינו באותו רובע... יצאת לסמנריון חנוכה בנחלים?

טוב, אז זה מאשר את העניין. ../images/Emo13.gif

לא יצאת לסמינריון חנוכה משתי סיבות: 1. עברתי כבר שני סמינריונים. 2. יצאתי מההדרכה.

בקשר ל1 שלך,

אני חייבת: באתי לבקר ביום שישי את חניכיי האהובים בסמינריון ואת החברים שמשום מה יצאו לסמינריון. מתישהוא באמצע מישהי [אני אפילו לא זוכרת מיזאת] באה אליי: "רוני, אל תגידי לי שהיית בשני סמינריונים!" ואני המממ נעה באי נוחות כי בדיוק שלמה דיבר איתי, "אה.. הממ.. לא זוכרת.. כן.. אולי.." ואז היא אמרה שהיא לא זוכרת שהייתי בשניים, אז חברה שלי אמרה לה שאני מדריכת דביר אז היא לא ראתה אותי יחד איתה, "אהה.. טוב.. זה מסביר הכל". שלמה בתגובה נתן לי פרטים על הסמינריון הקרוב למדריכי דביר... אוי, לא.. [בלעכס, אני אהיה חייבת לצאת לסמינריון מדריכי דביר בט"ו בשבט, אבל בקטנה, מדריכי דביר מחוז חיפה [וגם מחוז דרום, נו] הכי מדהימים שיש.
]

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif

מחוז דרום גמככה הכי מדהימים שיש... תרשו לי להתלהב רגע- 56 אנשים!!!!!!!! רק בהסעות!!! ווווווהוווו!!!! [מגניב לי. מגניב לי. מגניב לייייייייי!!!] (המסיבת חנוכה המחוזית [כן, אנחנו מחוז פצפון כ"כ שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו לעשות מסיבת חנוכה לכולם.] עד אתמול היו 18 נרשמים, וגם הם מאותו סניף ועכשיו יש 56 אנשים להסעות!!! בלי האנשים שמגיעים עצמאית!! יאיי יאיי יאיי תחי הנהגת הנוער! [קולולוש קולולוש!!])

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gif

ווהו! ומה שנסגר עם זה בסוף- הייתה פעילות בערך הכי שווה ביקום היו 130[!] אנשים [פעילויות הנהגה כהרגלן בקודש נוטות לכמעט ליפול יום לפני כל פעם מחדש] וכולם היו כ"כ טובים! ואף אחד לא צעק עליי! והכרתי חברות חדשות וההרקדה הייתה מהממת (זה לא להאמין מה שאפשר לעשות עם גיטרה ותופים..) ופשוט התרגשתי כלכך.

לא לא לא

אבל אז נוכל להתלהב שמחוז חיפה זה המחוז הכי מדהים בעולם ואין ספק בכלל שחב"ב של המחוז שלנו הם הכי טובים. [זה מזה כיף להיות בסמינריון, והדס, רכזת חב"ב, באה לדבר עם הקבוצה המגניבה של מדריכי הרא"ה [דביר] דרום-חיפה, ואז היא אומרת: "מחוז דרום, אתם לא סתם ביחד עם החיפאים... אתם מבינים, חב"ב מחוז חיפה, הם כולם נורא קרובים אחד לשני, ואולי בגלל זה, הם החב"ב הכי חזקים בתנועה.." וואי, זה באמת היה כיף.]

sapsapsa

New member
עכשיו אניח =]

שם אמיתי ומלא!: ספיר אסתר תירם =] גיל מדויק!: 15 שנים ו9 חודשים ו14 ימים ו21 שעות ככה [מוזמנים להכנס לתמונה זה הספירה לאחור א משו כזה] שבט: שבות מאיפה: כפר סבא מרכז שליטההההההההההההההה

נעים מאוד. ../images/Emo9.gif

שם: נוית שיין.
שבט: נצח
מאיפה: נהריה. אתה בטוח שלא זכרת מי אנחנו?

ואני../images/Emo187.gif

שם:הדר ק. גיל מדויק:עוד 27 ימים 17..בכ"ח טבת..הכונו הכונו
שבט:נצח מאיפה:גב"ש סיטי

למעלה