חשבתי על מה שנכתב פה על בני-עשרה

חשבתי על מה שנכתב פה על בני-עשרה

שנכנסים לפורום וכותבים פה, וזה מה שחשבתי: הפורום הזה הוקם בשביל ** ההורים ** ולא בשביל המתבגרים, להם יש גם פורום, אבל אם מדי פעם יכנס מתבגר ויכתוב בצורה יפה, בוגרת ומנומסת, זה לא נראה לי אסון כל כך גדול. אם נגיד היינו יכולים להגביל את גיל הכניסה לפורום (רק נגיד), לא היינו יכולים להגביל מי שיקרא מה שאנחנו כותבים, כך שהכל גלוי לכל הגילאים. בכל מקרה אני מרשה בהחלט לבת שלי לקרוא מה שנכתב פה, אבל לא נותנת לה לכתוב פה, וכבר אמרתי לה שאם היא רוצה לכתוב משהו על ההורים, שתכתוב בפורום המיועד לבני נוער. בכל מקרה הבת שלי יודעת טוב טוב מה אני כותבת פה, ויודעת איך לחפש את ההודעות שכתבתי, ולפעמים אנחנו מפתחות דיונים על כך. בכל מקרה, בתור הורים שמתגוששים בכל יום עם המתבגרים שלנו, אנחנו רוצים פינה קטנה משלנו, פורום משלנו, לדבר, להתלונן, לבכות, לצעוק, ואפילו לצחוק ולהתלוצץ, פינה שלנו, ** ההורים **. זו דעתי... אשמח לשמוע מה דעתכם. צ´או.

גליה13

New member
צודקת במאה אחוז

טוב מילא- אם פה שם איזה מתבגר יביא/יביע דעה- אבל להפוך את זה לבמה לילדים שההורים שלהם עיצבנו אותם והם באים להוציא את זה עלינו- זה כבר לא... אגב למזלי הבן שלי לא נכנס לחדרים האלה- כי אם כן- הוא היה שובר את המחשב או משהו כזה לו היה יודע ש"מדברים עליו"

גלי®

New member
שלי יודעת בדיוק מה אני כותבת כאן ,

אבל מחשש של התנפלות המונית , לא תעיז להכניס רגל "כתיבתית" לפורום שלנו !

למעלה