חשבתי על להתנדב

kbelousov

New member
חשבתי על להתנדב

למשך שארית החופש ואולי קצת גם בשנה הבאה למשמר האזרחי זה אפשרי? אני גר בחולון מה אני צריך לעשות? מה אני אעשה שם בתור מתחיל אם אני אתנדב? תודה

מתנדב

New member
kbelousov ברוך הבא לפורום

השאלה היא ככה בן כמה אתה?. (והגיל משנה כי אם אתה עדיין שייך למחוייבות אישית או לא?). בעיקרון אתה יכול לגשת לאחד מהבסיסים של המשמר האזרחי הקרוב לביתך ולמלאות טופס של הצטרפות למשא"ז. לגבי השעות של הפעילות, לכל מתנדב יש את שעות הפעילות שהוא מחוייב לעשות, הן קלאסי והן יח"מ (שזה היחידות המיוחדות), זה הכל תלוי לאן שאתה רוצה להשתבץ. והאם יש יום קבוע?, אין יום קבוע למשמרות, אתה בעצמך יכול לבנות לך צוות ויום מסויים שתעבדו יחד כצוות, (וזה אפילו מומלץ מאוד). היות ואתה היית לוחם ביחידה קרבית, אני חושב שאתה תוכל ישר להתנדב ביח"מ מבלי לעבור את הקלאסי, בכל מקרה אתה תצטרך לבדוק זאת מול הרמק"מ.

ישראל26

New member
שלום לך בחורציק ...

בתא"ז איילון שאחראית על בת ים חולון אתה יכול להתחיל להתנדב בשתי צורות : או לגשת לבסיס המשא"ז באיזורך (איפה אתה גר בחולון ?באיזה רחוב או שכונה ?נוכל להכווין אותך ) -או למרכז השיטור הקהילתי הקרוב שהוא כולל בתוכו בסיס משא"ז ולפנות למפקד המרכז או לסגניתו או סגנו -שניהם שוטרים . או להתקשר /להגיע ל תחנה איזורית איילון ברחוב פיכמן 18 בחולון (לא רחוק מהקניון ) להסביר ליומנאי /יומנאית בכניסה שאתה מעוניין להתנדב והם ישלחו אותך למשרד האק"מ (אגף קהילה משמר אזרחי ) שם עליך לבקש או את המזכירה או את קצין האק"מ/סגנו והם על פי פרטיך -יפנו אותך . יצוין שתנאי לפעילות -אי עבר פלילי ,או נפשי דהיינו פסיכולוג או טיפול פסיכיאטרי. בהמשך -אם תרצה תוכל לעבור -במהלך הצבא או בשחרור -ליחידות המיוחדות של המשטרה והמשא"ז. בהצלחה וכל טוב !

kbelousov

New member
ובכן

אני בן 17 כלומר את המחוייבות האישית שלי כבר עברתי בשנה שעברה ועכשיו אני עולה ליב´. כמו כן אני גר ברחוב המעפילים בתל גיבורים בחולון אנא הכוון אותי תודה

ישראל26

New member
כמו שאמרתי-

לגשת לתחנת איילון ברח פיכמן 18 ליד הקניון , רצוי בשעות הבוקר , צהוריים . לאמר ליומנאי בכניסה שאתה מעוניין להתנדב למשמר האזרחי או בשמו החדש "אק"מ והוא יפנה אותך לקומה הראשונה מצד ימין . שם אתה פונה למזכירה או לאחד מקציני האק"מ אחד מהם ימלא לך טופס התנדבות ראשוני ויבדקו שאין לך במקרה עבר פלילי -ויפנו אותך למרכז השיטור הקהילתי בתל גיבורים בו יש מפקדת -קצינה מאוד נחמדה שתמשיך איתך את התהליך . שיהיה לך בהצלחה ואשמח לשמוע איך מתקדם ...

למעלה