חשבתי על זה

פוליקר

New member
חשבתי על זה

ואחרי אינספור מבטים בתמונות של ההופעה המצויינת ברמת גן אז הגעתי למסקנה שיודה שלנו צריך לצבוע את הזיפים כי הוא מתחיל להיראות ככה כמו סבא טוביה... זה נורא מוזר... אתמול ידידה שלי היתה אצלי והיא לא זיהתה אותו...

אריק מה נסגר איתך?

אנשים מזדקנים חשבת על זה?...ולמה שיצבע? אולי הוא אוהב טבעי?! חוץ מזה שהוא חתיך על גם אם הוא צובע וגם אם לא...

קרן ב1

New member
בשום פנים ואופן לא

להפך, אם הוא יצבע זה ייראה מוזר... והוא ממש לא נראה כמו סבא!! יש לו זקן סקסי ביותר והוא נראה מעולה כמו שהוא

רינה ד

New member
רגע...על מה מדברים בכלל??? אריקקקקק

אני מעדיפה עליך לא להגיד כלום כרגע, כי כל מה שאני אומר ישמע כמו קללה ואז שירן תמחק את זה, אבל חכה במסנג'ר... ויודה כל-כך חתיךךךךךךך הורס איך שהוא זה כ"כ יפה לווווווווו מושלם שלי יפיוף ומתאים לו ה-כ-ל!!! וסבא טוביה אחותך... (אריק) יאלה ילדים, חג שמח אין לי זמן, אדיוסססססס

ספי סול

New member
לצבוע לא...ברור שלא, אבל רואים שהוא

דילל את הזקן נכון לפעמים היה לו יותר עבה...??? ומה עם הידידה שלך? איך לא זיהתה את יהודה היא היתה על כדורים או משהו???

והנה יהודה...

תגיד איך הם דומים??? איפה אתה רואה דימיון??? כי אני ממש לא רואה!!!

והנה יהודה...

תגיד איך הם דומים??? איפה אתה רואה דימיון??? כי אני ממש לא רואה!!!

טוב מה אתם מתפרפרים

באוויר.. העיקרון שלו היה שהוא הזדקן..לא שהוא באמת דומה לסבא טוביה...

ספי סול

New member
מי אמר שלא קלטנו מה היה הרעיון?

ויהודה את האמת, נראה פצצה, ולא רק לגילו, לפי דעתי הוא הולך ומשתבח עם השנים!!!

פוליקר

New member
חחחחחחחח מה אתם גנובים?

ההודעה היתה בצחוק למרות שיש בה המון מן האמת.. לא כתבתי שהוא פחות טוב או פחות יפה וכו' אלא נתתי עובדה שממש רואים שהוא הזדקן וזה ממש מוזר... את הקטע של הלצבוע ת'זיפים זה היה בצחוק- אני אוהב אותו כמו שהוא... בכל אופן, תאמינו לי שאני אוהב את יודה לא פחות ממכם (זה בטוח) וזה עצוב לחשוב שהזמר שאני כל כך אוהב מזדקן לו מיום ליום... מה יהיה כשאני יהיה בן 40? או 50... מי ישלטו כאן? גבסו-נינט-אוהד חיטמן-סאבלימינל וכו'?.. זה עצוב.... שלמה ארצי, שלום חנוך, אריק איינשטיין, אריאל זילבר יודה שלנו ועוד טובים מזדקנים להם וזו עובדה קצת מצערת (למרות שאין מה לעשות אה?...) אגב, מישהו כאן שם תמונה של פולי שהיא די יפה. אני לא רוצה להראות את התמונה שיצאה לי איתו ושמפארת את שולחן העבודה שלי- כשאני רואה את התמונה אז אני מבין את המשפט "עלי וגם עלייך רואים את השנים"... יאללה כבר יודה שיגעת אותנו תוציא כבר דיסק כדי שיהיה לי כיף השנה

קרן ב1

New member
הרגת אותי באגסי

מאיפה הוצאת תמונה של סבא טוביה עכשיו??? ואיזה תמונה מהממת של יהודה, נכון?? מזל שהיא במחשב, ככה הריר לא מרטיב אותה.

קרן... תנקי פה את הריר, ליד הפה,

יופי... הנה שוב יהודה הכוסון הזה, אגב זה מהתמונות שרינה צילמה ב"תמר"...

קרן ב1

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

כן אני יודעת, רינה הייתה צריכה להיות צלמת עם הבוקים שהיא עושה... ובדיוק בגלל זה יש ניילונים באלבום, כדי שאני לא ארייר על כל יצירות המופת ואהרוס אותן!! (אני מגעילה או מה??) מה שמזכיר לי שהאלבום תמונות של יודה הולך להיגמר (שוב) ואני בהתלבטות קשה אם להוסיף לו עוד דפים כי הוא כבר שוקל חצי טון עם כל מה שהוספתי לו עד עכשיו...

למעלה