חשבתי על זה

ונגיד ששמעת על הבחור שהוא טיפש

מה יש לברר טיפשות נשפכת מילא אבל תארי לך שיגידו שהוא גם טיפש וגם מניאק עם נשים! את תבדקי? או אולי תספרי לו ?

° זואי °

New member
ואם שמעתי שהוא טיפש? אז מה?

זה דווקא מאוד קל לברר מהמקור. ואם שמעתי שהוא טיפש וגם מנייאק, גם זה הייתי מבררת בעצמי. לא הבנתי מה אני אמורה לספר לו, שאמרו שהוא טיפש? שאמרו שהוא מניאק? לא רואה מה הטעם לספר לו. אם הוא מענין אותי מספיק (ממבט/קריאה/דיבור ראשון), אני אברר בעצמי, אם לא, אז זה ממש לא מענין אותי אם הוא חכם או טיפש, מנייאק או נשמה טהורה. מסתובבות כאן כל כך הרבה שמועות, מי שמאמין לכולם, הוא הטיפש.

לא שוכח

New member
כבר שמעתי על נשים

שסיפרו לחברותיהן שהגבר שהן מעונינות בו טיפש אידיוט וחרא עם נשים רק מתוך אינטרס לשמור לעצמן אותו כאופציה הגיוני?

° זואי °

New member
והיו גם נשים

שסיפרו אמת לחברות שלהן. ולכן, לבדוק לבד זאת הדרך. לקחת רק בזהירות ולאט לאט כדי לא להפגע (לפחות להשתדל).

לקחת בזהירות ולהשתדל

זה בדיוק מה שאני אומרת .. הספק גורם לנו להתעסק בשמועה במקום להתעסק בבן הזוג (לא מהפרטי שלי)

° זואי °

New member
לא תמיד זאת שמועה על בן זוג

לדעתי עם הספק גורם להתעסק בשמוע יותר מבן הזוג, אז הוא לא ממש בן זוג מלכתחילה...

"אני אגיד לך את האמת"

ככה לפחות משפט בין נשים מתחיל והוא ממשיך בערך ככה.. "הוא לא ממש אוהב נמוכות" "הוא אמר שאת לא הסגנון שלו, נשבעת לך אמרתי לו שהוא מפסיד" "הוא אמר שאין לו כלום נגד רזות אבל הוא ממש אוהב מלאות" "היא לא התכוונה שאת זונה רק שאת שוכבת עם כולם, בחיי אמרתי לה שהיא הוזה" חלק ממשפטי "אמת בין נשים" והאמת שהן נהנות לספר את האמת במקרים כאלה

36alma

New member
מעט מאוד. לרוב ההתנהגות שלו, היא

הקובעת את דעתי עליו! שונאת רכלנים, אבל לפעמים מתברר בסופו של דבר, שרכילות מקורה עשוי להיות במשהו אמיתי. משתדלת להתעלם לרוב מרכילות...ולבחון אנשים בעצמי. אגב, כמו כולנו, גם אני לפעמים שופטת אנשים מהר מידי, יותר נכון קובעת דעתי מהר מידי, ולבסוף מגלה שרושם ראשוני לא תמיד קובע, ומגלה מאחורי התרשמות ראשונית, אנשים נפלאים!

naama78

New member
שמועות...

אם הן כלפי בן אדם חשוב לי- מיד מבררת!!! בעקרון- כל שמועה חשודה אצלי, עד שלא הוכח אחרת... לצערי, גם במקום הזה מתרוצצות שמועות בלי סוף... מאיזה מקום הן באות

naama78

New member
הם מגיעות ....

אל היעד כלפיהן הופנו... איך? כל הדרכים כשרות...

למעלה