חשבתי על זה!

kobix1

New member
חשבתי על זה!

מי שמכיר את המגן הזה ששמים לרצועה של האלטרנטור ! אם שמים מגן כזה הוא מסתיר בהחלט את מס המנוע ! זו תרופה לכל מי שיש לו מס מנוע לא רשום ..... לא מכיר הרבה טסטרים שיבקשו לפרק את זה! וגם אם כן זה הזמן לתת גאז..

רק עמרי

New member
אממ...;

לא יודע לאיזה מגן אתה מתכוון אבל אני חייב אחד כזה.. לא שיש לי מנוע לא רשום אבל איזה אדיוט במשרד הרישוי החליט לשנות את הספרה האחרונה במס' מנוע ובשביל לתקן את זה אני חייב להגיע למשרד הרישוי בת"א בשביל לשנות את זה. בכל טסט אני מתווכח עם הטסטר מחדש... רק שיש לי כרגע דינמו..

kobix1

New member
לא חשוב דינמו או אלטרנטור..

זה מכסה את שנהם וגם עשוי ניקל יפה כזה ברגע שאמצע תמונה אפרסם אותה

רק עמרי

New member
עזוב תמונה

תן לי כתובת לקנות/להרכיב אחד כזה... אבל עכשיו בעיה יותר גרועה... ננה מסרבת להניע,ואם עם מניעה היא נכבית לאחר כשתי דקות,עושה רושם שאני צריך להכין לה גרר למוסך

dejavu

New member
טסט

טסטרים ממש מקפידים, מנסיוני המועט גם 4 קילו גריז על מס' המנוע לא עוזר, הטסטר תמיד יפתיע עם איזה מגבת קטנה, הפתרון היחידי הוא למחוק את מס' המנוע ולהטביע אחד חדש...

רק עמרי

New member
להטביע חדש,הא?

לא אמרת כלום... טוב למישהו יש מטבעה? (מכשיר שמטביע מספרים)

dejavu

New member
לא לי

וגם אם תשיג, עדיף שעבודה כזאת תעשה ע"י מישהו עם נסיון בעניין, זו צריכה להיות עבודה נקייה ויפה ולפי דעתי זהו הפיתרון היחידי למנוע בלי רשיון..

vq55205

New member
כמו שצריך

היום שמעתי התבטאות של מישהו בעל שיעור קומה שאמר לי ואני מצטט :"לא הייתי מוכן להקריב את עצמי לעבריינות"

dejavu

New member
כמו שצריך

לא בהכרח עבריינות, תאר לך שאתה רוצה לשים מנוע 1600 מקורי ברשיון על חיפושית 1300, משרד הרישוי לא יאשרו נפח מנוע גדול יותר ממה שברשיון, אז במקרים כאלה חוסכים את הכאב ראש ומטביעים מס' מנוע... אם כבר עבריינות בקטנות, גם לנפח מנוע ל1600 נחשב לא חוקי אבל כל עוד הם לא יודעים זה לא מזיק לאף אחד..

kobix1

New member
שלומי אני איתך!

יאללה אני אומר ואומר בגסות! כוס אמ אמא של משרד התחבורה שיתעסקו בדברים חשובים יותר ממנועים של חיפושית מי שיש לו את היכולת להרכיב מנוע 1600 ולהטביע מספרי מנוע שיעשה את זה לא עברינות ולא בטיח! רק הנאה!

RamN

New member
גם אני אומר כוסאמא שלהם

מי שיש לו תיכולת לחבר מנוע 2700 טורבו שיעשה את זה!!!!!!!!!

רק עמרי

New member
אם כבר בעבריינות עסקינן

הרמתי מנוע של טנק מהמילואים האחרונים,מישהו יודע על אפשרות התאמה של המנוע לגיר של החיפושית? ובנימה יותר רצינית: ננה שואגת בגאון: החלפתי פלאגים,פלטינות,עשינו כיוון הצתה וכל הכוחות של ננה חזרו אליה,נשאר רק ניקוי קרבורטור,אבל אחד כזה רציני.. מישהו יכול להצלית על קרבורטוריסט אמין וטוב?

למעלה