חשבתי על זה

Applebite

New member
זה הכול מאהבה!!! ../images/Emo3.gif

אל תיקח את זה קשה, התגובות מוגזמות בכוונה
ברור שלא באמת התענינו וסבלנו, ואתה לא באמת רשע ואכזר וכו'... סתם כיף לקטר

Yishai A

New member
קשה, אבל לא הייתי קורא לזה עינוי...

(אני חושב שהרשימה שלי דיי שונה בהרבה מהזו של הרוב פה...) LE - Leather UTP - The Wrong Band BFP - Father Lucifer FTCH - Northern Lad TVAB - 1,000 Oceans SLG - Real Men SW - A Sorta Fairytale BK - Original Sinsuality ADP - Dragon

shiray

New member
אכן קשה...

LE-SILENT ALL THESE YEARS נראה לי הכי קלאסי בעולם לפתוח אותו, חוץ מזה שהוא תמיד מדהים מדהים מדהים בלייב (ז"א.... ביוטיוב מהופעה ) או GIRL שהוא באמת אחד האהובים עליי... אוףףף UTP-THE WAITRESS בגלל שהשאלה היא לגבי הופעה... לא השיר האהוב עליי באלבום, אבל רק בשביל שכולם יצרחו I BELIEVE IN PEACE B***H BFP-HEY JUPITER TA&B-SUGAR SLG- 97' Bonnie & Clyde SW- A sorta fairytale BK-The power of orange knickers ADP-Almost Rosey

FooK MI

New member
זה היה ממש חרא;(

LE - זה כמעט בלתי אפשרי, כי זה כמו אוסף להיטים שיצא כאלבום בכורה. אבל Little Earthquakes. UTP - לפני שבועיים-שלושה, רבתי עם יובל על כך שזה הדיסק הכי גרוע בעולם, ושעה אחר-כך אמא ואבא חזרו מחו"ל, עם עותק שלו ושל 'מי רצח את אגנתה פאלסקוג' P: אז מההאזנות שאילצתי את עצמי לערוך (והוא משתפר עם הזמן, אבל עדיין רחוק מלהשתוות לזה שקדם לו או זה שבא אחריו), אני חושב ש-Bells for Her הכי שיקי. BFP - זה באמת בלתי אפשרי. זה האלבום שאני הכי אוהב
Hey Jupiter, או Professional Widow (עם הזה!), או Doughnut Song. FTCH - בתור מישהו שהאלבום הזה עשה לו בעיקר כאב ראש בהתחלה, אני חושב שאלך על מה שלא ראיתי שאף אחד בחר עד עתה, ואבחר ב-Pandora's Aquarium. TVAB - האזנתי לו במלואו לראשונה אתמול. התבלט מעל כל השאר 1000 Oceans (באמאשלי שזה החליף את סדר המילים לבד. ולא נתן לי לתקן!), אבל זה בטח כי הוא הכי קליט, וכו'. לא שופטים על פי האזנה ראשונה. SLG - יש באלבום הזה ביצועים פשוט מעולים, אבל, למרות שלא שמעתי את כולו עדיין, זה שזכור לי כבר שנתיים כדבר הכי אלוהי בעולם, הוא Bonnie & Clyde. SW - מכיר רק שיר אחד. מעאפן P: TBK - מכיר רק שני שירים, אבל Mother Revolution פשוט גאוני, אז אותו. ADP - או Smokey Joe או Dragon. או Big Wheel, בשביל הקטע ++ נראה לי שאף אחד לא בחר את השירים שאני רוצה. אולי טורי תהא נון-קונפורמיסטית כמותי;(

Margarita chum

New member
"מי רצח את אגנתה פאלסקוג"../images/Emo23.gif

אז בכל זאת יש לך טעם טוב במוזיקה":)

../images/Emo7.gif

זה כה קשה. יותר קשה מלבחור למי יש את הפות הכי טוב-ליהונתן או לגל
LE-טוב, אז נכון, דיסק מלא להיטים ושירים מדהימים אבל מבחינתי Mother. ולא רק בשביל "פוזין מי אגינסט דה מונ". UTP-כאן זה מתחיל להיות קשה יותר. הדיסק אומנם הוא לא הפייבוריט שלי, אבל הביצועים שהיא נותנת לשירים בלייב הם פשוט מעולים. אז, Pretty Good Year. רק בגלל גל וכמה שהיא עושה אותו טוב בלייב. BFP-אה! בגלל שזה הדיסק הכי קשה שבלתי אפשרי לשלוף ממנו שיר אחד, החלטתי על Way Down, וPutting The Damage On. [נו, זה חוקי מאוד
Way הוא קצר כמו החיים
]. FTCH-זה ממש, אבל ממש קשה:( אז Playboy Mommy[שהוא הMILF של שנות ה90]. TVAB-למרות בליס המתבקש והנאנס, Lust שהוא אדיר. SLG- רק בגלל הפתיחה האדירה, שטורי כלכך לזבית בה '97 Bonnie & Clyde. SW-נו, באמת
זה הכי קל בעולם. A Sorta Fairytale. אבל! בגרסת הדמו! אם לא בגרסת הדמו, שתלך להכות את עצמה. BK- בזכות המשפטים האדירים, שמראים שעם כמה הדיסק הזה חרא, טורי עדיין קיימת והיא רק צריכה חיזוקים וחול לפות-Ribbons Undone
ADP-אתם תצחקו עליי. אוף, אוציא את זה. אני אוהב את באוסנינג. לא אוהב, מת עליו! חולה לו על הטושי הפופיסטי שלו. מבחינתי, שתופיע בדמות ששרה את זה[קלייד?] ותבטל את כל הליריקס. על זה נאמר-באאאאאאאאאאאאאאאאאאאוווווננננסייייייינגגגגגגג אוווווננ דדההה טוופפפפפפפ אופפפפפ דיייי קללללליייייאאאוווווודדדדסססס. אם זה לא היה ברור-Bouncing Off Clouds[השיר הכי אדיר שיצא לה מהפות
]. [כמובן שהכל כאן ישתנה בעוד חמש דקות].

FooK MI

New member
לייק, ברור שלגל;(

אינני משתווה אפילו לפות של קרסוליה ;(

רק עכשיו שמתי לב לשורה הראשונה ../images/Emo7.gif

אם לא הייתי אוהבת אותך היית נחסם

IcicleParacol

New member
ובכן..

LE- Mother UTP- Cornflake Girl/Pretty Good Year BFP- Caught a Lite Sneeze/Putting The Damage On FTQH- Playboy Mommy TVAB- Bliss SLG- I Don't Like Mondays SW- I Can't See NY TBK- Parasol ADP- Almost Rosey/Dragon ו- Siren ואני בכוונה רושמת שירים שלא ראיתי אותה מבצעת(כבר הייתי בהופעה שלה שכללה בין היתר את Winter, LE, Horses, Cooling, Flying Dutchman, Spring Haze, Martha's Foolish Ginger..)

northern lad2

New member
עכשיו תורי

LE- Mother UTP- Yes Anastasia/Pretty good year BFP- Horses FTQH- Black Dove- לא שמעתי על מספיק אנשים שאוהבים את השיר הזה והיא מרבה לשיר אותו בטור הנוכחי. לצערי היא לא שרה אותו בפריז ואשמח מאוד לשמוע אותו בארץ. TVAB-Bliss/Spring Haze- לא יודע מה להחליט. SLG- Strange little girl- כי כבר שמעתי את Rattlesnakes בהופעה. SW- Virginia/Gold dust/Amber Waves- ממש קשה לי, אני באמת אוהב שם את רוב רובם של השירים. TBK- Mother Revolotion ADP-Valvet Revolotion/Dragon מהבי סיידס- חלומי התגשם כששמעתי את Siren בהופעה- לא יכול לבקש יותר מזה, אבל הייתי שמח לשמוע Cooling וכמובן את Sea-Side ואני רק מקווה שלא תהיה לה הופעה במילאנו לפני זו בישראל ;-}

frostatmidnight

New member
פשוט לא הוגן ../images/Emo3.gif

אז ככה... טוב, זה היה קשה בטירוף.. ולאחר התלבטות קשה מאד... LE - little earthquakes (סתם כי זה מתאים למצב רוח שלי לאחרונה...) UTP - cloud on my tongue BFP - hey jupiter / caught a lite sneeze FTCH - northern lad TVAB - lust / josephine SLG - i don't like mondays SW - i can't see new york / carbon BK - barons of suburbia ADP - girl disappearing / teenage hustling

tomtom1989

New member
רק מאלה ששמעתי...

LE - Little Earthquakes UTP - Yes Anastasia BFP - Caught A Lite Sneeze FTCH - גם אני אלך על Pandora's Aquarium TVAB - Sugar/Cooling ADP - Teenage Hustling/Smokey Joe

Elsewhere

New member
TVAB לא כולל את ההופעה, לדעתי ../images/Emo3.gif.

למרות שברשימה שלי רציתי להוסיף את Purple People בכל מקרה.

FooK MI

New member
זהו, ההופעה לא נחשבת :mad:

כי אם כן, גם אני בעד פרפל פיפל [ומוכן לוותר על כל שאר האלבומים בשבילו :|]. אבל פנדורה פוצי. פנדורההההההההה :mad::mad::mad:

tomtom1989

New member
נו ../images/Emo3.gif

אין לי באמת את TVAB, הסתכלתי על הרשימה של השירים באמזון וזה היה שם.

למעלה