חשבתי על זה ש...

חשבתי על זה ש...

טורי תגיע לכאן ממש ממש בסמוך ליומולדת שלה... אולי זה יתן למישהו כיוון למתנה...
נ.ב. חלמתי עליה הלילה. קיבלתי את החיבוק המיוחל. הראיתי לה את החתול שלי והיא חשבה שהוא בובה, עד שהוא התחיל ליילל. סיפרתי לה את הסיפור שלי. כשקיבלתי את החיבוק הזה הבנתי סוף סוף למה אני כל הזמן מתעקשת להמשיך לחיות. החיבוק היה בתוך בריכה גדולה ופחדתי לגשת אליה בכלל, אבל היא היתה נורא חמודה וראיתי שגם אחרים ניגשו [כולם היו מנומסים להחריד]. השגריר שלנו [סדאם חוסיין!!!] קילקל את הרושם. מישהו היה צריך לתקן. מזל שיש ישראלים מנומסים כל כך...
אדמוני... א.

england

New member
בת כמה היא? בהופעה אתמול היא לא נראתה משהו...

השיער שלה מדולדל ביותר. אני פשוט מעריצה אותה כבר איזה 14 שנה (אני בת 29) ואני זוכרת איזה פצצה היא היתה...

נכון, נכון 22.8.63

מה שהופך אותה, את קייט בוש, ואותי לילידות אותו מזל! יששששששששששששש! איזה כיף לי!!!!!!!

אפרופו כחול... אוח מזל אריה הווכחנים האלה...

תגידו... טורי לוקחת משהו...? בהופעה של אתמול היא נראתה לי לגמרי מסטולה... או שזה בא לה טבעי...

rfranko

New member
היא כבר הצהירה שהיתה לוקחת עד נטשיה

ועכשיו זה פשוט היי טבעי ושרוט עמוק עמוק עמוק

rfranko

New member
תראי, אני לא איתה צמוד

אבל היא הצהירה שמאז שנולדה לה נטשיה היא הפסיקה עם כל השטויות וכו וכו אם כי באמסטרדם השנה היא בקשה ממי שמעשן בקהל שיעביר לה שאכטה זה היה חצי בצחוק שכזה אבל...
אני שפוט מטמינה שהאנרגיות של ההופעות עולות על כל שפעה כימית שהיא יכולה להשיג

זהו, מעניין לאיזה שטויות היא התכוונה

אני חושבת על הגאונות שלה באלבומים הראשונים, האם הגיוני להיות כל כך הזויה וגאונית ללא כימיקלים? באמת בבי קיפר ראינו שהיא התמתנה... וב"אמריקן" היא שוב חוזרת להיות קרועה, שרוטה, הזויה ומורכבת כל כך... והאנרגיות... האנרגיות האלה בגיל 43 זה לא דבר של מה בכך... מעניין במה היא השתמשה ואם היא באמת נגמלה... אם זאת שריטה טבעית, אז זה פשוט משהו מדהים ביותר... [איפה הייתי כשאלוהים חילק שריטות כאלה??]

Applebite

New member
כבר מ-SW היא "התמתנה"

והסגנון שלה השתנה ממש. וזה מעצבן. אפשר לחוש בשינוי המתהווה כבר ב-TVAB. לדעתי ב-ADP הסגנון הזה עדיין שולט, היא בכלל בכלל לא "חזרה לעצמה" וכנראה לא תחזור. אני אולי אומרת דברים שיכעיסו אנשים, אבל ב-ADP ה"טירוף" מרגיש לי יותר כמו פוזה ולא כמו משהו שבא ממש מתוכה כמו 4 האלבומים הראשונים שלה שבהם היא הייתה הרבה יותר מחוברת למוזיקה ולמילים כמשהו אישי, לפחות לפי ההרגשה שלי. ב-ADP, עם כל הספין השיווקי המטורף ועם כל הדמויות וכל הדברים שהיא עושה שהם מחוץ למוזיקה, יש לי הרגשה כאילו המוקד הוא כבר לא המוזיקה, אלא הפוזה, וזה עצוב ומבאס.

tomtom1989

New member
אוף, כן.

זה קצת מבאס לדעת שהמוסיקה הכי טובה שהיא עשתה הייתה תוצאה של סמי הזיה למיניהם.
באופן מסויים זה קצת חבל שהיא הפסיקה.

noosh

New member
אני מסכימה, בערך

על הקטע של ADP. כאילו, אני גם מרגישה שה"טירוף| הוא יותר פוזה, אבל מצד שני, אני לא חושבת שהיא עושה את זה בקטע של למכור וכאלה, נראה לי שהיא יותר מדי מוזיקאית בשביל שהמוזיקה לא תתפוס אצלה את המקום הראשון. זה פשוט ש, לא יודעת, הסגנון שלה באמת השתנה. זה די מבאס.

למעלה