חשבתי על זה ו...

חשבתי על זה ו...

אני לא חושבת שהמנחים מאלתרים תשובות לשאלות. זה שם לא הגיוני. ותגידו, התכנית בשידור חי??? ואיך מספיקים להראות את הבעיה של הבנאדם על המסך?

moranbd

New member
אני חושבת...

שלפני השידור מראים להם את השאלות או הבעיות... וזה לא בעיה להראות את הבעיה על המסך... דרך מחשב הכל אפשר לעשות..

NetGangsta

New member
מה את עושה צחוק?!

"איך מספיקים להראות את השאלה על המסך"?! השאלה עולה רק אחרי לפחות איזה דקה! שאלה כזאת בן אדם יכול להקליד בשלוש שניות!

dor302

New member
השאלה עולה אחרי שקובעים את...

התוכן הכללי לשאלה ואיך לנסח אותה הכי ברור

../images/Emo45.gif בדיוק

בשעה שהמתקשר מתאר את בעייתו, העורכת מנסחת את הקיצור שלה, המילים מוקלדות למכשיר הכתוביות ועולה על המסך תוך דקה-שתיים מתחילת השיחה.

moranbd

New member
אני עושה צחוק ???????!

תגיד מה אתה בסדר????? (בלי להעליב) אני אמרתי כמה שניות אפשר להקליד את השאלה???? ואחרי כמה זמן השאלה עולה?? ודרך אגב אפשר לעשות את זה!!!!!!!!!!! ואם כבר אז כן אפשר להקליד שאלה כזאת תוך 15 שניות לפחות !!!!!! אפשר לחשוב מה כבר רשום שם .... סיפור... אגדה..???? כולה איזה 2 שורות בקושי...

NetGangsta

New member
את שוב עושה צחוק!

את כותבת עכשיו בדיוק הפוך למה שאמרת קודם, עכשיו את חוזרת על מה שאני אומר! שזה כולה שתי שורות!!!!! זה לוקח כמה שניות! הצוות חושב על הניסוח הנכון של השאלה (מקשיבים גם לניסוח שנותנים המנחים) ומעלים את זה למסך!

moranbd

New member
בקיצור....

אתה התכוונת למשהו אחר ואני התכוונתי למשהו אחר בכלל... ועכשיו אני מבינה על מה אתה מדבר אבל בכל זאת לא לזה אני התכוונתי..

liransagiv

New member
מניסיון אני אומרת לכולכם

שהמנחים יודעים על השאלות לפני התוכנית. פעם התקשרתי לשם, וסיפרתי לה את הבעיה שלי וזא היא אמרה לי אז אפשר לומר "אני אוהבת את חבר שלי אבל אין בנינו כמייה" אז אמרתי לא! זה ממש לא זה! אז היא אמרה אבל תגידי שזה זה, תשתמשי במשפט הזה.. בכל מקרה מה שאני מנסה להגיד פה זה שהם די מכוונים את כיוון השאלה...

MADLEN33

New member
היי פרפרית

לידיעתך-התכנית כן בשידור חי. אבל אי אפשר לדעת אם הם מאלתרים או אם הם יודעים על השאלות לפני התכנית. לפי דעתי הם יודעים לפני זה.

למעלה