חשבתי על זה ו..

חשבתי על זה ו..

תחשבו רגע על מי שמדבב את הדמויות... לפעמים בנות מדבבות ילדים כי יש להם קול יותר גבוה... בכל אופן גרגורי מהסרט הילד עם השיער הזהוב שגנב לסטן את וונדי... אז בהתחלה לא הייתי בטוחה אבל כשהוא שר שמים לב בבירור שזאת בת... ובקשר לקייל... זה מוזר... קשה לי לחשוב שמישהו מבוגר מדבב אותו... יש לו קול כזה... קשה להסביר... ולא נראה לי שבת מדבבת.. אז אם אתם יודעים משהו... תכתבו... אחרת אני לא יצליח להרדם!

iron fist

New member
תראי בדקתי בשבילך

ומצאתי באתר של סאות פארק אם תרצי את הכתובת אני ירשום לך מי שמדובב את קייל הוא בן וקוראים לו מט סטון והוא גם מדובב את קני

IC4

New member
ברוכה הבאה לעולם העריכה! ../images/Emo6.gif

את יודעת מי שעושה את סטן וקרטמן וכל אלה (טריי פארקר) לא באמת נשמע כמו קרטמן בחיים אמיתיים
כלומר איכשהו הוא כן אבל לא במדויק מה שהם עושים זה הם מקליטים ואחר כך עורכים את הקול ככה שזה יישמע כמו קרטמן... ואיך אפשר שלא לדעת שMATT STONE עושה את קני וקייל ו TREY PARKER עושה את קרטמן וסטן

Yoav Nukem

New member
פיסטוקית זה די ברור...

קייל קרטמן סטן וקני הם הקולות של מט וטריי ועיבתו להם את הקול במחשב (מי שראה את הספיישל שמראיינים אותם, מבינים) לא ידעתם?!?!?!

לא יודע אם שמתם לב...

אבל מי שמדובב את פיפ (הבריטי) הוא אותו אחד שמדובב את קייל. הקול שלהם ממש דומה. (
שומעים את זה הרי טוב בפרק המיוחד בעונה רביעית שעשו על פיפ...שמתאהב בילדה אחרת שסבתא שלה שואבת כוח מלבבות שבורים. פרק מוזר וטוב :)
)

נו באמת...

מאיפה אני אמורה לדעת איך קוראים למי שעושה את הקול שלהם?! לא אומרים את זה בסדרה או משהו... (בעצם בכתוביות בסוף... אבל מי קורא?!) אני יודעת שבטח כתוב את זה בכל מני מקומות, אבל זה לא משהו שחשבתי לבדוק

יש שני פרקים

ספיישל על איך עושים ת´סידרה.... מסבירים שם הכל! שווה לצפייה למי שרוצה להתעניין

למעלה