חשבתי לשניה

glock X

New member
חשבתי לשניה

בזמן שכולם חושבים שהנשמה היא בעצם בתוך הגוף שלנו אני טוען אחרת, הנשמה שלנו היא מסביבנו, הנשמה שלנו היא העולם בפני עצמו. אנחנו סך הכל תאים שקולטים מידע מהנשמה הגדולה הזאת, רעיונות דיעות ומחשבות מקומן לא בראשינו אלה מסביבינו, ומה שקולט את המידע והמחשבות שמרחפות באוויר אלה הן חמשת חושינו, ראיה, שמיעה, הרחה, טעימה, ומישוש, לגרום למוח להיות פתוח לקבלת המחשבות שמרחפות באוויר מסביבנו, אנחנו בוחרים מה להכניס ומה להוציא בדיוק כמו שומר סף במועדון. להתכונן כמו מקלט, ולנסות למשוך מחשבה מהאוויר שתשרת אותנו ותפעיל את מוחינו לעשיה ורגש ויצירה ושנינות, וחוכמה וכל מה שיוצא בזה , את מה שאנחנו קולטים אנחנו מעבדים ומשחררים עוד פעם לעולם בהוספת עירבוב של טעם אישי אינדיווידואלי מכל אחד ואחד. תסתכלו סביב ותראו כמה מחשבות רצות באוויר , וקבלו כל מחשבה שתכנס לכם לראש, אם היא מתאימה לכם , תשאירו, אם לא, תוציאו אותה מהראש ותגידו אני לא מקבל את זה, ותפנו מקום למחשבה אחרת.

חשבתי גם אני והנשמה נמצאת...

לדעתי האישית בלבד: שני שליש למעלה ושליש כאן. כך שהיא גם בתוכנו וגם מחוצה לנו. מה שאנו צריכים ללמוד הוא לחבר בין שמים לארץ. לחבר בין התובנות לבין הביצוע. ללמוד להפעיל את חמשת חושנו הפנימיים בדיוק כמו שאנו מפעילים את חמשת חושנו החיצוניים ואולי אף יותר. נכון המון מחשבות שלנו ושל אחרים מתרוצצות באויר, יחד עם זאת עלינו ללמוד לסנן מה יכנס אלינו ומה לא וזאת על מנת להגן על נשמתנו, קוראים לפעולה הזו: יצירת הגנות, עושים את זה בדרכים שונות. חייבים להיות מודעים לעניין, על מנת לא להשאב אנרגטית ע"י כל מיני שואבי אנרגיה למיניהם, זה הוא שומר הסף האמיתי. אני מסכימה עם קו המחשבה שלך, דבר שמוכיח שוב ושוב יצירתיות רבה. אשרייך.

liza26

New member
הגנה של היום בבוקר

היי
אני לא יודעת אם זו הגנה אבל היום במשרד "על הבוקר" התחילו לריב פה וזה הרגיז גם אותי כי גם אותי ערבבו בפנים. אז החלטתי ליצור הגנה כי זה לא הריב שלי וכמה שלא ינסו לערבב אותי אני לא אכנס לזה. ההגנה שלי היתה שדמיינתי לי חוט שיוצא ממני מאיזור הבטן , חוט של אור ש"סרג" ריבוע של אור והעמדתי אותו לידי , ע"מ שיחצוץ ביני ובין ה"מערבב"
ואת יודעת מה ? הוא לא מטריד אותי יותר. אני חושבת שהדמיון שלנו הוא כלי חזק מאוד חבל שאנחנו לא משתמשים בו ליצור לנו מציאות טובה יותר.

תפילת הגנה ...../images/Emo24.gif

סליחה אם אני פוגעת ברגשות של מי שהוא בפורום הזה. אני לא דתיה!!! יחד עם זאת הסידור שלנו מלא הגנות שמבוצעות דרך התפילות. בתפילת שחרית יש המון הגנות. התפילה הכי קלה היא תפילת המלאכים הקוראת למלאכים לשמור עלינו כאשר אנו יוצאים מביתנו. מה שמסביר מדוע אנשים מניחים יד על מזוזה ומנשקים אותה. בפעולה זו אנו קוראים לארבעת המלאכים: מיכאל, גבריאל, רפאל ואוריאל לשמור עלינו מול אנשים בדרך. אנו נכנסים למגן דוד תלת מימד עשוי אור וככה אנו מוגנים במשך היום. ניתן בדמיוננו להכניס למגן הדוד הזה את כל יכירנו מכרנו ואוהבנו אחד אחד בנפרד, כך אנו יכולים לשלוח להם הגנה באותו יום. הסידור מלא תפילות להגנה: נגד לשון הרע, נגד עין הרע וכו´. אם לא מסתדר לך תפילות הסידור המציאי לעצמך תפילות הגנה ועשי אותן בהתמדה...כוחה של תפילה.

glock X - הנשמה

אכן, הנשמה גדולה יותר מסך גופנו. אנו, בתור נשמות, בוחרות להיוולד בגוף מסויים אשר בעזרתו נחווה חוויות מסויימות שאותן בחרנו. הבחירה הזו של נשמתנו הינה הדרמה האישית שלנו ויש ביכולתנו לשתף אחרים בדרמות שלנו וכמו כן, יש ביכולתם של אחרים לשתף אותנו בדרמות שלהם. אותן דרמות הינן מאוד יצירתיות ואנו מכירים אותם כמצבים בחיים. אותן דרמות משפיעות על מצב רוחנו, על מחשבתנו, על תחושותנו, על רגשותנו. ההשפעה על אחרים בדרמות שלנו כוללת התנסות המשפיעה על מצב רוחם, מחשבתם,תחושתם,רגשותם של אחרים. לנו יש את הבחירה באם להשתתף בדרמות של אחרים ובאם לאו. בדרך כלל אנו משתפים ומשתתפים בדרמות של כאלו הדומים לנו - לפי החוק של: דומה מושך דומה. אך לפעמים אנו נתקלים בדרמה מסויימת אשר אינה דומה לסוג השקפותנו - ופה נכנס רעיון הבחירה באם להשתתף או לאו. הדרמות מאופיינות באנרגיה רבה מאוד והבחירה באם להשתתף או לאו נקראת בידי רבים כהגנה. ההגנה היא תהליך מחשבתי שבו אנו בוחרים להתנתק מסוג אנרגיה הרוחשת סביבנו ועל כן היא לא ניתנת לכניסה לתודעתנו ועל כן לא משפיעה עלינו בצורה תחושתית וריגשית , כשהדגש הינו על ריגשית. לא תמיד אנו נמצאים בשליטה ולעיתים כשאנו נסחפים לתוך דרמות של אחרים, אנו מוצאים את עצמנו במצב של עשיה אחרת, במצב של תחושה אחרת, מכפי שאנו מצפים ורוצים להימצא. ובכן, כל מה שאמרתי כרגע לגבי הדרמות, בדיוק מבהיר את מה שאמרת לגבי מחשבות של אחרים המרחפות באוויר ואנו בוחרים מה להכניס לתוכנו וכו´.... מחשבה יפה היתה לך לשניה......

קווארק

New member
מאוד מעניין, אבל....

כל הדעות שנרשמו לעיל מראים עד כמה פורה מוחו של האדם. אך לצערי אף אחד מכם לא יכול להוכיח מאומה ממה שהוא כתב. הכל בגדר רצונות מאווים ומסקנות הנובעים מהרצון שכך זה נחמד שזה יהיה. לדוגמא התאוריה של GLOCK החושים אצלו הפכו מחושים מוחשיים לחושים הקולטים מידע ומחשבות שלא באמצעות ראיה וקול. ואני לתומי חשבתי כל חיי שהחושים הם משרתי המוח המעבירים לו רשמים מהעולם החיצון ונמוח הוא זה הקובע מה לעשות עם המידע הזורם אליו ללא הרף.

../images/Emo140.gifאנו מנצלים רק 5% מיכולת המח...

כך שההבחנה הראשונית שלך לגבי תפקוד המח, לא בהכרח אמת מוחלטת. יש לנו עוד 95% לנצל ללמוד, לחקור להתאמן ולאמן. המח הוא לא יחידה נפרדת בפני עצמו הוא חלק ממנגנון שלם. יחד עם זאת מי יודע? אולי הוא כן יחידה בפני עצמה?

liza26

New member
אני חושבת...

שאנחנו כיום מנצלים יותר מ- 5% של המוח אחרת זה סתם בזבוז של מקום בראש...

קווארק

New member
אולי נעשה ניסוי?

אני לא יודע מי יתנדב לכך אך בודאי היו מקרים בעבר שכרתו לאנשים או נכרתו לאנשים חלקים ממוחם האם זה פגם ביכולת החשיבה והמוטורית שלהם מלפני הפגיעה? במידה וכן הרי שישנם חלקים לא שמישים במוח ומאחר והאל אינו בורא עודפים סתם כך נסיק את המסקנה שיש במוחנו חלקים לא מנוצלים. ואם כן כיצד נוכל לנצלם? האם הם קשורים לתפיסות עולם במימדים אחרים ובחלוף הדורות אבדנו את היכולת להשתמש בהם? האם הנביאים השתמשו ביותר חלקים במוחם מאשר אנחנו? הרבה שאלות שאלתי.

glock X

New member
קווארק

עשו ניסויים כאלה, טוב לא ניסויים , אבל אנשים שנגרמו להם תאונות מסויימות התחילו להיות בעלי כשרון אנליטי , למשל בן אדם שהתעוור פתאום התחיל לצייר ציורים מהממים, או אדם שעבר תאונת דרכים פתאום ניחן בזכרון מחודד וכו, זה רק מוכיח שיש המון טמון אצלנו , אנחנו מושפעים מהבחוץ, העולם הוא המאפנן ואנחנו אלה המאופננים, כמובן בקשר למחשבות זאת לא תאוריה מוכחת אלה אמונה , יש הבדל בין זרמי חשמל המפעילים לנו את המוח לבין היווצרותה של מחשבה , המוח הוא הקולט אך נקודת המחשבה עצמה נוצרת מלהסתכל,להקשיב,למשש,לטעום,ולהריח, והנקודות האלה מספק לנו העולם לכן לא תהי טעות להגיד שהעולם מספק לנו מחשבות, פוטנציאל=מחשבה, תסתכל על חפץ אצלך בבית ותנסה לקלוט מה הוא משדר לך, האם זה לא נקרא שאתה קולט דברים שהן בכלל לא בראשך אלה נבעו מרצון לקבל מבחוץ?

היי קווארק

לפי מה שאתה אומר כי החושים הם משרתי המוח המעבירים לו רשמים מהעולם החיצון וכמוח הוא זה הקובע מה לעשות עם המידע הזורם אליו ללא הרף. אתה צודק ברמה הפיזית. אך מעבר לרמה הפיזית, בוא נסתכל על רמת המחשבה שאין לה כל קשר עם חמשת החושים שלנו למעט זכרון של התנסויותינו של חמשת החושים. בוא נעלה קצת יותר ברמה מהרמה הפיזית, בוא נסתכל ברמה הנפשית. בתבניות הנפשיות של האדם. בהעדפות של האדם, בסוג חשיבה מיוחד לאדם ברגשות האדם. הינה, כבר לחמשת החושים אין שליטה ברמות אלו העולות על הרמה הפיזית. אם לפי מה שאתה חשבת, שהמידע הזורם למוח והוא מחליט מה לעשות עם המידע - כיצד נוצר הדבר שמוח אחד מחליט עם מידע אחד לעשות דבר כלשהו ומוח אחר מחליט עם אותו מידע לעשות דבר אחר. למה אתה חושב שזה קורה? אם היינו חיים רק בעולם הפיזי, הרי מידע מסויים היה גורם לעשיה מסויימת אצל כל האנשים בכללותם - ללא שינוי. אך אנו לא חיים בעולם פיזי בלבד, אז זה כבר מוכיח כי כל הדברים שנכתבו- ושקראת, אינם רק מוח פורה. אינם רק רצונות ומאוויים ומסקנות הנובעים מהרצון שכך זה נחמד שזה יהיה. אני מבינה כי אתה רוצה סוג של הוכחה שלא משתמעת לשום פנים אך עדיין עוד לא נולדה המעבדה שתוכל לכמת ולאמת דברים שברמה הרוחנית. עוד משהו ברצוני להוסיף למאגר הידע שהינו עבורך "מוח פורה" ובכן, אנו נשמות אשר בחרנו להיוולד בגוף פיזי. אנו בוחרים את גופנו ואת התנסותנו באמצעות הגוף. אנו יכולים לבחור גוף לוקה בחסר כלשהו. לדוגמה חירשות, עיוורון, פיגור-שיכלי,מום מולד כלשהו. באופן בחירתנו את גופנו המסויים, אנו מתנסים בדברים שברצוננו להתנסות. אתה יודע מה, אני אתן לך דוגמה מהחיים שלי. נולדו לי תאומים. 2 תינוקות - 2 בנים. לכאורה, לפי מה שחשבת לגבי החושים ועיבוד המידע במוח, תינוקות אלו היו אמורים להיות כדף חלק. הם היו צריכים להתנהג בצורה דומה למדי. הם קיבלו טיפול דומה. התייחסתי אליהם בצורה דומה. אך ....... עוד מיומם הראשון, ראיתי כי שונים הם. ראיתי כי לכל אחד יש אופי שונה. רגע, מאיפה הגיע האופי? מה, הם כבר התנסו בדברים בכדי לגבש עמדה ולעצב לעצמם אופי? ועוד בימים הראשונים לחייהם? האם השהות שלהם ברחם היתה שונה מאחד לשני? הם לא שמעו אותי מדברת כשדיברתי? - כשהם היו ברחם. הם לא חשו את מגע ידי המלטפת את ביטני העצומה? - כשהם היו ברחם. הם לא שמעו את אותה מוסיקה ששמעתי? - כשהם היו ברחם. הם לא שמעו את הלמות ליבי וקירקור קרביי? כשהם היו ברחם. אז מאיפה נובע השוני, לדעתך? איך הם נולדו שונים באופי? למה אחד יצא רגזן והשני נינוח?

חת שפ סות

חכם מאוד מה שאת שואלת הגעת לרמה כזו שאין תשובה הייתי מעונינת גם לדעת את התשובת לשאלה שלך

אלמוגית 1 - היי

השוני הנובע מתינוק אחד לשני, נובע מגילגול הנשמות. גופו של כל תינוק מכיל נשמה. כל נשמה במשך כל חייה, מגילגולים קודמים, חוותה חוויות שונות והן עיצבו את אותה נשמה. כל נשמה בוחרת להיוולד להורים מסויימים בעלי פונטציאל גנטי מסויים, בעלי פוטנציאל סביבתי מסויים, בעלי פוטנציאל חינוך מסויים וכו´... התאומים שנולדו לי, הגיעו מנשמות שונות עם חוויות שונות ועיצוב אישיותי שונה, והם בחרו בי כהורה על מנת שאוכל לתת להם את כל מה שהם זקוקים לחוויותיהם בהווה ובעתיד. לא רק הם בחרו אותי כהורה, גם אני בחרתי בהם כילדים, על מנת לחוות את חוויותי איתם ובאמצעותם - זו בחירה הדדית בהחלט שנעשית עוד בטרם אנו מגיעים לעולם הפיזי. באופן טבעי, ברגע שהם שונים, גם גישתי אליהם שונה. ואני מצהירה בזאת כי גישתי השונה לא גרמה לשוני ביניהם אלא השוני ביניהם גרם לגישתי השונה אליהם. לכל אחד דרישות שונות וצפיות שונות ואופן ביטוי שונה. כמו שאמרתי, עוד בימים הראשונים להיוולדם של התאומים, ראיתי את השוני ביניהם. ובכן, הטענה שלי לשוני ביניהם היא גילגול נשמות.

seeyou

New member
אנחנו בוחרים מה להכניס ?../images/Emo153.gif

אז לפי מה שנאמר יש "בנק" כללי לכולנו? אני חושב,שמאחר וזרע אחד בודד מתוך מאות מיליונים..פוגש ביצית ,נוצרים חיים חדשים.. "תוכנה על" "קובעת" התפתחות-יכולות העובר ושל הייצור החדש! אדם נולד עם יכולת : להבין ללמוד לנתח ... כל אחד קיבל "כישרון" למשהו... נכון-צריכים לגלות בעצמינו מה קיבלנו על מנת להצליח בחיים! האם אפשר לשפר אותם "יכולות"...? אולי במקצת...

glock X

New member
למה השתפרו במקצת????

שים לב לדרך הארוכה שאתה עצמך עברת מהיותך פעוט ועד היום, שים לב להבדל העצום בין ההבנה שלך אז להיום ונסה לתאר לעצמך מה תהי הבנתך בעוד 10 שנים!!! אתה יכול? לא, אי אפשר כי מה שאתה הולך להבין בעוד עשר שנים עצום מידי בישביל שתתחיל לדמיין אותו היום. שלא לדבר על החוויות, הדרך עוד ארוכה אחי. תנסה לראות ולהבין את משמעות השיפור שחושייך והבנתך עברו מתחילת דרכך ועד היום תבין שהם לא השתפרו במקצת אלה בכמות עצומה שאי אפשר לתארה במילים, כל שבריר שניה הוא התחלה.

למעלה