חשבתי לרגע

Jewish Answer

New member
חשבתי לרגע

שנקלעתי לפורום "יהדות משיחית", אבל אני רואה כאן מושגים כמו "מיסה", עץ אשוח וכו', אז אני רואה שזה לא מה שחשבתי. מישהו יכול להסביר לי, מה ההבדל בין נצרות משיחית לבין נצרות פרוטסטנטית רגילה? האם יהדות משיחית זה כמו נצרות משיחית? מה ההבדל?

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifמזל שלא נקלעת לאיזה צרה צרורה או משהו../images/Emo13.gif

נצרות משיחית כוללת בתוכה מבחינתנו את כל צבעי הקשת הנוצריים.. אם זה קתולים, פרוטסטנטים, אורתודוקסים, בפטיסטים, ארמנים, קובטים, אנגליקנים, לות'רים..כל מה שיש ושכחתי גם..אבל העיקר..כוללתא נשים מאמינים בישוע מלך המלכים שהוא אדוננו ומושיענו בן אלוהים החי לנצח
לטעמי..נצרות משיחית כוללת גם יהדות משיחית. כי הם מאמינים באותה אמונה שציינתי לעיל.. מה ששונה בין כל הזרמים הוא לרוב שוני פרוצדורלי..מנהלתי.. כמה מנהגים לפה ולשם..אבל לא מערערים על המילה הכתובה חלילה
יהודים משיחיים פשוט הגיעו לאמונה ממוצא יהודי, ומפה השם, וכמובן יש גם להם קצת שונה במנהגים מסויימים ובמצוות שמאמצים מהתורה גם כן. זהו.. תקופת חגים מבורכת

salt of earth

New member
בבקשה

מדובר בשאלה די נפוצה בפורום
מהי נצרות משיחית? 1. הפורום שלנו מאגד מאמינים נוצריים בעיקר דוברי ערבית אך גם דוברי שפות אחרות. מכיוון שאין מילה נרדפת ל christianity בעברית ואנו לא חושבים שהמילה "נצרות" (משורש נצרת) מייצגת נאמנה את האמונה שלנו אז הוספנו את השם משיחית כדי שזה יהיה מקביל ל christianity או مسيحية בערבית. וילקאם

למעלה