חשבתי לעצמי
שיש שני דברים שצריכים לקרות בו זמנית: האחד קשור לויסות (
) המעבר בין סיגנון הניהול הקודם והשני... באמת לדבר פעם אחת ולתמיד על ויסות, כי נראה לי שאלו השאלות שמגיעות הכי הרבה לפורום... גם מהורים ששואלים "מהו ויסות סנסורי, ומה אפשר לעשות בבית" וגם לקלינאיות שמבקשות רעיונות לפעילות בקליניקה. בקשר לסגנון הניהול - מה לעשות, גם מיכל וגם אני קצת יותר בוטות ופחות "ממלכתיות" מנגה. אולי ממלכתיות זו לא מילה טובה, אבל לא עולה לי עכשיו מילה הולמת. שתינו מביאות ומביעות את עצמנו מעל דפי הפורום וברור לנו שאנו לא פה כדי לייצג אחרים, אלא לתת במה לאחרים לייצג את עצמם, ולפתוח דיאלוג היכן שיש קושי/שוני/חילוקי דיעות... וגם דברים משותפים. בעינינו, זהו פורום מקצועי, אבל לא אקדמי, במובן זה שאנו לא מוכנות לקחת אחריות אקדמית למה שאנשים כותבים כאן, ומצפות שאם יש סטודנטים בין הקוראים, שילמדו לוודא אחר כך את מה שנאמר ולגבות אותו במאמרים הולמים המצויים בספרייה. באמת אני חושבת שהניסיון שלי ודעותי כאיש מקצוע אינם שווי ערך לרפרנס אקדמי. ובקשר לויסות ההוא, השני - זה שמדובר עליו בקליניקה, רציתי לשתף אתכם בלינק שווה - שכתוב להורים לילדים בעלי צרכים מיוחדים וכל כולו מוקדש לאינפורמציה, טיפים, ופעילות שאפשר לעשות בבית. אפשר כמובן מבחינה אקדמית להתווכח איתו - אבל שוב, לא זאת הנקודה. מי שמוצא שהאתר מתאים לו, בבקשה
קליק ו... שבת שלום
שיש שני דברים שצריכים לקרות בו זמנית: האחד קשור לויסות (